Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Motor değişmedi deniliyor ama top fiziği oyuncu fiziği bambaşka geldi bana, çok daha gelişmiş gerçekçi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 9 lira verip mobildeki kilitli şeyleri açmaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 playstoredan daha ucuzu yoktur heralde suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben çok araştırdım, anca vpnle falan meksika- brezilya gibi ülkelerin origininden alırsan 3-5 ucuza gelebiliyo. en ucuz geçen hafta brezilyadaydı ama o zaman brezilyadan satılmış gözüküyor oyun. ne kadar çok türkiyeden satış olursa o kadar çok seneye türkiye ligi için daha fazla uğraşma ihtimali var ea nin. 3-5 lira için vpnle falan uğraşmanın lüzumu yok bence, playstore go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlikle başladım. karşı karşıya dünyaları kaçırıyorum şu lanet LT tuşunu kaldırdılar kullanamıyorum sağ analoğu daha alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben de agir kotu oynuyorum, div9'a geldim zar zor fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 div 9a 4 galibiyet 2 beraberlikle geldim, ilk 3 maçta çok ağır yenildim div 9 da :D 1-0-3 oldu bakalım çıkamıcaz galiba 8e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geliyorum bekleyin sdf ps: oynamayı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi beceremiyorum yaa sjdfhsdjf bi kere yenildim bi kere 1-1 berabere kaldım onda da nasıl gol attım ben bile anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 spam yaptım resmen istemeden. niklerini yazsın oynayanlar dnilbia benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 fizboz benim de, pek oynayamiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yeni motor bunda yok diye almayı düşünmüyorum. hata ediyor muyum? fifa 13'ü 400 saat oynayıp script / handikap olayına illet ettikten sonra yavşak ea para kazansın istemiyorum açıkçası. gene hissediliyor mu scripting? özellikle FUTta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 az önce dünyanın en kötü fifa oyuncusuna 4-1 yenildim. yepisyeni gamepad gidiyordu az daha öyle diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 13'te 500'e yakin saatim var 14'ü almadım almam da yeni motor kafadan her şeyi değiştiriyor ve piside yok yavşaksın ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 eğlenceme bakıyorum ben sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben bayağı paslanmışım ya, div 9'da 10 maçta 7 puan nedir heehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 div 9 da hiç yenilmedim hep 3 puan, çok basit geldi oyun. david villa faktörü var bi de ama anlamadım, fasulyeden mi oynatıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 level indirimi gecmis ya alacaktim oyunu unuttum. Bende mzamb749 bu kod ile 20TL indirimle 70TLye aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fizban said: ben bayağı paslanmışım ya, div 9'da 10 maçta 7 puan nedir heehu zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 division7 de sıçtım resmen 2 şutu olan adama boş kaleye 2 gol + 4-5 çok net pozisyon kaçırıp 2-1 yeniliyorum falan. senelerdir kendime niye bu işkenceyi yapıyorum diye soruyorum oturduğum yerde kendimi silkecem o derece sinirleniyorum sonra gülüyorum kendi kendime falan. sıyırıyorum galiba lanet oyun yüzünden. 3 galibiyet 0 beraberlik 6 mağlubiyet kaldım div 7 de akşam bi daha zorlucam bakalımç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de div8'e yukseldim dun sampiyon olarak. coritiba ile oynamak cok zevkli, alex deivid diye bagira bagira. ultimate team de kurdum bu arada, ama pek mac yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Uzun zamandir bu kadar keyif almamistim cidden basarili olmus fifa. Pes ps3 te oynuyorum ama birseyler eksik herseyden once cok agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 En ucuz nerden satın alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Playstore 70TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar