Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

autopilot ban

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün charlarımdan birisi sanıyorum bu nedenden ötürü ban yemiş. Sanıyorum diyorum çünkü tek kullandığım program buydu. Yıllardır tanıdığım bildiğim herkesin kullandığı küçük zararsız bir program, autopilottayken gate'e 15km değil de 0km warp yapıyor, olayı bu.

Her beltte zilyon tane bot dururken autopilot olayı yüzünden banlanmak zoruma gitti.

Hiç bir bilgilendirme falan da yok ne bir mail atılmış ne bir uyarı yapılmış, çat diye banlamış herifler. Acc çalındı zannettim ilk başta panik oldum, sonra şifre değiştirmeye çalışırken anladım olayın aslını.

Petition açtım şimdi, kimbilir ne zaman cevap gelir...

Perma ban mı yedik şimdi?
Mesaj tarihi:
Perma ban çok acımasız ya:(

bir süredir amarr tarafında deli gibi LP kasıyorum 2 milyona yakın LP biriktirmiştim, L4 yolundayız, 4 olunca toplu çekicektim hepsini. Ahhh yanarım da ona yanarım
Mesaj tarihi:
kötü olmuş senin için ama şaşırdım seninkisi trade botlarla karşılaştırıldığında yakalaması zor daha zor.

Neden zor diyorum çünkü jitadaki tradebotların davranışları o kadar bariz ki onları yakalayamayan ccp seni nasıl yakaladı şaşırdım !
Mesaj tarihi:

Öğlen, gece low secte bıraktığım char ile son bir plex daha yaptım ondan sonra da amarr'a gitmek üzere yaklaşık 20 jumplık mesafeden bıraktım otopilota.
Semi afk taklıyodum alt-tab yapa yapa.
Bi yandan LP storedan 2 navy geddon çekim de plex parası çıksın diyerek market fiyatlarına falan bakıp hesap kitap işleriyle uğraşırken bi yandan da dt sonrası için sözleştiğimiz fleet için fit ayarlamaya çalışıyodum. Arada chate falan yazıyodum bişeyler.
Yani hiç bir bot belirtisi göstermiyodum Hani o meşhur gm'in convo açma muhabbeti falan da olmadı hiç.
Hiç anlamam bu işlerden ama düz mantık, muhtemelen yeni gelen launcherın kurbanı olum programı çalıştırınca direk algıladı alet.

Ya bide yaklaşık 3-4 aydır accountun parasıın ödeyip skill kasmak dışında oyuna girdiğim yoktu doğru düzgün. Şu son bikaç gündür yeni patch geliyo diye aşka geldim eni konu oynamaya başlamıştım, baya da eğleniyodum.
Çok tatsız oldu bu olay. Üzüldüm baya.

Ayrıyetten hadi banliyosun iyi güzel de insan bi bilgi verir niye banledin, banin süresi ne kadar bi mail atar yada nebilim bi notification çıkarır şurdaki gibi

yada account management sayfasında bildirirsin ban yediğimi.
Hiç olurmu?
Alakasız bi yerde, forgot password bölümünde söylüyor tey allam
Mesaj tarihi:
açık açık söylediler 2 ay önce ne yapacaklarını

http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/begun-the-bot-war-has/

1st strike for botting is a 30 day ban
2nd strike for botting is a permanent ban
Any client modification is a permanent ban on first offense
Any involvement in RMT is a permanent ban on first offense
Mesaj tarihi:
bi game mechanic var bunun böyle olmasının bi sebebi var yani.
e onu external bi programla kırınca, haliyle hile olmuş oluyor.

geçmiş olsun 30 gün ban çok yumuşak tabide uyarı gibi bişe olmuş o.
Mesaj tarihi:
Bu oyun kardeşim. Ya oynarsın ya oynamazsın. Bot falan bunlar oyunun ruhunu bozan şeyler. Valla ben de Aluriel gibi iyi olmuş diyorum.

Umarım tüm botcular bundan daha ağır cezalara çarptırılır.
Mesaj tarihi:
ya bırakıcam evde
saatte 5 mil kazansa işte
bi günde 24 saat dielim
akşam dışarı çıktım takıldım işten sonra
spora gittim yemek yedim ertesin gün bi baktım

120mil isk!
10 gün yapsa bunu
1.2bil!
2 plex parası + 200 mil 10 günde daha ne ssdsfs
Mesaj tarihi:
Sen gel beraber fw yapalım zaten ben de anca akşamları 7-10 arası aktif olabiliyorum ki genelde akşam 8 öncesinde açamıyorum ama 1 haziran sonrası baya rahatım. Yine haftada 1 plex + zibil gibi para bırakır gözüküyor :) Hem onca yıl hiç birlikte uçamadık bir aktivite olmuş olur.
Mesaj tarihi:
Isk olarak malesef evet 2006 dan bu yana Eve'i açık tutuyorum 3 acc ile. 4 tane idi bir tanesini 2008 yılında 750TL ye okutmuştum. Son 4 yıldır 3 acc sürekli TL olarak subs.uzatınca ister istemez isk kazanmanın peşine düşüyorum :)

Edit: Bu zamana kadar hep 0,0da bulundum ama bir huyum var şayet corp için pvp yapamıyorsam kendim içinde plex yapmamam gerektiğine inanırım aksine yapan menfaatçilerden de hiç haz etmem. Pvp için uzun zamandır vakit ayıramadığımdam 3 yıla yakın süredir sürekli afk modda öyle aç kapat yapıyordum.
Mesaj tarihi:
Ne güzel demek ki nonstop pvp ile plex parasını kazanabiliyorsun.
Ben oyuna ilk başladığım beta döneminde Steam yoktu :P Sonraki adam akıllı başladığımda da 3 yaşında valve oyunları satan tuhaf birşeydi.
Mesaj tarihi:
amarr fw ye girmişsin!
benim amarr fw standingi arttırana kadar ooooo ana karakter bayaaa geride
e alt karakterde gallente hafiften, hadi onun standingi var aslında hmm
du bakim lan indirim oyunu.

ama şimdi bunla görev yaparsam, buda "-" yicek matari ve gallenteye heh
  • Yeni Oluştur...