BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Madcat said: ryan giggsin teknik direktör olup kendini oyuna alması... abi daha ne görebiliriz lan hayatta? AHAHAHA old trafford'daki son maçıydı... bırak alsın istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Futbol sahalarında bir ilk falan mı abi niye bu kadar garip geldi :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ahahaha açılın ben giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Aykut Kocaman, İstanbulspor da aşofmanlarını indirip oyuna girince ouuww, Giggs girince efsane yürüyün gidin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 aykut girip gol attıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 gol atmakla kalmayıp maçı çevirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Madcat said: ryan giggsin teknik direktör olup kendini oyuna alması... abi daha ne görebiliriz lan hayatta? AHAHAHA şunun videosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 man city şampiyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Şampiyon değil, şampi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 vialli 20 yıl önce yapıyodu chelsea daha anadolu takımıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Madcat said: ryan giggsin teknik direktör olup kendini oyuna alması... abi daha ne görebiliriz lan hayatta? AHAHAHAbenzerlerini gördük daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 gözünle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hangisi bir ryan giggsti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paralel Giggs, severdim de bu sene tiksindim iyice ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 paralel maralel. moyes sıkıyorsa tayyip olsaydı. herkeste öyle mangal gibi yürek yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Aslında yeri burası değil ama dünya kupası başlığı açmak için de henüz erken diye düşündüm. Başkası açıversin :) Brezilya'nın ortasahası bana ilginç geldi: Fernandinho (Man. City) Hernaes (Inter Milan) Luiz Gustavo (Wolfsburg) Oscar (Chelsea) Paulinho (Tottenham) Ramires (Chelsea) Willian (Chelsea) Chelsea'liler eyvallah, diğerleri nasıl adamlar bunların? Fernandinho, Paulinho ne yaptı bu sene? Melo'yu biz overrate mi ediyoruz? Adam bu sene takımın en iyisiydi kim ne derse desin.. Milli takımda da iş yapardı her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Melo gsde oynuyo abi. Gs ne is yapti ki melo bi is yapmis sayilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?29,7312850 erken derken? adam 6 ay önce açtı başlığı auheauhu bir de diğerleri nasıl adam derken? abi kozyatağı gençliksporu mu takip ediyorsun futbol olarak? ramires şu anda dünyanın en iyi defansif ortasahası bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Esh said: Melo gsde oynuyo abi. Gs ne is yapti ki melo bi is yapmis sayilsin? Şampiyonlar ligi ilk 16'ya kaldı :) Tottenham, Wolfsburg ne yaptı? Premier lig-bundesliga takımları diye adam mı alınır.. Edit: Alınır. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Liebe said: http://forum.paticik.com/read.php?29,7312850 erken derken? adam 6 ay önce açtı başlığı auheauhu bir de diğerleri nasıl adam derken? abi kozyatağı gençliksporu mu takip ediyorsun futbol olarak? ramires şu anda dünyanın en iyi defansif ortasahası bana göre. Ben de Chelsea'dekiler için eyvallah dedim zaten. Melo, Luiz Gustavo'dan her türlü iyi adam. Galatasaraylı diye düşünmeyin. 2010'un ilk 11 adamı, Juventus'un servet döktüğü bir adamdı. Luiz Gustavo kim lan Melo'nun yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Melo defansif oyun olarak gayet iyi DMC. Belki bu listedekilerden bile iyidir. Ama işte geçen Dünya Kupası'ndan sonra almazlardı, almamışlar da. Bir de Lucas Moura'yı filan da almamışlar. Yuh Scolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar