nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tolga'yı bu şekilde gs'ye falan kaptırırsak yazıklar olsun onlara. bu arada formalar berbat ötesi eğer buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 salı pazarı collection tasarımı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 one be yakaya bakq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kulplu kesim gibi, strech fit falan mi acaba? Eski trabzon kappa formalari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 AAa öyle demeyin 500.000 trabzona a vereceklerine esnafa olan borçlarını öder bunlar (Tamer kıran 'ın lafı). Bakkal hesabıyla klüp bukadar yönetiliyor, çekiceksiniz artık =) Bu sene aidat hariç 5 kuruş çıkmaz benden. Geçen seneye saysınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bilic'in istediği tek Hırvat'ın peşindeymişiz, Önder Özen'de görüşme talep etmiş Split ile Ante Rebic Suarez vari bir forvet diyorlar. İzleyemedim hiç ama bizim gruptaki amatör scoutların bazıları harika transfer olur diyorlar. Hücumda her yerde oynar, bitiricilik var ama taşımayı daha çok seviyor vs. diyorlar. Bakalım, Mustafa Pektemek yerine düşünülüyor o da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 savunma yeni bitmniş abi 10.30 başlayan şey bu kadar saat sürer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 DarKRideR said: Bilic'in istediği tek Hırvat'ın peşindeymişiz, Önder Özen'de görüşme talep etmiş Split ile Ante Rebic Suarez vari bir forvet diyorlar. İzleyemedim hiç ama bizim gruptaki amatör scoutların bazıları harika transfer olur diyorlar. Hücumda her yerde oynar, bitiricilik var ama taşımayı daha çok seviyor vs. diyorlar. Bakalım, Mustafa Pektemek yerine düşünülüyor o da sanırım. abi kaç yabancı forvet olacak yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Llama said: savunma yeni bitmniş abi 10.30 başlayan şey bu kadar saat sürer mi ya yemek arası verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oo menemen zamanı bu arada Beşiktaş yerli kaleci alacak ise Tolga'dan çapında sadece Volkan ve Onur var, e bunları da alamayacaklarına göre Sezer'e vereceğin bonservisi Tolga'ya yatırsaydın + olarak. Önder Özen'in Fenerbahçe'ye kıyağı gerçi, yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 22 yaşında genç kaleci alında almanya'dan.cenk gönen de yeni antrenörle hatalarını azaltsın.taraftarda cenk'i her maçta günah keçisi yapmasın.cenk ve yeni alınan kaleci ile yola devam bence.gerek yok 30 yaşındaki tolga'ya para dökmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BulletRide said: oo menemen zamanı bu arada Beşiktaş yerli kaleci alacak ise Tolga'dan çapında sadece Volkan ve Onur var, e bunları da alamayacaklarına göre Sezer'e vereceğin bonservisi Tolga'ya yatırsaydın + olarak. Önder Özen'in Fenerbahçe'ye kıyağı gerçi, yapacak birşey yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sezer alınınca fener para kazanıyor ya ,önder de fenerli falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 önder özen fenerli degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 applev0dka said: önder özen fenerli degil ki galatasaray lı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 12 senedir takım tutmadıgını söylemişti, öncesinde es-es'i destekliyormus sanırım, öyle bişey hatırlıyorum, ama fenerli degilmiş asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben fenerli diye biliyorum hmm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 spor dünyasında olup takım tutmuyorum diyen herkes yalan söylüyor. o an bağlı oldukları kurumlara yalakalık maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ntvspor'dan biri söyledi,kim hatırlamıyorum, fenerli degil kendisi diye, basın toplantısnda da 12 sene mi 15 senedir mi ne vatansızım takımım yok gibi bişey dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 F.BAHÇE’de 7.5 yıl çalıştığını kaydeden Özen, “Beşiktaş Türkiye için neyse F.Bahçe de odur. 1992’de Eskişehirspor’a transferim olmayınca küstüm. O dönemden beri vatansızım” dedi. buymus acıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 valla doğruysa ne ala ama bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fenerli olsa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben de onu diyorum yani, olsa ne olmasa ne, bazı adamlar var tv'de tuttugu takımlar acık acık bilinmesine ragmen sonuna kadar saygı duyarak dinliyorsun, cunku tuttugu takımdan önce spor sever adam. mehmet demirkol uğur meleke önder özen güntekin onay falan falan gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 S-H said: sezer alınınca fener para kazanıyor ya ,önder de fenerli falan işte said: 'Önder Özen'i sürekli taca atıyorlar!' Ntvspor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar, Ntvpsor Radyo'ya telefon bağlantısı ile katılarak Beşiktaş'ın gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Gündoğar'ın yaptığı açıklamalar... SLAVEN BILIC, ENERAMO'YU NE KADAR SEYRETTİ? Beşiktaş camiasının içine yeniden menajerlerin girmeye başladığını dile getiren Hakan Gündoğar, “Dün Sayın Ahmet Kavalcı ile yapılan sohbet toplantısında ben sadece şunu sordum. "Sayın Kavalcı, Önder hoca, Sezer transferini kendisi gerçekleştirmedi. Profesyonel getirdiniz ve “işine karışmayacağız” dediniz. Sezer, transferini neden siz yaptınız?” dedim. O da “Başkan, bu transferi yaptı” dedi. Bence Eneramo transferi de kesinlikle Önder hocanın bilgisi dahilinde olan bir transfer değil. Yani bazı şeyler Önder hocanın dışına çıkmaya başladı. Beşiktaş camiası önümüzdeki günlerde bunun sıkıntısını yaşayacak. Tabii ki hocanın istediği transfer olabilir. Ama Slaven Bilic, Eneramo'yu ne kadar seyretti? Yine menajerlerin Beşiktaş üzerinden yapmış olduğu oyunlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Bunu çok samimi ve açık yüreklilikle söylüyorum. Eneramo'yu nerede seyretti? Açıkçası hiç seyrettiğini düşünmüyorum. Eneramo transferini Önder Özen de istemedi. Beşiktaş camiasının içerisine yine menajerler girmeye başladı ve işin en kötüsü de bu” dedi ÖNDER HOCA DA YAKINDA GİDECEK Önder Özen'in gideceğini hissetmeye başladığını ifade eden Gündoğar, “Tabiri Caizse Önder hoca, sürekli taca atılıyor. Neden taca atılıyor? “Fenerbahçe'den futbolcu alamayacağım” dedi. Sezer getirildi. “Menajerler kampa gelemeyecek” dedi. Sayın Ahmet Kavalcı, “Menajer, başkanla birlikte geldi” diyor. Antrenmana yine menajer geldi. Biz işimizi yapıyoruz ama inanın bizim de moralimiz bozuluyor. “Bazı şeyler iyi gitmeye başlıyor, tam rayına oturdu” diyorsun yine her şey eskisi gibi oluyor. Yani Beşiktaş'ta hiçbir şey değişmemiş. Önder hoca, değiştirmeye çalışıyor ama bu değişmeyecek. Önder hoca da yakında gidecek. Artık ben son 3-4 gündür onu hissetmeye başladım. Beşiktaş yine aynı eski tas, eski hamam. Beşiktaş'ta hiçbir şey değişmiyor” dedi. ÖNDER ÖZEN'İN SON TRANSFERLERİ OLUR Sezer ve Eneramo transferlerinde Önder Özen'in ilgisi olmadığını belirten Hakan Gündoğar, “Önder Özen'in moralinin çok bozuk olduğunu düşünüyorum. Önder Özen yöneticilerin önüne taş koydu. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe yöneticisi olmak çok değerlidir. Çok büyük bir reklam var. Kimse kusura bakmayacak. Eskiden yöneticiler transferlerini yapardı, futbolcunun yanında gözükürdü. Bunlar şimdi Beşiktaş'ta yok. Slaven Bilic geliyor. Çok önemli bir transfer ve yanında Önder Özen var. Yönetici şimdi “1 dakika” diyecek. En başta, “Futbolun başına profesyonel getirdik. Her şeyi o yapacak” denildi. Her şeyi o yapıyor da peki yönetici? Yöneticiler şimdi gözükmüyor. “Niye yönetici olduk ağabey?” diyor. Önder Özen projesinin sahibi Tamer Kıran'dı. Tamer Kıran gitti ve Önder Özen'in yanında anlaşabileceği bir insan yok. Şu anda öyle kaldı bakıyor. Sudan çıkmış balık gibi. Hiçbir şey Önder hocanın istediği şekilde yapılmıyor. Sadece Pedro Franco ve Ömer Şişmanoğlu hariç. Pedro Franco'dan Önder hoca çok ümitli. Tolga da Önder Özen transferidir. Bu 3 transfer iyi çıkar ya da çıkmaz ama Önder özen'in son transferleri olur. Ancak Eneramo ve Sezer ile alakası yok. Serdar Kurtuluş da geliyor ama Önder Özen transferi olduğunu düşünmüyorum. Ama Serdar pırlantadır” dedi. BEŞİKTAŞ, BAŞARILI OLMAK İSTİYORSA ÖNCE BASIN MENSUPLARINI DEĞİŞTİRECEK! Önder Özen ile iki kez muhabbet ettiğini söyleyen Gündoğar; “Herkes Önder hoca için bir şeyler söyledi. Önder hoca bizim kanalımızda çalışırken iki kez muhabbet ettim. Birinde Dentinho'yu, diğerinde ise Fenerbahçe-Benfica maçı devre arasında Metin Tekin buna şahit, “Hocam Beşiktaş ile ilgili gelişmeleriniz varmış. Ne durumda hoca, var mı bir şey?” dedim. “Olmuyor Hakan” dedi. Ben de “Hocam olsa da olamasa aynı şeyi söyleyecektim, senin için hayırlı olmuş” dedim. “Neden öyle diyorsun?” dedi. “İki ayda sizi yerlerdi” dedim. “Nasıl yani?” dedi. Önce basın, sonra yönetim kurulu toplantılarında, daha sonra da camianın içindeki insanlar işine karışmaya başlayacaktı. Beşiktaş camiası budur. Beşiktaş başarılı olmak istiyorsa eğer açık yüreklilikle söylüyorum ben de dahil önce basın mensuplarını değiştirecek. İşin gerçeği bu” diyerek sözlerini tamamladı. Kaynak: Haber1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar