Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Önder Özen ciddi anlamda pazarlıkları vs nasıl yürütüyor, direk kendi mi yönetiyor süreci bilmiyorum fakat Galatasaray şu an Tolga-Serdar-Ömer 3'lüsüne en az 10-12 kağıt bayılırdı. Tolga'yı 2.750'ye almak büyük iş de, tetikçi başkan nasıl geri adım attı acaba?

Özellikle Antalya'ya Ömer Şişmanoğlu'nun satın alma opsiyonunu kullandırıp Kayserispor'u aradan çıkarması çakallık 101
Sosyal ağlarda paylaş

Tolga bence alınacak. Hergün alındı, alınmadı haberleri çıkıyor ama mutlu sonla biteceğini düşünüyorum. Hele ki Avrupa Ligi elemelerine katılacağımız da kesinleştiğine göre (Ağustos'da cas durumu değiştirebilir elbette) Tolga kesinlikle alınacaktır.

Sağ bek için Serdar alınbilecek en iyi isimdi. Ancak Hasan Türk'ün bonservisi verilmemeli. 2 sene sonra 3-4 milyona kendi oyuncumuzu almak zorunda kalırız.

Herkesin hemfikir olduğu üzere en acil şu anda sol bek ve ön libero ihtiyacımız var. İsmail sol beke gelecek ama daha O'nun toparlanması devre arasını bulur. Gökhan, Uğur vs. konuşmaya değmez zaten. Ön libero için de Toraman var. Bu sene açıkçası o bölgede fena değildi ancak kesinlikle transfer ihtiyacı var oraya. Yeni aldığımız Pedro da o taraflarda oynayabiliyormuş ancak daha adamı görmedik, bilmiyoruz.

İkinci önemli nokta santrfor. Bizim aygır (Almeida) aslında maç içinde bir çok yönden yararlı ama son vuruşları hepimizin malumu. Bir de sakatlanması da bol adamın (gerçi buraya şerh koymak lazım gelir. Müzmin değil). Ama hücum gücü olarak iş yapıyor bana göre. Mustafa Pektemek'ten bu sene (eğer düzgün, istikrarlı forma giyerse) patlama yapacağı sezon olarak bakıyorum. Tahminim; şartların uygunluğuna bağlı olarak 18-20 civarı gol atar. Ömer Şişmanoğlu da güven veriyor. Elbette Beşiktaş'ta oynamak Antalyaspor'da oynamaya benzemiyor. Ama bu çocuk da iş yapar. Eneramo normalde bizim lig için yeterli olabilirdi ama kalbinde rahatsızlığı var falan deniyor. Halen kesin bir şey açıklanmış değil. İyi bir yabancı santrfor'a hayır denmemeli.

Bunlar dışında totalde kadromuz bana göre hatırı sayılır şekilde iyi. İş yapar, yürür gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...