Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ düzeyi en yüksek 10 il

xaty

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

20-34 İdiot,
35-49 Zeka geriliği,
50-69 Düşük zeka,
70-79 Sınırda Zeka,
80-89 Donuk Normal,
90-109 Normal Zeka,
110-119 Parlak Zeka,
120-129 Üstün Zeka,
130-149 Dahi.
150 ve üzeri Milyonda Bir

burda 148 için "gifted" dediler bana, 151 olsaydı "genious" seviyesine geliyordun dediler hastanede

dandrik ogrenci sigortasıyla neredeyse full check up yaptırdık bu arada adfsfsda, bayılıyorum şu heriflerin saglık sistemine (bknz THIS IS WHY WE CANT HAVE NICE THINGS)
Sosyal ağlarda paylaş

olm iq çok salakça birşey lan.

iq = zeka yaşın/mevcut yaşın x 100

hiç bir anlamı yok. benim testlerde 157 çıkıyor 154 çıkıyor 140 çıkıyor 162 çıkıyor. dengim olan hatta çok daha aşağımda olan ünlü bilim adamları neleri buluyor ben salak sümük şeylerin ötesine geçmiş değilim. hiç kimse de kalkıp ama onlar akıllı çalışıyor falan demesin hiç alakası yok. akademik ortama girince görüyorsunuz zaten birşeyler bulanların çoğu inekleyen öğr üyeleri değil. esnaf kafalı adamlar.

150 iq su olan bir adam 30 yaşındaysa 45 yaşındaki adam kadar bir zeka yaşına mı sahip oluyor bu hesaba göre. aptal saptal bir kıstas. esas olan ne kadar hızlı düşünebildiğin, neleri kombine edebildiğin, ne kadar güçlü bir hafızan ve veri işleme gücün olduğu. mesela rüyasında deniz dalgalarını doğru şekilde görebilen biri çok zekidir. ölçülebilen şeyler değil ama bunlar. angıl dingil gaza geliyor millet ölçtüğünü zannedip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...