BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Lahm ve Alaba'nın orta sahada kanatları oynadığı 3-4-3'lü bir sistemi denedi ilk geldiğinde dandik hazırlık maçlarında da allahtan çabuk vazgeçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: BulletRide said: Schweinsteiger'in yedek olması ne demek onu çözemedim, valla olay çıkar şu adam Pirlo ile beraber en sevdiğim en beğendiğim orta sahadır cidden, tipte tam ari ırk yani WWIIde olsaymış direk king tiger komutanı olurmuş sdf ya Mario Gomez? SS subayı tam :) BulletRide said: Yani içine edecek güzelim takımın, forvet yok bi kere. Sahte 9 Götze, sağda Müller solda Ribery orta saha Kroos-Schwein-Alcantara. Javi Martinez'i de stoper yapacak Mascherano stayla Martinez'i stopere çekerse adama yazık olur. Oynuyabiliyor olmak farklı, oynatıp körertmek farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 BiTcH_oFBaT said: ya Mario Gomez? SS subayı tam :) Bende nedense adamı her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bale isyan etmiş daha da burada oynamam demiş Realin son 100m euroluk teklifinede hayır denilince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Eh Spurs eşşeğin kulağına su kaçırdı çünkü. 100 milyona şampiyonlar ligi finali zorlayacak kadro kurarsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 spurs hangi kadroyu kurarsa kursun başarı zor ya. Bi uğursuzluk var takımda, 4 yıldır aynı golleri yiyor ki TD, defans, kaleci herkes değişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t4CGJEGTbpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Spidee said: Eh Spurs eşşeğin kulağına su kaçırdı çünkü. 100 milyona şampiyonlar ligi finali zorlayacak kadro kurarsın lan. Piyasa çok yükseldi, Spurs'ün defosu da baya fazla. Ayrıca diğer rakipleri kadar çekim merkezi değil pek. Amaçları Bale'i tutup, forvet eksiğini de Soldado ile kapatıp seneye CL'ye gitmek. O zaman Bale'i satacaklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Orgyte - Hammerby maçını izliyordum da Orgyte'ta Azulay diye bir defans oyuncusu var, daha öncede bir kez Örebro maçında izlemiştim de çocuk bayağı iyi ya Araştırdım Göteborg'un oyuncusuymuş kiralanmış, 20 yaşında henüz ve İsveç'te her yaş grubunda düzenli forma giymiş, devam ediyor u-21'de yani örebro maçında ön liberoydu, o zaman da etkilemişti bugün stoper de çocuk mental olarak çok üst düzey, her atakta rakiplerin resmen 2-3 adım önünde olup bir şekilde kesiyor ve arkasına kesinlikle adam geçirmiyor. Yanındaki yetoları bile topluyor hatta gerçi tabii üst düzey bir ligde üst düzey rakibe karşı oynamadı bu maç ama olsun, dursun ismi bir kenarda sdafsda bir gün uplayacak bir şey çıkar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben formada desen, baskı çok takılmam, kalıp ve yaka tasarımı çok önemli. Takımın renkleriyle ya da tarihiyle bir alakası yok ama benim fikrime göre yapılmış en kral forma, giy düğüne git asdfsdhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çok iyi duruyor. alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 2007 Arsenal beyaz bordo formasından sonra hiçbir forma mükemmel olamaz derdim de, Nike ağlatıyor piyasayı ya. A class'a geçeriz umarım biz de bu sene CL'de sükse yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 DarKRideR said: Orgyte - Hammerby maçını izliyordum da Orgyte'ta Azulay diye bir defans oyuncusu var, daha öncede bir kez Örebro maçında izlemiştim de çocuk bayağı iyi ya Araştırdım Göteborg'un oyuncusuymuş kiralanmış, 20 yaşında henüz ve İsveç'te her yaş grubunda düzenli forma giymiş, devam ediyor u-21'de yani örebro maçında ön liberoydu, o zaman da etkilemişti bugün stoper de çocuk mental olarak çok üst düzey, her atakta rakiplerin resmen 2-3 adım önünde olup bir şekilde kesiyor ve arkasına kesinlikle adam geçirmiyor. Yanındaki yetoları bile topluyor hatta gerçi tabii üst düzey bir ligde üst düzey rakibe karşı oynamadı bu maç ama olsun, dursun ismi bir kenarda sdafsda bir gün uplayacak bir şey çıkar bari allsvenskan'da çok iyi genç yetenekler var. jonas svensson ve niklas barkroth'e de dikkat et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yaka ilikleri olmamış ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bliksem said: allsvenskan'da çok iyi genç yetenekler var. jonas svensson ve niklas barkroth'e de dikkat et derim. Jonas Danimarka'da diye hatirliyorum ya, az cok biliyorum ismen. Barkroth a bakarim denk gelirsem. Bu arada azulay da malum gollerden birini atmis zamaninda https://www.youtube.com/watch?v=eaoTXz8cC8I&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 RM'nin yeni teklifi reddilemez: https://twitter.com/GeniusFootball/status/362116158624759808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 BulletRide said: 2007 Arsenal beyaz bordo formasından sonra hiçbir forma mükemmel olamaz derdim de, Nike ağlatıyor piyasayı ya. A class'a geçeriz umarım biz de bu sene CL'de sükse yapıp Galatasaray zaten Elite Class'da şu an. Daha üstü yok. Nike Hollanda merkezde yapılıyor forma dizaynları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Thiago Silva'nın kontratı uzatmış PSg 2018'e kadar. Yıllık ücreti 12 milyon euro. Tamam pozisyonunda dünyanın en iyisi ama bir stopere verilen ücrete gel, piyasayı harbi dağıttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 DarKRideR said: bliksem said: allsvenskan'da çok iyi genç yetenekler var. jonas svensson ve niklas barkroth'e de dikkat et derim. Jonas Danimarka'da diye hatirliyorum ya, az cok biliyorum ismen. Barkroth a bakarim denk gelirsem. Bu arada azulay da malum gollerden birini atmis zamaninda https://www.youtube.com/watch?v=eaoTXz8cC8I&feature=youtube_gdata_player norveçliymiş abi svensson. azulay inanılmaz koymuş, barkroth'ün de şu asisti çok iyi: https://www.youtube.com/watch?v=biov19jhVbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Oğlum adamlar İskandinav ligleri takip ediyor :D İsveç'te yaşadım 3-4 ay iş için onda bile bir gram izlemedim maçları, bir kez Malmö maçına gitmiştim haftasonu herkes sattığı için sdhfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 serjuhan said: BulletRide said: 2007 Arsenal beyaz bordo formasından sonra hiçbir forma mükemmel olamaz derdim de, Nike ağlatıyor piyasayı ya. A class'a geçeriz umarım biz de bu sene CL'de sükse yapıp Galatasaray zaten Elite Class'da şu an. Daha üstü yok. Nike Hollanda merkezde yapılıyor forma dizaynları. Şu formanın üstüne yoktur benim için. http://cheapjerseysca.com/images/cheapwyw/07arsenalthrid.jpg http://images2.fanpop.com/image/polls/313000/313769_1255780992268_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Soldado 30 milyona Spurs'te, daha ucuza gelebilirdi fakat piyasa bitmiş durumda şu an. Spurs sonunda düzgün bir forvete kavuştu, piyasada alınacak adam varken hala bir an önce okutsunlar Bale'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 burak'ı alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Burak'a ihtiyacı olan 3 takım vardı piyasada parası yetecek, Spurs-Fiorentina-Napoli. Onlar da kapattı forvet transferini. En akıllıcasını Fio yaptı Gomez'i kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 oha soldado 30m ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar