Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Çelsi taraftarlarını bilmem şahsen ben Reali destekliyorum CLde, bu maçta tarafsızdım. Ardanın golüne sevindim, ama finalde Real çakacak.

Romantik liverpoollulari anlayabiliyorumda bir nebze real madridi desteklemek ne demek ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başladığı sezon kadroya giremiyor dediğin atletico'daki ilk yılıysa 38 maçın 33'ünde ligde forma giymiş. Merak edip baktım bunların 17'sinde kenardan gelmiş. Aldığı süreye baktığında 24 tam maç süresince oynamış olduğunu görüyoruz.

Avrupa liginde de 15 maçın 12'sinde forma giymiş. 7 maç kenardan gelmiş. Aldığı süre 9.6 maçlık süreye denk geliyor.

Yani kadroya giremedi gibi bir olay yok, ha şimdiki kadar vazgeçilmez değildi orası ayrı konuda gittiği gibi de gayet iş yapar bir oyuncuydu Arda

Ha kendine bakmayı öğrendi, oyunu okumayı öğrendi ve üstüne feci koydu orası öyle. Bambaşka bir oyuncu oldu.

O yüzden hep diyorum işte Caner de 3 gram beyin varsa Avrupa'ya geri döner. Böyle salak takımlara değil ama hedefi olan takımlara...
Sosyal ağlarda paylaş

kokenin ilk oynadığı maçı hatırlıyorum da, simone olmasa işi zordu. sonradan oyuna girmişti, hata yaptığı zaman bile taraftarın onu desteklemesini saha kenarında alkışlayarak istemişti. bir teknik direktör sadece taktik bilgisi ile değil kulübe verdiği enerjisiyle de başarı elde edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...