pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 macaristan vize istiyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 shengen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 topicdeki chelsea taraftarları fenerli heralde? kaybedince kayboldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Çelsi taraftarlarını bilmem şahsen ben Reali destekliyorum CLde, bu maçta tarafsızdım. Ardanın golüne sevindim, ama finalde Real çakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 adama sataşmaktan takımını belli etmeye fırsatın olmadı diyelim, hazır tarafın yokken de tarafsız davranıyosun, çakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BmfvPyTCEAABv91.jpg korkma, titre atletico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Çelsi taraftarlarını bilmem şahsen ben Reali destekliyorum CLde, bu maçta tarafsızdım. Ardanın golüne sevindim, ama finalde Real çakacak. Romantik liverpoollulari anlayabiliyorumda bir nebze real madridi desteklemek ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 atleticonun final başarısı tesadüf !111!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 tesadüf çümkü içimde gs li var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 fenn said: Voys said: ilk maç 0-0 dı di mi? Evet morinyo eve bıraktı fail nedir, kime denirin güzel bir örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Kupa Madrid in espirisi yapılmadan yapayım. Çelsi alır dediydim almadı. A Madrid in yenmesine de üzülmedim çünkü içinde Arda var. Final de Real yargılar 24 Mayıs a görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 A. Madrid hem ligi hem CL kupasını alacak bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 düşünsenize gün gelecek finalde gs-fb eşleşecek ve fenere çakacağız sagadfashg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 inş öyle bi gün görürüz de icabında siz yenersiniz. ama türk futbolu seneler önce alınan büyük farklardan, kupalardan, bala göte kazara çıkılmış çeyrek finallerden ibaret fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yabancı sınırına gider bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Voys said: topicdeki chelsea taraftarları fenerli heralde? kaybedince kayboldular baya ezik bişeysin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 haksız bir penaltıyla turu kapmış ateltico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Vingthor said: Voys said: topicdeki chelsea taraftarları fenerli heralde? kaybedince kayboldular baya ezik bişeysin lan sen Geldi fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 beşiktaşlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 yalan söylüyo tam tanımdaki gibi olduğu için kızdı denyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Arda gitmiş kendini kurtarmış :) diyenler ; bu adamın buradaki fiziğiyle atletico ya gittiğinden itibarenki fiziği, kondisyonu aynı mı? aynı şekilde pas atarken adam seçme mevzusu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 gs deyken hırslı oynuyprdu orda kendini geliştirdi ilk başladığı sezon sürekli kadroya bile giremiyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ilk başladığı sezon kadroya giremiyor dediğin atletico'daki ilk yılıysa 38 maçın 33'ünde ligde forma giymiş. Merak edip baktım bunların 17'sinde kenardan gelmiş. Aldığı süreye baktığında 24 tam maç süresince oynamış olduğunu görüyoruz. Avrupa liginde de 15 maçın 12'sinde forma giymiş. 7 maç kenardan gelmiş. Aldığı süre 9.6 maçlık süreye denk geliyor. Yani kadroya giremedi gibi bir olay yok, ha şimdiki kadar vazgeçilmez değildi orası ayrı konuda gittiği gibi de gayet iş yapar bir oyuncuydu Arda Ha kendine bakmayı öğrendi, oyunu okumayı öğrendi ve üstüne feci koydu orası öyle. Bambaşka bir oyuncu oldu. O yüzden hep diyorum işte Caner de 3 gram beyin varsa Avrupa'ya geri döner. Böyle salak takımlara değil ama hedefi olan takımlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Bence simonenin agir isciligi var. Atleticoda baska oyuncular da var, nereden nereye diyebilecegimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kokenin ilk oynadığı maçı hatırlıyorum da, simone olmasa işi zordu. sonradan oyuna girmişti, hata yaptığı zaman bile taraftarın onu desteklemesini saha kenarında alkışlayarak istemişti. bir teknik direktör sadece taktik bilgisi ile değil kulübe verdiği enerjisiyle de başarı elde edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar