Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Ya enim konum adamlar kimi kap'a bildiriyosa alıcaksın..
tşak geçer gibi.
hemen lille'le görüşüyosun ve
galatasaray ne veriyorsa +3 milyon euro diyosun ve peşin.

Eternal 7 Mayis 2013 said:

fenebahce yeni sezon süperlig ve sampiyonlar ligi kadrosu aşagıdadır

-------------VOLKAN-----------

--Gökhan Gönül -- Paulinho --- Egemen-- H.Ali--

Arjen Robben - Emre - Meireles - Frank Ribery--

----------Oscar Cardozo ------- Moussa Sow

4 - 4 - 2

HADİ HAYIRLI OLSN
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan iyi ki bi Selçuk iyi yedek yazdım ne kadar tartışma çıkmış. Keşke yazmasaydım lol

Bekir de fena stoper değil ama fizbanın dediği gibi kontrasyon eksikliği yaşadığında hiç çekilmiyor.

Defansa Aykut Demir'i istiyorum ya. Gelse resmen takımın 10 senesini kurtarır defansta. Bir de Veysel Sarı. Geleceğe iyi yatırım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Spor-Toto Süper Ligi'nin tamamlanmasının ardından yabancı oyuncu sayısı hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmakta ve birtakım üstü örtülü açıklamalar ile spor kamuoyu yönlendirilmeye çalışılmaktadır.

Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.

Kulüpler transfer ve yeni sezon yapılanmalarını, yatırımlarını işbu bu kararlara göre yapmaktadırlar.

Kulübümüzde sezon başında TFF tarafından belirlenen ve açıklanan statü/kararlar tahtında transfer çalışma ve tasarruflarını sürdürmekte olup bu konuda yapılması olası statü ve/veya karar değişikliklerinin tarafımızdan kabul edilmesi mümkün değildir.

Kamuoyunun dikkat ve bilgisine saygıyla duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

alperi alınca dfkblşmfdkl
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:
ahahahaa ezikliğe gel. bu kadar tükürdüğünü yalayan yönetim olamaz.

Otomatige baglamissiniz artik ehehe ezuk aptal fener hoho diye, dusunmeden ergen gibi yaziyonuz yazik cidden.

Bu aciklama gayet mantikli oysaki, zirt pirt karar degistirilmez biz plani scoutingi butceyi krediyi ona gore hazirladik cektik diyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Azizin Alper Potuk transferi ve kadroda ki 3 oyuncu ile sözleşme yenilemeden önceki düşünceleri çok netti. Haberin eski olmasu birşey değiştirmez.

Haklısınız ya boşa birşey anlatmaya çalışıyorum. Nasıl olsa örnek yönetim her söylediği yalanın tersini yapıyor. 3-5 ay sonra veya en geç gelecek sezon tam tersini söylerler. Taraftar coşar yine aziz babamız bizi yabancıya boğacak diye.

Layık size bu yönetim tepe tepe kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...