Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Buzzer beater oldu bu resmen. Göstere göstere geldi, ama Cech'in kurtarışlara yazık oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yani adamlar hak etti. çelsi otobüsün bokunu çıkarıyor bu maçlarda. o barça maçı mucizeydi resmen. neler kaçırdı barça penaltı dahil. bu maçta da aynısı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 of seksten zevkli mac oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 morinyoyu td sandik yilmaz vural cikti. Okadar teknik adama otobusmu cekilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bayern moralle alır heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 paso ters kose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lukaku'nun kaçıracağı o kadar belliydiki aynı şekilde şakiri de öyleydi ama cech elindne kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 abi allah belanı versin o nasıl penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 topa gelişinden belli malın kaçıracağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 O nasıl penaltı atış lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bitti kariyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lukaku afrikaya geri iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lukunku olaydi atardi. Zor adim atiyo okuz gibi herife penaltimi kullandirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bi ara turkiye de bi lukaku vardi onun oglu bu asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 sahi mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 o lukunku olm zuhahuhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 değil ya lukaku vardı bi ara bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 roger lukaku'ydu o asdfasd gençlerbirliği getirtmişti. Harbiden de bunun babasıydı da beş para etmez adamdı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 topa yaklaşırken düşecek sandım o nasıl koşma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Baya iyi maçtı ya. Mourinho da futbolun popovichi resmen, o kadar şaşalı kariyere taktik dehanın üzerine pop'un hack-a-shaqları gibi otobüs çekmeler, tempo kesmeye yönelik sert fauller falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 said: Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi. 2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi. Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Kezbanmış lan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 "transfer window closes." çocuklugundan beri liverpool'lu olan biri olarak şu anki gidişat beni memnun etmiyor degil ama. umarım wenger arsenal'in başında kalmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ahmedinejad said: said: Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi. 2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi. Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı. zaytung haberi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yok gerçek. eurosporttan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar