Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 O maçta oynatmasaydık veya Alex öyle görmeseydi nereye alacağdı hiy!! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Verin besiktasa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tesellinin boylesi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Esh said: Verin besiktasa ya. fernandesi verin alın. ödül bizde kalır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 said: Ersun Yanal: Başkanımız Aziz Yıldırım'a vizyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ortam varken, Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız yok. Ersun Yanal: "Topuk Yaylası gibi böyle bir tesisiniz varsa Avrupa'ya gitmeye ihtiyacınız yok." Haha muhtemelen kamp konusunda demiş ama yine de komik bir açıklama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 OruçOlsan TutulmazsinFenevbahce EvladOlsan Sevilmezsin6alatasaray twitter tt afskhasfnşlafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 serjuhan said: said: Ersun Yanal: Başkanımız Aziz Yıldırım'a vizyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ortam varken, Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız yok. Ersun Yanal: "Topuk Yaylası gibi böyle bir tesisiniz varsa Avrupa'ya gitmeye ihtiyacınız yok." Haha muhtemelen kamp konusunda demiş ama yine de komik bir açıklama :D Bu yeni tesis cidden önemli ama, Almanya Avusturya elde bavul otelden otele koşup boş saha arıyor takımlar, yol çilesi ve maçları yarım kestiren gurbetçisi de cabası. Aziz tesisleşmede zaten çok başarılı ama diğer yönleri bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ne zaman açıklanıyor son karar? Aziz kongreye gitmeyecek gibi, belki hapse girerse kurtuluruz yoksa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tahkimö bugun açıklamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2+1 den 2 ye düştü ceza şimdi bir de CAS a gidilecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://s14.directupload.net/images/130716/leotxsck.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 xfzoghsod volkan aslında iyi adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 azizin karar aciklandiktan sonra ki sivama calismalari cok komik gercekten. fener futbolcusuyla, ypöneticisyle, gazetecisiyle de baydi artik. karardan sonra gazetecilerle toplanti yapiliyor bugun bütün gastelerde sener erzik istifa yok uefe gs`li olmus, gsli federasyon falan. onun ustune her gün ayri bir futbolcu basin toplantisi yapiyor bug+n webo cikti ya WEBO böyle bir karari kabul edemeyiz diye. ulan sen takimda bile yoktun sike zamani. ya yapyisoun bu kadar belli etme artik zorla millete propaganda yaptiriyorla. heaspta futbolcularin yazdigi mektupta her zaman ki resmi aciklamarla ayni uslupta, futbolcular yaziyormus demek ki bu g+ne kadar bütün resmi aciklamari. futbol konusulamiyor bu dallamalar yüzünden aziz bezdirdi artik milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 vah genç semih vah. Gencer, ''Kiğılı'ya 'Semih ile görüştükten sonra 500 bin euro da para istiyorum senden. Zaten kadro dışı kalmış, 1 milyon 520 bin avro garanti parası var. Bu parayı vereceğinize 500 bin avro Antalyaspor'a verin, 1 milyon 20 bin avro kazanın' diye teklifte bulundum. Çok komik geliyor ama gerçek. 'İlk defa böyle bir teklif duyuyorum' dedi Abdullah başkan. Teklifimiz aynen geçerli. Antalyaspor'u zarar ettirecek bir çalışmanın içinde olmayız'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Samet Aybaba'da da aynı şeyi yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Aziz abim Perşembe'yi bekleyin Cardozo'yu bitireceğim diyor, Cardozo şu an Lizbon'da sağlık kontrolünden geçiyor ayrıca yeni forma lansmanı fotoğraf çekimi var yarın. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i.imgur.com/gSMXZsl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 dude... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fenerli değilim de müjdeyi vereyim Cardozo bitmiş sanırım yarın resmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 perşembe günün şafağında fb'ye bakın diyordu aziz. ben beklerim carzodo transferini. şuan taraftarları güzel gaza getirir unutturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Yok birkaç post üstte dediğim gibi Lizbon'da sağlık muayenesine girdi, çekimler filan. Ha yaramaz ama taraftarı tek adama inandırıp bitirdiyse so Aziz style. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Şu an Kiğılı Cardozo'yu getirmek için Lizbon'da bu arada. Uyuyun lan siz. Sabah gelmezlerse bilin ki hiç sizin değildir Cardozo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Webo Kuyt Cardozo Sow dörtlüsünden hangisini tribüne yollayacak bakalım. Webo olacak gibi. Zaten yabancı sınırını destekliyordu Webo. Üzülmez çok. Yabancı sınırını destekleyen fenerin yedekten girecek Türk forveti yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 volkan gg yerlistoper alves kadlec topal emre alper kuyt cardozo sow bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım. ama gündem belli iken bu peri masalına dönmek çok anlamsız, hadi cezamız 1 yıl falan olsa neyse dersinde 2 yıl çok büyük hasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sleepingdeath said: volkan gg yerlistoper alves kadlec topal emre alper kuyt cardozo sow bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım. ama gündem belli iken bu peri masalına dönmek çok anlamsız, hadi cezamız 1 yıl falan olsa neyse dersinde 2 yıl çok büyük hasar. bayadır hiiiç takip etmiyorum, bu alves kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar