guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çetin abi cevap vermemiş daha. onun cevabından sonra oy kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kahrolsun faşizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Silphatos said: kuddusiyi çekemeyen anten taksın yha Paticik vs Kuddusi http://www.youtube.com/watch?v=MEExmEW13_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bazıları iyi bazıları gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kuddisi olmasa buralar hep terör yuvası olur. o ulusalcı ışığı ile siz gençlerin önünü aydınlatıyor. çetintaşa kalkan eller kırılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o apolitikler çetodan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sufi said: saçmalanmış iyice. bırakın isteyen istediğini yazsın. bi de lafın doğrusu "beğenmeyen okumasın" değil, "rahatsız olan okumasın" olacak. ben burada çoğu kimsenin fikrini beğenmiyorum ama okuyorum. insan kendi fikrini, sadece beğendiği fikirleri duyarak geliştiremez. Bölümün aynştaynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 teşekkürler. ss aldım çerçeveletip asıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şaka maka 170 kişi katılmış, %43 beğenmemiş, %57 benim için bi problem yok demiş. 55'in 10 senedir ülkeyi sevdiği bir dönemde olduğumuza göre Kuddusi her türlü akacak beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hakkaten başlık açtığın şeye bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 valla ne yalan söyleyim direk passlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 paylasimlarindan degil aglamasindan biktim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne ağlamasından bahsediyorsun sdfddgfr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Tarumar said: Kudusi her konu açtığında beni takip eden sadık bir kitle var diyerek paylaşımlarının ilgi çektiğini ve sevildiğini söylüyor. Bunu öğrenmenin en iyi yolu ankettir. Bakalım kim, ne düşünüyor? bir kişiden teşekkül olsa bile olsa öyle bir kitle vardır kesin. anketle öğreneceğin hiç birşey adamın bu siktiri boktan, sıkıcı başlıkları açma hakkı olup olmadığı konusunda bize done sağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konu ve anket kapatılabilir. sonuç: 85 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını sevmiyor. 43 kişi nötr. 67 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını seviyor. çoğunluk kuddusi'nin paylaşımlarını bilgilendirici bulmuyor ve gereksiz görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Sinbo musteri hizmetleri gibi anket koyan adami tarumar edin amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bu kuddusi bir harika dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 neden güldüm ki ben şimdi buna lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tarumar said: konu ve anket kapatılabilir. sonuç: 85 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını sevmiyor. 43 kişi nötr. 67 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını seviyor. çoğunluk kuddusi'nin paylaşımlarını bilgilendirici bulmuyor ve gereksiz görüyor. 85 kisi rahatsiz ancak 110 kisi rahatsiz degil. Bu durumda ben cetintasi cogunlukan yana görüyorum. Tabi 85 kisiye antipatik olmayi basarmak da bir beceri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adam bölücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tarumar said: konu ve anket kapatılabilir. sonuç: 85 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını sevmiyor. 43 kişi nötr. 67 kişi kuddusi'nin paylaşımlarını seviyor. çoğunluk kuddusi'nin paylaşımlarını bilgilendirici bulmuyor ve gereksiz görüyor. ahaha bi çalışma olarak yayınla bence SCI olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 saçma sapan anket ve şık koyarsan sonra manipüle etmek zorunda kalırsın sonuçları lol. çoğunluk gereksiz bulmuyor. 55 kişi düzenli takip ediyor 16 kişi seyrek olsa bile takip ediyor 49 kişi bazı konuları iyi bazılarını kötü buluyor. nötr demek değil bu. Sonuçta 120 kişi öyle veya böyle takip ediyor. Olmamış yeniden anket aç en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kendi koyduğu anketi anlayamamak!? pati için bile bir ilk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arkadaşı (kuddusi) gönüllü paticik yurdum güncel haber rss feeder ı olarak sitede görevlendirmeniz biraz ayıb olmuyor mu ? yıl olmuş 2013 yazık değil mi ? koyun saga sola bir haber takip sistemi olsun bitsin parası neyse veririz. arkadaşın çilesi de bitmiş olur. daha sağlıklı hobilere yelken açar belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar