Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Buzzer beater oldu bu resmen. Göstere göstere geldi, ama Cech'in kurtarışlara yazık oldu be
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yani adamlar hak etti. çelsi otobüsün bokunu çıkarıyor bu maçlarda. o barça maçı mucizeydi resmen. neler kaçırdı barça penaltı dahil. bu maçta da aynısı oluyordu.
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 morinyoyu td sandik yilmaz vural cikti. Okadar teknik adama otobusmu cekilir lan
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lukaku'nun kaçıracağı o kadar belliydiki aynı şekilde şakiri de öyleydi ama cech elindne kaçırdı
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 abi allah belanı versin o nasıl penaltı
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 topa gelişinden belli malın kaçıracağı
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lukunku olaydi atardi. Zor adim atiyo okuz gibi herife penaltimi kullandirilir.
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bi ara turkiye de bi lukaku vardi onun oglu bu asdfsad
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 değil ya lukaku vardı bi ara bi de
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 roger lukaku'ydu o asdfasd gençlerbirliği getirtmişti. Harbiden de bunun babasıydı da beş para etmez adamdı asdfsd
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 topa yaklaşırken düşecek sandım o nasıl koşma ahah
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Baya iyi maçtı ya. Mourinho da futbolun popovichi resmen, o kadar şaşalı kariyere taktik dehanın üzerine pop'un hack-a-shaqları gibi otobüs çekmeler, tempo kesmeye yönelik sert fauller falan.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 said: Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi. 2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi. Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 "transfer window closes." çocuklugundan beri liverpool'lu olan biri olarak şu anki gidişat beni memnun etmiyor degil ama. umarım wenger arsenal'in başında kalmaya devam eder.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ahmedinejad said: said: Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi. 2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi. Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı. zaytung haberi mi bu
Öne çıkan mesajlar