Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 cardozo da bitmiş Cardozo'nun menajerindan şifreli mesaj: "Yeditepeli, güzel bir şehirden ayrılıyorum. Yakında görüşürüz."
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 son mesajı da atayım yeni başlığa geçek
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kim gelecekse gelsin ya ne transfermis arkadas.
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 cardozo turkiye ligini daha çok domine eder de, emenike gelsin zenciyeti yeter
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Liebe said: cardozo da bitmiş Cardozo'nun menajerindan şifreli mesaj: "Yeditepeli, güzel bir şehirden ayrılıyorum. Yakında görüşürüz." Lizbon da yeditepedir, şehrin lakaplarından birisi. Belhanda mevzusunu bile aştı durum, soteye yatın abi psikolojiniz bozuldu herşeyden anlam çıkarmaktan :D
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben çok ciddiydim amaaaa niye benle böyle dalga geçiyosun :(
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=301037 "Emmanuel Emenike ve Oscar René Cardozo transferleri için futbolcuların kendileri ve kulüpleriyle görüşmelere başlanmıştır." biri yetmez, hepsini alalım
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 2sini bir arada alma açıklaması değil bence bu ama eğer alınırsa sow gidici demektir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Grast said: 2sini bir arada alma açıklaması değil bence bu ama eğer alınırsa sow gidici demektir. 2sini toplasan bi Sow etmezler, saçmasapan işler yapıyoruz zaten bu yaz
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu adamlar yabancı kontenjanı diye niye ağladılar lan o zaman. hala kimseyi göndermediler.üstüne aldıkça alıyorlar emenike sow cardozo webo kuyt bi takıma gereksiz lüks olur
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 "Aziz Yıldırım: "Birini bile gönderemedik üçünü nasıl.." said: Emenike ve Cardozo’nun ikisini birden alması istenince Başkan Aziz Yıldırım, “Kadro boşalmıyor. Bir kişi bile gönderemiyoruz, 3’ünü nasıl göndeririz” dedi. aksam.com.tr Emmanuel Emenike mi, Oscar Cardozo mu? Herkes bu soruya cevap arıyor. F.Bahçe yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görüşü doğrultusunda iki santrfordan birini transfer edeceğini açıkladı. Rusya’dan gelen haberlere göre F.Bahçe’nin yeni santrforu Emenike. Ancak Acun Ilıcalı, değişik bir fikir ortaya attı. BEN OLSAM İKİSİNİ BİRDEN ALIRDIM! Acun, F.Bahçe’nin Salzburg maçına 10 arkadaşı ile birlikte geldi. Maçı Başkan Aziz Yıldırım’ın locasında izledi. Günün konusu elbette “Cardozo mu, Emenike mi?” polemiğiydi. Acun, “Ben olsam ikisini de alırım, ikisini de al Başkan” dedi. Başkan Aziz Yıldırım güldü ve “Acun! Holmen var, kadroyu boşaltamıyoruz. Bir kişi gönderemiyoruz. 3 kişi nasıl göndereceğiz, kadroyu boşaltamadık” dedi. AHAHAHAHA abi diyecek söz bulamıyorum Aziz'e http://skorer.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-birini-bile/fenerbahce/detay/1745070/default.htm
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Red said: bu adamlar yabancı kontenjanı diye niye ağladılar lan o zaman. hala kimseyi göndermediler.üstüne aldıkça alıyorlar emenike sow cardozo webo kuyt bi takıma gereksiz lüks olurOradaki dava, yabancı sınırı kalsın davası değildi. Belirlenmiş bir takvim var ve ben bu takvime göre planlama yapıyorum. 1 senedir belli olan bu durumla ilgili en ufak itiraz etmeyen takımlar şimdimi çıkıyor itiraz ediyor davasıydı. Ayrıca Aziz Yıldırım, 10 sene boyunca yabancı sınırının kalkması için uğraşmış bir adam. Yabancı sınırını mantıklı bulduğu için desteklemedi Fenerbahçe. Son çırpınışlarını yapan yönetimin eli ayağı birbirine karışıyor. Aslında mevzu bu.
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 baya o takvime göre planlama yapmislar 4-5 tane oynatamayacigi yabanci var. hic plan yapmasalarmis nasil olurmus acaba
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hakkaten öyle yapsalardı inanacaktım. hani alperi aldın bu yuzden tamam eyvallah e ama takımdaki yabancılar tribüne bile sığmıyor artık. eğer stoch baroni krasic gibi adamlar satılmış olsaydı bak adamlar ona göre plan yaptılar diyecektik. ama şu durumda o yabancı inadı sırf millete kıllık olsun 17vs1 olsun tribinden
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dediğim gibi sadece dava oydu. ama destekledikleri durum ,kafalarına yatan bi durum olmadığı için uygulamayı beceremediler.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Holmen Stoch ve Krasic den ikisi gönderilecekmiş. Tabi bu 1 yabancı transferi daha yapılırsa gerçekleşecek durum.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 gönderememiş olabilirler,kelepir kaptırmayalım diye kasıyorlar herhalde,maddi açıdan eskisi gibi kuvvetli durmuyor kulüp.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 holmen daha bu transfer döneminde alınmadı mı? nası gönderiliyor lan? emenike'den alıştık heralde buna.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 beşiktaş saçma sapan adamlar alacağına şu stochu alaydı gs'de yabancı mevzusu olmasa bence kesin bi yoklarlardı
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 emre belözoglu: "bu ulkede buyuyene fitnede kıskanclıkta sınır tanımayız zaten" yabancı sınırının dogrulugu ile ilgili demec verirken. ulan sadece gs daha cok buyumesin diye karsı cıktınız bari sunu soyleme uahsduhausfh.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Red said: beşiktaş saçma sapan adamlar alacağına şu stochu alaydı gs'de yabancı mevzusu olmasa bence kesin bi yoklarlardısu yabancı sınırında da rakibin yabancısını nasıl almazsın belli degil adamlara kota olmasın sadece diye bile almazsın. zaten stoch gecen sene oynamadı piyasası da yok. kim napsın stochu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 screwy said: piyasası da yok. kim napsın stochu. lol
Öne çıkan mesajlar