Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe taraftarlarının UEFA'nın verdiği Avrupa'dan men cezasıyla ilgili dün akşam yaptığı protesto yürüyüşünde kan aktı.

Aziz Yıldırım'a destek veren Anadolu GFB Grubu'nun lideri İbrahim Gümüştekin'in kayınbiraderi Kadir Ökçesiz, yürüyüşte çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti.

Yürüyüş sırasında çıkan bir tartışmada aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybeden Kadir Ökçesiz'in yanısıra Cenk Eroğlu isimli bir kişi de ağır yaralandı.

Haberturk
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

İlk başkan adayı Sadettin Saran olmuş.

http://www.radyospor.com/Futbol/166544/Saran-dan-onemli-aciklama---Baskanliga-

Radyospor saranin dogruluk degeri vardir bunun. Ben sahsen saran yada koc olsun isterim. Birde gecen bi yerde okudum eski antep baskani celal dogan bizim kulube uyeymis a.yildirim olasi bir ceza veya banda yerine gecirmeyi dusunuyormus amcada insaatciymis.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

abi şimdi de bahçeli savundu diye teşekkürler yazmış websitesi.
olm bildiğin çoluk çocuk tarafından yönetiliyormuşuz gibi geliyor lan.
facete takip etmeyi bıraktım yemin ediyorum böyle boş boş duyuruları yapıp canımı sıkıyorlar.

Fenerbahçe bunu beğendi.

gibi bişi işte
Sosyal ağlarda paylaş

şu an çok komik FB'nin hali

11 yabancı topcu var

rotasyona giremiycek,az oynucak her oyuncu geriler

zaten avrupayada gidemiyorsun,bu oyuncuların değeri hayvan gibi düşer.

bu sırada daha maliyetli olduklarından oynamaları daha garanti olan yabancılarla rekabet edemeyen genç türk futbolcu geriler

aykut bariz azizin beyin ishallerini filtreden geçiriyormus "abi o iş olmaz oyle" diye
gider gitmez sıçtı aziz takımın ortasına

bu aziz zikoyu yollayınca zaten haca gerilmeliydi,hala kaldı takımın başında hala ağzına sıçıyor takımın

ve biliyorum türk insanı balık hafızalı, 10 yıl 20 yıl sonra "aziz başgan takımı büyüttü stad yaptı" fln diye övülecek

allah binbir belasını versin,şu fenerin başına geççek düzgün bi adam bulmak ne kadar zor ya,alişen,aziz,saçma sapan adamlaar habire.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...