Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani adamlar hak etti. çelsi otobüsün bokunu çıkarıyor bu maçlarda. o barça maçı mucizeydi resmen. neler kaçırdı barça penaltı dahil.

bu maçta da aynısı oluyordu.
Mesaj tarihi:
Baya iyi maçtı ya.

Mourinho da futbolun popovichi resmen, o kadar şaşalı kariyere taktik dehanın üzerine pop'un hack-a-shaqları gibi otobüs çekmeler, tempo kesmeye yönelik sert fauller falan.
Mesaj tarihi:
said:
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi.

2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi.

Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı.
Mesaj tarihi:
"transfer window closes."

çocuklugundan beri liverpool'lu olan biri olarak şu anki gidişat beni memnun etmiyor degil ama. umarım wenger arsenal'in başında kalmaya devam eder.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

said:
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kevin Boateng'e Schalke transferi konusunda mesaj yolladığını ancak cevap alamadığını söyledi.

2009'da Tottenham'dan Dortmund'a kiralanan Ganalı oyuncu, Milan'dan Schalke 04'e imza attı. Tecrübeli teknik adam Jürgen Klopp, bu transferi şaşırtıcı bulurken, Boateng'e neden Schalke'yi seçtiği yönünde mesaj attığını dile getirdi.

Klopp, "Sabah mesajı attım. Sonuna da sekiz soru işareti koydum. Boateng, bu sabaha kadar iyi bir insandı. Mesajıma cevap gelmedi. Ancak durumu anlayabiliyorum tabii ki." dedi.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Schalke'li taraftarlar arasında "Boateng'in kontörü mi bitti?" geyikleri yapılmaya başlandı.

zaytung haberi mi bu
  • Yeni Oluştur...