Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bioshock Infinite; 75 TL veya 40 USD DMC 5; 65 TL veya 35 USD Crysis 3: 65 TL veya 35 USD (USD kur 1.85 baz alındı) Ödeme için paypal kabul edilir. Önce ödeme sonra key şeklinde. İsterseniz buradan öm atarım isterseniz mail olarak. Aslında giveaway açacaktım ama almak istediğim başka oyunlar var para işime gelecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 DMC 5 42 tl Bioshock 49 tl Crysis 3 55 tl rusçu fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 evet hepsi region free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e tmm rusçudan alsınlar o zaman :) cidden almak isteyen olursa öm atar konuşuruz. /troll free go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o değilde trolleyen bile olmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 seni kendi sessizlignde düşünmeye itmiş insanlar lol ama cok istersen crysis 3 alırım, beşiktaş tarafına gelirsen bi dürüm ayran yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hahahaha. valla abi sen bana paypaldan atsan 3 5 birşey ben de sana cd key atsam. sonra boş bir gün dürüm fln yapılır yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 valla en son diablo gazına baktgmda paypalda 5 lira vardi :D o zaman söyle yapalım,sen onlari sat birine, ben yarın dürüm yerim kendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aaa tamam. öyle yapalım o zaman. hadi abi afiyet olsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 rusçuyla baş edilmez diyerek, crysis 50 tl bioshock 50 tl dmc 40 tl steam wallet / paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tomb raider ı da ekledik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sıkıntı update. crysis 3, tomb raider, dmc5 her biri 15 usd 3 ünü alana 40 usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Lol benim topicden ilham aldın dimi lan? Doğru söyle? Dimi lan? Aldın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ne topici yahu? baktım gitmio, dedim bari 1 2 oyun alacak para getirsin. bioshock da satim diyorum da 30 usd veren çıkmaz ona. hani oynama ihtimalim olan tek oyun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Tombraider var elimde diğer ikisine Steam key ise 40TL veririm. En azından artık bir teklifin var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 buna da şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Keylerimi mi elimden almaya çalışıyorsun açıkça yaz buraya kozlarımızı medeni şekilde paylaşalım dostum. Btw teklifimde ciddiyim alıcı çıkmaz ise o fiyattan öm ile bilgilerini yollaman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dworgian said: ne topici yahu? baktım gitmio, dedim bari 1 2 oyun alacak para getirsin. bioshock da satim diyorum da 30 usd veren çıkmaz ona. hani oynama ihtimalim olan tek oyun o Laraya 10 papel çalıştırabilirim sanırım bakayım, rus keyi değil dimi direk aktifliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Never Settle Reloaded bundle keyleri bunlar çekilişten geldi de, anlaşıldı ki oyun satılmıyor kazandın mı aktive edip geçeceksin. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar