Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buddha said:

10 yıldır top kesiyor nereye kesiyor abi? Kalp bırakmadı bizde yaptığı pas hataları yüzünden. Hani atakları öldürmesini geçtim... Bırakın abi böyle saçma avuntuları. Ne zaman oynaması gerekse sıçtık. Haaa GS ile oynan playofff finalinide unutmuşum. Takımı felç etti resmen.

1 tane süper lig takımı istemedi adamı 10 yıldır. Bedava versende almazlardı hangi enayi yıllık 1m verir Selçuk'a. Ama neymiş efenim YODOK!

10 senedir gelip geçen td ler neden bu adamı şutlamadı
Mesaj tarihi:
Neden sence? 5 yıldır sportif direktör Aykut ondan olabilir. Aziz Yıldırım'ın gizli oğlu olabilir. Herşey olabilir. Futboldan anlamaya gerek yok kör olmasan yeter Selçuk'un seviyesini anlamak için.

Mesela neden 3-0 önde olduğumuz maçta Salih değilde defalarca Selçuk girdi? Maç başı para aldığından olabilir mi? Sonuçta 32 yaşında adam ve sen maçı farkla yeniyorsun ona ramen genç oyuncu yerine kart oyuncu giriyor.
Mesaj tarihi:
10 yıldır neden pas yapamadığımızı özetlemişsin fizban. ARagonesi direk geçiyorum. Zico dönemi kadro çok iyiydi. Daum duran top takımına çevirmişti. Aykut'u bilen biliyor zaten.
Mesaj tarihi:
Tamam selçuğu oynatmış olabilir o hocalar ama bu adam hep böyle değildi. Niye 10 senedir oynuyo demiyoruz ki zaten "niye hâlâ" oynuyo diyoruz. En azından 2 senedir fazladan oynuyo bu takımda bu adam, öncesinde nispeten daha iyi işler yapmış ve oynatılmış olabilir ama artık batıyor.
Mesaj tarihi:
fizban said:

aykut 4 yıldır sportif direktör. selçuk'u oynatan hocalar: daum (3+1 yıl), zico (2 yıl), aragones (1 yıl), aykut (3 yıl)

demek ki sorun selçuk'ta değil.

maçlarda oynama istatistiğine bakılırsa zico affedilir :D

sorun selçuk da değil elbet kulüpte tutanda. azizin adamı olduğunu herkes biliyor artık.
Mesaj tarihi:
Buddha,Zico zamaninda daha cok oynuyordu simdikinden.

Blackrose, ben katilmiyoeum buna. Sadece kotuyu gormeye alistiginiz icin goze batiyor. Bekir de oyle mesela. Yobo Bekirden daha kotuydu bu sene, ama ona laf yok. Adi cikmis cunku Bekirin.
Mesaj tarihi:
Valla hocam iyi olduklarında takıma sağladıkları artı kötü olduklarındaki eksiden daha fazla değil o yüzden sayfanın altına bakarak konuşuyorum. Tek maçta seni kupadan/ligden/vs'den ediyosa bi adam, 63 maçta iyi olsa (ki değiller) adı çıkar elbet. Bekir de gidip taraftarla öpüşmeyeydi!

Bi de bizim orda g.te g.t derler ne yapayım.
Mesaj tarihi:
Yok be yaw herşey daha iyi bir FB için, fikir cimnastiği yapıyoruz şurada. Tabi biz cimnastik yaparken GS Chedjou'yu almış hayırlı olsun. Biz de işte Selçuk Kılçık derken takımı toparlarız artık bir iki aya.
Mesaj tarihi:
ben torrese hiç gerek görmüyorum
kezman guiza fln geliyor gözümün önüne
2. anelka olursa diyen arkadaşlarım var o işler yaş diyorum kendilerine

emenike sözleşme uzattı diye biliyorum ben bu yıl o yüzdne o da cok gercekci ceğil
Mesaj tarihi:
fizban said:

10 yıldır bu takım pas yapıyor asıl be sadece.

Abi bak playoff finalinde ihtiyaç oldu kör değilsen bütün takımı Selçuk'un perişan ettiğini görebilirsin. Bu aslında büyük bir yetenek tek başına bütün takımın dengesini bu kadar bozabilmek. Ne zaman ihtiyaç duysak sakalardan dolayı sıçtık. Çok güzel oynayıp önde olduğumuz lig maçlarında Salih firmesi gerekirken o girdi. O 80 dklık keyfide kursağımızda bıraktı çünkü girdi her son 10 dk takım şapşala bağladı.

Her oynadığında bütün takımı etkiliyor adam. Bütün o hızlı pas organizasyonları falan hızlı ataklar falan hepsini öldürüyor. Bunu görememeniz çok garip.

Herşeyi geçtim Taraftarın %90'ı bıkmıştır artık Selçuk'tan. Bu kadar taraftarı neden karşına alıyorsun. 10 yıldır işkence etmişin Selçuk'la. bu kadar sevmiyen taraftara neden sözleşme uzatıyorsun. Gerçekten burda gariplik var.

Neyse zaten sözleşme uzatıldı. İşalla yine bir ç.final yada derbi maçında ihtiyacımız olur Selçuk'a. İyi yedek lafını hatırlatırım size tekrar.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

emenike açıklanabilir bu aksama kadar veya pazartesi ..

Ya anlamadığım başka forvet mi yok. Mesela 3 yıl kafayı Krasic'e taktıda ne oldu? Şimdide sakat olmasına rağmen transfer edecez. Garip.
Mesaj tarihi:
selcuk'un yerine salih'in oynatilmasini falan savunmuyorum.

ama selcuk su an siralama yaptigin zaman bu takimin ortasahasinda kacinci oyuncu diye bakalim (gecen sezon icin, alper de eklenecek buraya)

meireles, emre, baroni, salih, topal, topuz, sezer, selcuk.

8.

8. oyuncunun selcuk olmasinda yanlis birsey yok.
  • Yeni Oluştur...