Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına gidenler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle bi topic olsun.Yurtdışına çıkan, gezen kişiler hangi ülkeye gittiklerini, orada ne yaptıklarını , turistik gezi ise nasıl vakit geçirdiklerini isterlerse türkiye ile farklı yönlerini, oradaki insanların davranışlarını, değişik geleneklerini, varsa çok özel bilgilerini, hikayelerini bizimle paylaşırlarmı acaba?
Eğer yazarsanız gittiğiniz ülkelerle alakalı sorularıma/sorularımıza da cevap verirseniz sevinirim.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
İngiltere ve Fransa: Londra'ya ve Paris'e gittim, açıkçası çok küçük olduğum için pek bir şey hatırlamıyorum. sadece gidip gezmek için iyi yerlerdi. Paris çok kirliydi yanlız onu söyleyebilirim. Her yerde çöp kir, köpek dışkısı, ve 2 defa da kendi gözlerimle kap kaç olayına tanık oldum -ha ikisi de metrodaydı ve sivil polis tarafından yakalandı- o kadar...

Amerika: Tempa isimli küçük bir şehre gittim Florida'da, aşırı sıcak ve nem -insan sanki yüzüyormuş gibi oluyor- vardı ve nefes almak bile zordu. Bunun dışında çok güzel yerdi ama, temiz, küçük bir yer, insanlar genel olarak iyi ve yardımseverdi. Özellikle araba kiraladık falan gezmek için, yanlış yola girip trafiği tıkayınca Türkiyedeki gibi ana avrat küfürler kavgalar yerine herkes centilmence bekliyip yardım ediyor, karşıdan karşıya geçecekseniz onlara bile yanıyo olsa yeşil bekliyorlar sizi falan, çok güzeldi tavsiye ederim.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
İsviçre:Temiz sokakları ve çok iyi mimarisi vardı.Gezi için gitmiştik ve tam da onlara özel bi şenliğe denk gelmiştik.Şimdi adını hatırlayamadım ona denk gelmiştik.Böle saçmasapan yüzümüzü filan boyamıştık.Küçüktüm pek bişi hatırlayamıyorum o yüzden :)

Türkiyedeki gibi ana avrat küfürler kavgalar yerine herkes centilmence bekliyip yardım ediyor, karşıdan karşıya geçecekseniz onlara bile yanıyo olsa yeşil bekliyorlar sizi falan, çok güzeldi tavsiye ederim.
Aynı olay burası içinde geçerliydi.[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..

[Bu mesaj Maedhros tarafından 29 Kasım 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ukrayna'ya filan gidicem ben belki sömestr'da. o zamana kadar bi dijital kamera da alırım. dana gibi resim çekerim. mihihii.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
İngiltere'ye dil kursu ve tatil için gitmiştim.Slovenyalı hatunlar ,nedendir bilmem, bana hasta olmuşlardı.Halbuki sınıfta o kadar ispanyol erkek model vardı :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
Almanya: Turistik gezi amaçlı. Frankfurt, Freiburg, Köln, Stuttgart, Heidelberg şehirlerini gezdim. EuropaPark'ı kesinlikle tavsiye ederim. en az 12 saat geçirilmeli. Almanya genel olarak çok düzenli ve gelişmiş bir ülke. Tavsiye ederim.

Hollanda: Yine turistik. Amsterdam a gittim sadece. Açıkçası hollandadan pek haz almadım. Ne bileyim. Fazla sapık bir ülke. Kokain serbest. her tarafta satılıyor. Ayrıca +18 fotoğraflar ve kartpostalları her yerde görebiliyorsunuz. Çok kötü. Ama Madame Tussaud müzesi açıkçası çok hoştu.

Belçika: Turistik. Sadece Brüksel. Brüksel de güzel bir şehir ama ben frankfurtu tercih ederim :). Her neyse brüksel gayet yeşil ve güzel bir şehir. Sembolü biraz saçma (işeyen çocuk) Nedeni de 2.dünya savaşında bomba atılmış brüksele. Bir çocukta bombanın üzerine işemiş ve bomba patlamamış. Öle diolar :) Atomium ve MiniEurope da görülmeye değer.

Fransa: Turistik. Strasbourg ve Paris. Strasbourg da bir dağ evinde kaldık. Gerçekten hoştu. Şehirin içi de tarihi dokusu ile çok süperdi. Paris ise ayrı bir derya... Fazla metropol bir şehir. Çok büyük. Eyfel görülmeye değer :D

Bu kadar Allah devamını getirir inşallah :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 29 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
Hollanda: Yine turistik. Amsterdam a gittim sadece. Açıkçası hollandadan pek haz almadım. Ne bileyim. Fazla sapık bir ülke. Kokain serbest. her tarafta satılıyor.

aman abi naptin. satilanlar soft drug, kokain serbest degil. marijuhana ve bi kac ot daha serbest. bi de magic mushroom gibi soft hallucinogenler. ama 11-12 den sonra red light district civarinda zenci kardeslerimizden ecstacsy ve kokain temini mumkun tabi. yakalanirsaniz patlar o ayri.[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
hollanda super. nasil sevmediniz ya =)

ben seneye oraya gitmeye calisiyorum exchange.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ispanya: ibiza da 6 ay kaldım tatil amaçlıydı ama geri dönmedim 3 ayın sonunda. babam gelip zorla geri getirdi..

ingiltere: tatil, 7 gün kaldım hiç yağmur yağmadı, çok küfür ettim, ingilizlerden nefret ettim bi daha gitmem.. metrosu bizimkinden dandik..

Almanya: hayal meyal ama kırmızı saçlı bi sürü eleman var tipler komil, türkler garip olmuşlar orada..

Amerika: 3 ay kaldım görülmesi gereken her yeri gördüm

italya: Vatikana gittip papayı gördüm, roma da her yer heykel dolu bizim memlekette niye yok diye düşündüm...

Fransa: paris de 7 gün bi bok yok sevmedim, sokakta sevişenler dışında bişey yok..

hollanda: Esrarlı Brownie ile tanıştığım yerdir. ayık gezmedim, ayık gezeni dövüyolar. :d

gürcistan: ata memleketi, orada okuyan kuzenimi görmeye gitmiştim, köprülerde satılan resimler, heykeller, kimyager taxiciler ile çok okumuş ama gelişememiş bi memleketti şimdi sakaşvili ile gelişiyor...

Ermenistan: arkadaşımı görmeye gitmiştim, bi daha gitmem bizim ankara gibi millet sürekli çalışıyo...

Azerbaycan: gürcistandan arabayla dönerken arkadaşı görmeye gitmiştim, acaip bi millet bi milletde hiç mi adam gibi tip olmaz dediğim yer..

Kazakistan: bi arkadaş illa gidelim diye tutturmuştu, beraber araba ile gitmiştik, 45 saat gidilen yola mı üzülürsün, 70$ vize+gümrük parasına mı yanarsın orada köpek ve at eti yediğine mi yanarsın... yan yana bildğine....

yunanistan: 7 gün 2000$ harcadım bi daha giden top olsun :D

edit: küçüktüm ama
İsviçre: st mortiz ailem kayak yaptı ben lego oynadım :)

isveç: hiç hatırlamıyorum ki ne desem yalan :d

kanada: gittiğimizi bile hatırlamıyorum
sadece eski passport daki visa lara bakarak editliyim dedim :D

[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|

[Bu mesaj sheref tarafından 29 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fransa da hava alanın heryerinde sıgara içiyolar ona şok olmuştum..

bide dönerken bindim taxiye çat pat fransızcam ile aéroport dedim :D adam bana quel dedi... asittir dedim :d
meğer paris de 4 hava alanı varmış..
allahtan adam ingilizceden çakıyomuşda turkish airport diyince hemen 2 telefon açtı sonra tek bi hava alanından türk havayolları kalkıyormuş şu anda hatırladığım kadarı ile doğu da ki idi sanırım :d geç kalmaktan kurtulmuştum..

buda bi maceram işte..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Fransa'da Mulhouse kentine gittim şirin bir kasabaydı.Ordan trenle Paris'e gittik.Paris'de sokaklarda yürürken izmaritler vardı yerlerde tek tük Türkiye'yle karşılaştırdım baya temiz dedim.Teyzemde çöpçüler grevde aslında daha temiz oluyor diyince tabi şaşırdım:) Tabi Paris'in arka sokaklarına gitmedim teyzemin kocasının anlatığına göre ne kadar pis iş varsa hep Paris'in arka sokaklarında oluyormuş.Kapkaç Soygun güpe gündüz tecavüz vb. tvdede dün gördüm yılda yirmi bin kadın tecavüz görüyormuş Fransa'ya giden bayanların Paris'in arka sokaklarına uğramamalarını tavsiye ediyorum:D Paris'in güzelliklerine gelince tarihle iç içe eyfel kulesine çıkmamanızı tavsiye ediyorum tıklım tıklım ama Paris'i yukardan seyretmekte güzel tabi.Şanzölize'de bir kahve içmenizi ve sosyeteyi yakından görmenizide tavsiye ederim.Paris'te birde büyük bir kütüphane var güzel bir kütüphane yoksa müzemiydi herneyse:D Noterdam kilisesinede uğrayın.Tadilattaydı gittiğimiz gün giremedim içeri.Birde Paris'te heryerde restorant var ve fiyatlarda çok uçuk eğer Fransa'da kaldığınız yer çok uzaksa kesinlikle yemeğinizi alıp gitmenizi tavsiye ediyorum.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
parise gecen sene gitmistim arkadasla
eyfel kulesinin altinda bisi yerken , arkadasin kamerayla zoom yaptigin seylerin tas oldugunu idda ediyordum tam ,bi kere daha zoom yapinca onlarin fare oldugunu anladim hehe yemegi falan attim elimden direk
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 29 Kasım 2004 19:45 tarihinde demiş ki:
Şöyle bi topic olsun.Yurtdışına çıkan, gezen kişiler hangi ülkeye gittiklerini, orada ne yaptıklarını , turistik gezi ise nasıl vakit geçirdiklerini isterlerse türkiye ile farklı yönlerini, oradaki insanların davranışlarını, değişik geleneklerini, varsa çok özel bilgilerini, hikayelerini bizimle paylaşırlarmı acaba?
Eğer yazarsanız gittiğiniz ülkelerle alakalı sorularıma/sorularımıza da cevap verirseniz sevinirim.

aklımı okuyor adam yaaa
ben öyle bi web kısmı açılsın dicektim lamer userler deli edecek gene diye dememiştim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
Fransa: Eğlence amaçlı gittim her seferinde. Ama fransızları hiç sevmem hatta nefret ederim. Elimden gelen her pisliği yaparım. Ama adamların ülkeleri düzenli yaşamak için güzel bir yer. Bide biraz salak bu fransızlar(diablesse üzerine alınmasın)
Almanya: Eğlence ve motocross şampiyonasını izlemek için gitmiştim. Almanlar kurallar konusunda fransızlardan daha katı. Ama yerleşim süper.
Slovenya: Snowboad yapmak için gitmiştim. Görebildiğim kadarıyla çok düzenli bi yer. İnsanlarıda saygılı vs vs. Beni dumur eden bi olay olmuştu. Dağın tepesinde yol 3'e ayrılıyor birinde pistin adı birinde Italya diğerinde Avusturya yazıyodu oha demiştim kendi kendime :)
Italya: Burda çok kalma imkanım olmadı ama gördüğüm kadarıyla türkiyeden pek bi farkı yok ama otobanları süper :D
İspanya: Güzel bi ülke özellikle denizi süper :D
Mısır: İnsanları çok pis. Bir yiyecekten zehirlenme bakteri kapma olasılığı çok yüksek. Ayrıca açık su içmekte çok tehlikeli. Gitmeden önce ne kadar aşı varsa yaptırmak lazım :D. Ama piramidler ve tapınaklar görülmesi gereken mekanlar. Bide kızıldenize dalmak lazım ama artık bi dahakine :)
Türkmenistan: Çok pis bi yer gitmeyin görcekte bişe yok zaten.
İsviçre: Ziyaret amaçlı gitmiştim güzel yerdir. Hava 25C yi geçmişti bütün millet havuza hücum etti ben şaşırmıştım. Bide dağlar ve kar süper.
Romanya: Kaymaya gitmiştim. Pistleri süper ama biraz geri kalmış bir yer.[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
said:
sbora, 29 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
Fransa: Eğlence amaçlı gittim her seferinde. Ama fransızları hiç sevmem hatta nefret ederim. Elimden gelen her pisliği yaparım. Ama adamların ülkeleri düzenli yaşamak için güzel bir yer. Bide biraz salak bu fransızlar(diablesse üzerine alınmasın)
Almanya: Eğlence ve motocross şampiyonasını izlemek için gitmiştim. Almanlar kurallar konusunda fransızlardan daha katı. Ama yerleşim süper.
Slovenya: Snowboad yapmak için gitmiştim. Görebildiğim kadarıyla çok düzenli bi yer. İnsanlarıda saygılı vs vs. Beni dumur eden bi olay olmuştu. Dağın tepesinde yol 3'e ayrılıyor birinde pistin adı birinde Italya diğerinde Avusturya yazıyodu oha demiştim kendi kendime :)
Italya: Burda çok kalma imkanım olmadı ama gördüğüm kadarıyla türkiyeden pek bi farkı yok ama otobanları süper :D
İspanya: Güzel bi ülke özellikle denizi süper :D
Mısır: İnsanları çok pis. Bir yiyecekten zehirlenme bakteri kapma olasılığı çok yüksek. Ayrıca açık su içmekte çok tehlikeli. Gitmeden önce ne kadar aşı varsa yaptırmak lazım :D. Ama piramidler ve tapınaklar görülmesi gereken mekanlar. Bide kızıldenize dalmak lazım ama artık bi dahakine :)
Türkmenistan: Çok pis bi yer gitmeyin görcekte bişe yok zaten.
İsviçre: Ziyaret amaçlı gitmiştim güzel yerdir. Hava 25C yi geçmişti bütün millet havuza hücum etti ben şaşırmıştım. Bide dağlar ve kar süper.
Romanya: Kaymaya gitmiştim. Pistleri süper ama biraz geri kalmış bir yer.

Abi sen Türkiyede nekadar kaldın?
:P[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...