Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yıl sonlarında doğru bir dostum olacak, en iyi eğitmen gözetiminde benim tarafımdan eğitilmesini arzu ediyorum böyle bir olanak varmı ? Var ise kim ? Yok ise, tavsiye edeceğiniz merkezler neresidir? Şehir farketmez iyi olduğu sürece her tarafa gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben uyuz oluyorum eğitim merkezlerine ya. Hepsi hayvanları döverek eğitiyormuş gibime geliyor çünkü hayvan oradan çıkınca bilinçsiz davranmayı bırakıyor sadece verilen komuta itaat ediyor. Mümkünse kendiniz eğitin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 daha dün manşet oldu köpek eğitim merkezleri, bence uğramayın oralara hiç şu aralar. ya da kadıköy, şişli gibi hayvan severlerin bol olduğu ilçe'leri tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Wolas said: eğitmen gözetiminde benim tarafımdan eğitilmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 temel eğitimleri sizle birlikte veriyolar zaten.illa bırakmana gerek yok ama zamanın var mı onu yapacak?otur, kalk, gel gibi temel eğitimleri sahibiyle birlikte veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 zaman ayırıcam. hem ben öğrenmek istiyorum hemde hayvanın benden başka birinden eğitim almasını istemiyorum beni hatırlasın da acaba bir açıdaan kötümü olur bu, hep beni hatırlaması --ulan sen benim burnuma az vurmadın şerefsiz diyip bir gün ısırmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 vurmak için vurmuyosun ki.ben tek yaprak gazeteyle dövüyorum, severken daha çok acıyodur. ayh lanet köpeklerimiz özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ha eğitemiyorum orası ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi dünkü o iğrenş eğitim videosuna yazmıstım buna da yazayım. http://www.vomshaman.com/ istanbuldadır buranın sahibinin oğlunu tanıyorum, inanılmaz iyi insanlar. şüphen olmasın, eğittikleri hayvanlar filmlerde ve dizilerde oynuyor kurtlar vadisi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 rastlamıştım oraya web sitesi tasarımı kötü ve en son güncelleme 2010da olduğu için bunlar işin üstünde çok durmuyorlar tarzında bir izlenim bıraktı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok aslında sitenin sahibi kemal bey eski grafiker, kendisi tasarlamış siteyi. muhtemelen siteyle fazla ilgilenecek vakti yok referansla iş yapıyorlar zaten. bir telefonla gidip görmeyle kendilerinin ne kadar profesyonel olduklarını görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://www.ankaracaninecollege.com/alt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar