Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dünya'nın en büyük derbisi kim sizce arkadaşlar? Ben bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini tek geçerim. Ama Boca Juniors-River Plate derbiside hiç yabana atılacak bi derbi değil. Real Madrid-Barcelona,Inter-Milan da büyük maçlar. Derbi ne demektir?, derbilerde ne olur,neden derbidir gibi görüşleri yazmak istemiyorum. Sitelerde gezerken bi yerde bu konuyla ilgili bi anket oldugunu duydum.Fox Sports'un sitesinde. İşte link. >>> Sizde oyunuzu verin.Görüşlerinizi belirtin.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en büyük derbi boca-river derbisi bence. bizdeki derbiler sadec gönül verdiğimiz takımların derbileri ama orda takımlar siyasi/kültürel farklılıklarında derbisi olduğu için bizimkinden büyük önem taşıyor. bizim bol bol rakibimiz olan arkadaşımız var ama onlarda yok öle bişey :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ehheh febe liler kızıcak bu işe. şimdi gaza gelip febe yi siyasi olaylara çekip bu konudada en übüyük olma hayalleri kurarlar :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Eheh BJK'lıların isimleri geçmiyor diye böyle demeleri normal aslında ;) Neyse, eğer gerçekten siyasi ve dini olaylara girilecekse Rangers-Celtic, eğer gerçek futbol kalitesine bakılacaksa Boca-River yok kıran kırana mücadele denecekse FB-GS derim...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 biz yine de fener - gs ye oy verelim maksat türk futbolu ilgi çeksin ;)[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 GS-FB kıran kırana mücadele mi? ulan her sene yeniyorsunuz adamı mücadelesi mi kalmış? Sırf GS ile oynasanız cidden şampiyon olursunuz... Ah Carew Ah, atılır mı o gol :) [signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 29 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kıskanmak? Kavga çıkarmak? Bence bu yorum daha komikti.. Neyse oyumu yolladım 27k insan oy vermiş.. %40la FB GS önde[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 çok üzüldüm ağlamaktan karalar bağladı.. boca-river en ii fakat ingiliz derbyleride yabana atılamaz..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ingiliz derbilerinde sorun aynı şehirde iki çok kuvetli takımın olmaması. ingilterede bizde trabzonla olan maçların "derbi" sayılması gibi bişey yok :D arsenal man utd maçı "büyük maç" orda :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şu an itibariyle oy durumu Fenerbahçe Vs Galatasaray : %40 :) Real Madrid Vs Barcelona : %27 Celtic Vs Rangers : %19 Boca Vs River : %7 Inter Vs Milan : %5 Tottenham Vs ArsenaL : %3 Toplam 27124 oy verilmiş... Millet heralde sadece bizimkiler oy vermiş.:lol:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 spurs&arsenal maçı ölesine konulmuş hiç bi olayı yoktur[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 direk boca&river atmosfer harbi bambaşka oluyor özetini izlemem yetti,arjantin'deki gibi taraftar harbi yok..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 biz onlardan daha beteriz dahada beterleşmeye dewam ediyoruz maalsef :([signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben bu derbi maçları lafını dün gece bi kanalda duymuştum ama hangisiydi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arada küçük takımlara karşı pek başarılı olamayabiliriz, en büyük derbi Galatasaray-Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük takımı ise tabii ki Galatasaray'dır. Fenerbahçeli'ler söylüyor kalite derbilerde belli olmaz diye.. Gerçi bu maçta da yeneceğiz ama neyse.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 senin gibi bi arkadaşım daha var benim Dünyanın en büyük takımı galatasaray dünyanın en iyi futbolcusuda hakan şükür diyodu garibim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben öyle birşey dedim mi şimdi?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla benim bildigim 2 ayni sehrin takimi karsilasirsa o maca derby mac denilior ama, o adamlarin da bi bildigi var herhalde diorum icimden :p son 2 senedir fener-gs maclari o kadar da en buyuk derby denilecek kadar heyecanli gecmior bence ama yine de o asiri heyecani tatan biri olarak tek sIk gecerli benim icin :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 29 Kasım 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ona benzedinde türkiyenin en büyük takımı galatasaray diyerekten bu gs lilerde gelin güvey adayında 1 numara[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hadi ispatla aksini o zaman :)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 doruk simdi ne gerek var ben senden daha uzaga iserim demeye? konu en buyuk derby en buyuk takim degil, sacma sacma seylerden kavga edilmeyen topic kalmadi ya.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 FB-GS zaten bunu dunya kabul edior yani 3. idi sanırım.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 panafinalkos olimpiyakos[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Evet fb-gs 3 numarada ayrıca real barça macındakı trıbun de kı kartonları hala unutamıorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: -DoruK-, 29 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Hadi ispatla aksini o zaman :) milleti gaza getirme genelde spor bölümü topiclerinde bu tip cümlelerden 5-6 yazı sonra topic kitleniyo... aksi çok sen rahat ol konumuza bak.. ingiliz derbyleri..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar