guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ağustosta evleniyorum, balayı hesabı, 10 gün falan gezinicez. var mı tavsiye edebileceğiniz otel? 2-3 konaklayıp ordan da aşağı doğru, urla, foça, mordoğan falan düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2-3 günlük bi nane yok oralarda pek, sııkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gezilecek bir şey olduğunu sanmıyorum orada. Oteliniz tatil köyü gibiyse içinde takılırsınız ._. Belki mavi tur gibi bir şeyle de vakit geçirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 turla gitmiştim 2 yıl önce, balık restoranları falan güzeldi. bari 2 gün kalayım, 1 gün adayı gezer, 2. gün de mavi tur falan yapar sonra aşağı doğru ineriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://www.siyahlale.com.tr/ kalmadım bilmiyorum ama gelip geçerken devamlı dikkatimi çekiyodu. tahminim çok pahalıdır. gerçi zaten cundada ucuza konaklama bulamazsın. merkezde değilde ayvalık cunda arasındaki yolda bikaç otel var. merkezdekiler butik pansiyon hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar