Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Eğitim Merkezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıl sonlarında doğru bir dostum olacak, en iyi eğitmen gözetiminde benim tarafımdan eğitilmesini arzu ediyorum böyle bir olanak varmı ? Var ise kim ? Yok ise, tavsiye edeceğiniz merkezler neresidir? Şehir farketmez iyi olduğu sürece her tarafa gidebiliriz.
Mesaj tarihi:
Ben uyuz oluyorum eğitim merkezlerine ya.
Hepsi hayvanları döverek eğitiyormuş gibime geliyor çünkü hayvan oradan çıkınca bilinçsiz davranmayı bırakıyor sadece verilen komuta itaat ediyor. Mümkünse kendiniz eğitin ya.
Mesaj tarihi:
daha dün manşet oldu köpek eğitim merkezleri, bence uğramayın oralara hiç şu aralar.

ya da kadıköy, şişli gibi hayvan severlerin bol olduğu ilçe'leri tercih edin.
Mesaj tarihi:
temel eğitimleri sizle birlikte veriyolar zaten.illa bırakmana gerek yok ama zamanın var mı onu yapacak?otur, kalk, gel gibi temel eğitimleri sahibiyle birlikte veriyolar.
Mesaj tarihi:
zaman ayırıcam. hem ben öğrenmek istiyorum hemde hayvanın benden başka birinden eğitim almasını istemiyorum beni hatırlasın da acaba bir açıdaan kötümü olur bu, hep beni hatırlaması --ulan sen benim burnuma az vurmadın şerefsiz diyip bir gün ısırmasın :)
Mesaj tarihi:
abi dünkü o iğrenş eğitim videosuna yazmıstım buna da yazayım.
http://www.vomshaman.com/
istanbuldadır buranın sahibinin oğlunu tanıyorum, inanılmaz iyi insanlar. şüphen olmasın, eğittikleri hayvanlar filmlerde ve dizilerde oynuyor kurtlar vadisi gibi...
Mesaj tarihi:
rastlamıştım oraya web sitesi tasarımı kötü ve en son güncelleme 2010da olduğu için bunlar işin üstünde çok durmuyorlar tarzında bir izlenim bıraktı bana.
Mesaj tarihi:
yok aslında sitenin sahibi kemal bey eski grafiker, kendisi tasarlamış siteyi. muhtemelen siteyle fazla ilgilenecek vakti yok referansla iş yapıyorlar zaten.
bir telefonla gidip görmeyle kendilerinin ne kadar profesyonel olduklarını görürsün zaten.
  • Yeni Oluştur...