barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 asfasdasfasdgasdgvsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 çapa da bile yaptırdık lan. okuldan aldılar 1 hafta test yaptılar. küpler, şekiller, okuma parçaları, kafadan işlemler havada uçuşturdular. gerçi tekirdağdaki bir hastanede de a.d.d. var bir bok olmaz bundan demişlerdi. fakat ölçülebilecek bir şey değil bu. bir de beyin kullandıkça gelişen bir şey. mesela taksi şöförleri mesleğe başladıktan sonra beyinlerinin yön bulma yetileri acayip gelişebiliyor. ben eksperlik yapıyordum bir dönem. kiralık satılık evlerin numaralarını bakıp aklımda tutabiliyordum uzun bir süre. halen daha da devam ediyor. neye kasarsan gelişiyor beyin o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 (0))? soru işareti yerine gelecek şey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben gördüm. fistan sana keş dedi, kendine de salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 keş bizim oralarda bi peynir çeşidi alınmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 alınsan nolur? chrome döver ki seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hayvanlık ettim özür dilerim. geçmişinde insanın yaptığı hatalarla onları yargılamak, küçümsemek çok ezik, kompleksli bir davranış. kimbilir neler yaşamışsın ki bunlara ihtiyaç duymuşsun sonra da dirayet gösterip toparlamışsın. kusuruma bakma. cuk oturunca lafın bir an kendimi kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 chrome said: hayvanlık ettim özür dilerim. geçmişinde insanın yaptığı hatalarla onları yargılamak, küçümsemek çok ezik, kompleksli bir davranış. kimbilir neler yaşamışsın ki bunlara ihtiyaç duymuşsun sonra da dirayet gösterip toparlamışsın. kusuruma bakma. cuk oturunca lafın bir an kendimi kaybettim. 1- hatam ne? 2- dramatik bişey yaşamadım 3- birşeye ihtiyac duymadım 4- dirayet gösterip toparlayacak bir durumum olmadı 5- manyak mısınız lan siz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e hacı çatır çatır madde kullanıyormuşsun işte bir dönem. adam yalan mı söylüyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 haliyle hatırlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sen de yer arayan yancı gibi ne girdin lafa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 chrome said: e hacı çatır çatır madde kullanıyormuşsun işte bir dönem. adam yalan mı söylüyordu? hala kullanmadigimi nereden biliyorsun onu anlamadım hemen neler yaşadın da kullandın, helal kurtulmussun falan filan olaylarına girmiş senaryo yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Viktor said: aquila said: Kandan mi olctuler iqnu? Benim 83 galiba. >implying you can afford healthcare in 'murrica nasil bir implying lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 chrome said: diyorsun... ortadaki kuzenim nerden buldun fotoyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahahahah çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 stimpak said: Aluriel said: 10 Kütahya 111.96 gtfo lolol hahah aynen, gerçi benden daha iyi analiz edebilecek insanlar var kütüyü /summon Lyv ahahah her kütahya lafı geçince mikrofonun bana uzatılması dsfds kütahyalı değilim ama ziyadesiyle (evde) oturduğum bir şehir oldu. öğrenciden iyi gelirleri var. yan gelip yatma motivasyonuyla çalışıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bizim o kadar bile tecrübemiz olmadığından uzatıyoruz mikrofonu :D Ama Afyon de, dökeyim içimi. Çok da farklı değiller zaten, ikisi de leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dhfdks kurtuldum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 chrome said: mesela rüyasında deniz dalgalarını doğru şekilde görebilen biri çok zekidir. ölçülebilen şeyler değil ama bunlar. angıl dingil gaza geliyor millet ölçtüğünü zannedip. ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Lyv said: dhfdks kurtuldum mutluyum kthy 15 e gerilemiş sen gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 barbu said: (0))? soru işareti yerine gelecek şey nedir? oraya anca smiley gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar