"Spor-Toto Süper Ligi'nin tamamlanmasının ardından yabancı oyuncu sayısı hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmakta ve birtakım üstü örtülü açıklamalar ile spor kamuoyu yönlendirilmeye çalışılmaktadır.
Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.
Kulüpler transfer ve yeni sezon yapılanmalarını, yatırımlarını işbu bu kararlara göre yapmaktadırlar.
Kulübümüzde sezon başında TFF tarafından belirlenen ve açıklanan statü/kararlar tahtında transfer çalışma ve tasarruflarını sürdürmekte olup bu konuda yapılması olası statü ve/veya karar değişikliklerinin tarafımızdan kabul edilmesi mümkün değildir.
Kamuoyunun dikkat ve bilgisine saygıyla duyurulur.
hahahhaha haklılar aslında ama baya da komikler aynı zamanda tarz ve stil olarak. tam aziz.
sen git toplamda 20 milyon euro ver adama, sonra yabancı sınırı falan gelmesin, gs de gitsin alperden kalitelisini 15 milyon verip alsın asufhasdufhudashf.
lan düdük makarnası sen kimsin ezik diyorsun azcık terbiyeni takın hani mantıksız bir şey varmı şu açıklamada? sizin açıklamalarınızıda biliyoruz kabile reisi gibi bu ateş üfleyek sönmez he güzelim he.
lan düdük makarnası sen kimsin ezik diyorsun azcık terbiyeni takın hani mantıksız bir şey varmı şu açıklamada? sizin açıklamalarınızıda biliyoruz kabile reisi gibi bu ateş üfleyek sönmez he güzelim he.
Çok beğendiniz başkanınızın FB.org stesindeki açıklaması. Tarih eski olabilir ama biraz objektif olan birisi sittin senedir yabancı sınırlamasına karşı olduğunu bilir.
Şuan ki açıklama sırf Alper Potuk naziresi başka birşey değil.
Azizin Alper Potuk transferi ve kadroda ki 3 oyuncu ile sözleşme yenilemeden önceki düşünceleri çok netti. Haberin eski olmasu birşey değiştirmez.
Haklısınız ya boşa birşey anlatmaya çalışıyorum. Nasıl olsa örnek yönetim her söylediği yalanın tersini yapıyor. 3-5 ay sonra veya en geç gelecek sezon tam tersini söylerler. Taraftar coşar yine aziz babamız bizi yabancıya boğacak diye.
Öne çıkan mesajlar
Eternal
mükemmel bir yavşak.
Sosyal ağlarda paylaş
Borlach
Bekir de fena stoper değil ama fizbanın dediği gibi kontrasyon eksikliği yaşadığında hiç çekilmiyor.
Defansa Aykut Demir'i istiyorum ya. Gelse resmen takımın 10 senesini kurtarır defansta. Bir de Veysel Sarı. Geleceğe iyi yatırım olur.
Sosyal ağlarda paylaş
Cons
alperi alınca dfkblşmfdkl
Sosyal ağlarda paylaş
serjuhan
Sosyal ağlarda paylaş
Zep
Sosyal ağlarda paylaş
sabonis
sen git toplamda 20 milyon euro ver adama, sonra yabancı sınırı falan gelmesin, gs de gitsin alperden kalitelisini 15 milyon verip alsın asufhasdufhudashf.
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
Sosyal ağlarda paylaş
sleepingdeath
Sosyal ağlarda paylaş
Theridone
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
fenerbahçe yönetimine ezik düdüyorum aziz kafa.
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş
Tatar Ramazan
Otomatige baglamissiniz artik ehehe ezuk aptal fener hoho diye, dusunmeden ergen gibi yaziyonuz yazik cidden.
Bu aciklama gayet mantikli oysaki, zirt pirt karar degistirilmez biz plani scoutingi butceyi krediyi ona gore hazirladik cektik diyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
Yalayın tükürdüklerinizi afiyet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş
sleepingdeath
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
hayır takip etme begenmiyosan mantıgı degil yani direk kapatıcan.
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
Çok beğendiniz başkanınızın FB.org stesindeki açıklaması. Tarih eski olabilir ama biraz objektif olan birisi sittin senedir yabancı sınırlamasına karşı olduğunu bilir.
Şuan ki açıklama sırf Alper Potuk naziresi başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş
Wyand
Herkes çıkarına göre hareket ediyor yani, şaşırmamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş
fizban
Sosyal ağlarda paylaş
souldarkorn
Haklısınız ya boşa birşey anlatmaya çalışıyorum. Nasıl olsa örnek yönetim her söylediği yalanın tersini yapıyor. 3-5 ay sonra veya en geç gelecek sezon tam tersini söylerler. Taraftar coşar yine aziz babamız bizi yabancıya boğacak diye.
Layık size bu yönetim tepe tepe kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş