Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Amerika'dan sahte kuran-I kerim Flash TV'i acıp izeleyebilirsiniz. acıklama yapmıcagım sadece haberdar ediyorum[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yeri burası değil...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Televizyonda her gordugumuz seyi buraya mi yazalim yani, biraz dozunu kacirmiyor muyuz bu madalya sevdasinin?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 izleyemeyenler için bi açıklama düşünsen :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 adi amerikanyalılar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ARGH!:yapma:[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Aman tanrım kesin doğru olmalı, filaş tivi vermiş.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 mauhauhauhauh :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 din fanatikleri gibi anti-din fanatiklerinin olması sizce de enteresan değil mi? hey, size diyorum. evet evet..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yinemi din içerikmi... yeter be[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yusuf yusuf sdfsdf..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bi 60 sayfada bu konu için tartışılır ... Pehhh![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Mum_Chamber, 30 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: din fanatikleri gibi anti-din fanatiklerinin olması sizce de enteresan değil mi? hey, size diyorum. evet evet.. [signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 westiee başlamadan kitle bence :)[signature][hline]Boo
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Mum_Chamber, 30 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: din fanatikleri gibi anti-din fanatiklerinin olması sizce de enteresan değil mi? hey, size diyorum. evet evet.. üstüme alınmalımıyım bilemem ama hiç alınmadım işin aslı :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bir beyin edinene kadar Arcadium da uctu yorungeden, ne mutlu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yanlız bişi dikkatimi çekti adamı direk yörüngenin öbür tarafına gönderdiler :lol:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 İyi de adam bu topicte hiç bir kusur yok ve neden kilitlensin.. Artıııııııııııı Sahte Kuran hikayesi nedir ? Herkes tv tutkunu değil.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Arıza vardı onda bariz belli ediyodu :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: fordcus, 30 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki: İyi de adam bu topicte hiç bir kusur yok ve neden kilitlensin.. Artıııııııııııı Sahte Kuran hikayesi nedir ? Herkes tv tutkunu değil. onun hatası başka topikten başladı bile.. hatta bitti bile :P[signature][hline]Boo
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 - Televizyonda gordugunuz her abuk subuk seyi getirip buraya atamazsiniz, - Din, siyaset vs konulu, kavgaya donusmeye cok acik konular genelde yasak, - Bu arkadas deminki kilitlenen ve dunku komple silinen (Ataturk'e acikca hakaret ettigi) topicden sabikaliydi zaten. Kusursuz falan degil yani topic, arkadas da beyinli degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 O zaman tamam.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
armra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hangi ahırdan kaçmış ?[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Mum_Chamber, 30 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: din fanatikleri gibi anti-din fanatiklerinin olması sizce de enteresan değil mi? hey, size diyorum. evet evet.. Yoo anti din fanatiği falan değilim, hatta burada pek çok kişinin sandığının tersine kendimce dindar biriyimdir. Ama böyle her alakasız olayı kulaktan dolma bilgiyle gündeme getirip kargaşa yaratılmasına karşıyım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ve patladı.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Öne çıkan mesajlar