echkia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://eveboard.com/pilot/Callisto_Aeganis Karakter yukarıda linklenmiş olup talep ettiğim fiyat 3,5bil isk dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 baslik yanlis olmus sanirim, cunku char 4 mil. sp li :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sen yanlış bakmışsın abi o isk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yenilginin şokunu atlatamadı :< /summon malik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hahahhahhaa 4mil. isk varmis hahahhahah yaw yaslandim diyorum iste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İşte Hasan herşey böyle başlıyor. Önce görmemeye, sonra duymamaya başlıyorsun. Sonra... Sonrasını söylemeye dilim varmıyor. Anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Exodous said: İşte Hasan herşey böyle başlıyor. Önce görmemeye, sonra duymamaya başlıyorsun. Sonra... Sonrasını söylemeye dilim varmıyor. Anladın sen onu. ahhaahaahhahaha ya 4 milyon isk de iyidir ama demeyin öyle :) o isk e dikakt çekmeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 haftaya patchten sonra amarr bs 5 boşa gitmiş olacak archon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bence o spleri geri vermeleri gerek capital için kasmıştım belki ben onu :) Black opslar 5 istiyor mu peki yeni patchte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o istiyor sanırım ya tam hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 basliga donecek olursak eger 3.5 bil. coook uygun bir fiyat, begenen kacirmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Karakter satılmış galiba eveboard linki kayıplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 şu karakteri ben alaym 3.5b ye link yollar mısın öm ile hemen halledelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar