Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi ezmişsin beni de, ben diyorum ki daha iyi bir oyuncu alsaydık. stadı ipotekleyip adebayor alalım da demiyorum. alalım, bulunsun transferi eneramo. eldekinden kumaşı üstün bir adam değil. ha olur da über verim gösterir o zaman derim adamlar haklıymış ama en başta zaten ben bu yönetimin, önder özen'in söyledikleri doğrultusunda böyle bir beklenti içine girdim. ne seçim öncesi ne de seçim sonrası tarif ettikleri adam eneramo değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte onu bilemeyiz bence. bilic beşiktaş'tan önce izleyip beğenmiş zaten istiyomuş diyolar. dediğin gibi zaman gösterecek ama top tier oyuncuları da zaman gösteriyo. alışmasıdır, ligi küçük görmemesidir, avrupa olayı olmadan gocunmayıp oynamasıdır, bedava olmasıdır, yıllık ücrettir, yedek kalmaya ses çıkarmayacak olmasıdır bunlar hep birer faktör.

bence kötü transfer değil açıkçası. ben iş yapacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

abi ezmişsin beni de, ben diyorum ki daha iyi bir oyuncu alsaydık. stadı ipotekleyip adebayor alalım da demiyorum. alalım, bulunsun transferi eneramo. eldekinden kumaşı üstün bir adam değil. ha olur da über verim gösterir o zaman derim adamlar haklıymış ama en başta zaten ben bu yönetimin, önder özen'in söyledikleri doğrultusunda böyle bir beklenti içine girdim. ne seçim öncesi ne de seçim sonrası tarif ettikleri adam eneramo değildi.

Sen belliki Eneramoyu hiç izlememişsin, eldekinden üdtün bir adam bu, boş yani şu lafların. Adam gayet başarılı stiline göre, bir takımda 4 golcü olur ve Almeyda satılacak deniliyorken bu adam o rolü kaldırır. Ayrıca hala Adebayorun gelmesi mümkün
Sosyal ağlarda paylaş

ben almeidayı seviyorum abi, ama herif 3 maç var 9 maç sakat. şu sakatlığın önüne geçildi mi gayet kral adam.

ha yanına teknik bir bienvenü bulunur mu? bulunur ama diğer müzmin sakat pektemek öyle bi adam işte.

ikisinin de yedekleri alındı enerama-ömer
Sosyal ağlarda paylaş

büyük takımlarda gol atmak zordur, guiza da getafe'de 30 tane atmıştı.

kapalı sert savunmalara karsı oynamak baska,boş alanda oynamak baska.

herkes sivas'a oynar gibi oynamaz gs-fb-bjk'ye karsı.Ama enaramo fizik olarak bunu avantaja cevirebilcek bir adam.

Suan kilit olay tahkim'den cıkıcak karar,olurda sampiyonlar ligine gidersek, kalan tüm bütce 2 tane yıldız transfere ayrılır, vodafone sponsorlugunda adebayor, bir de sag bek, ön libero falan.

Daha cok var transfer sezonu bitmesine, şimdiye kadar yerli oyuncu konusunda iyi takviye yaptık, unutmayın gs 2 sezondur yerlilerinin arasına koydugu 3-4 iyi yabancı ile sampiyon oldu, önce yerli kalitesi şart
Sosyal ağlarda paylaş

eneramo almeidanın gtnun kılı olur anca almeida bu sezon sakatlanmasa cok daha iyi konumda olacaktık tek etken almeidanın cok iyi olması deil tabi yedegi olmaması da önemli ama almeida oynarken holosko leblebi gibi gol atıyordu almeida gidince direk bitti ondan onceki senede pektemek almeida ile oynadıgında her mac gol attı sonra bir iki mac oynamayınca direk top tutamaz oldu. almeida ile tek kuskum 25+ mac yapabilecek mi
Sosyal ağlarda paylaş

almeida 30 mac oynasa takımı uçurur öyle bir adam, cok da seviyorum kendisini ama 2 tane sorun var.

1.si harbiden sakat adam,yani en ufak seyde tık diye gidecek diye mac izliyorum hep.

2.si eger satmazsak fona 2m ödeme yapcaz, bunu istemiyor olabilir yönetim.

ama eger saglık ekibi baktıysa ve bu sezon 30 mac oynar diyorsa, verilsin o 2m her türlü cıkar fazlasıyla
Sosyal ağlarda paylaş

ya almeida'yı zaten patlamasının ardından dibe doğru batıran da bu dezavantajlarıydı.

Adam Avrupa'da adı sanı anılan bir forvetken bile devamlılık sorunu yaşıyordu. Bu yeni değil, Beşiktaş'ta da sorunları devam etti.

Bugün Almeida üst sınıf ya da baş altı bir Avrupa takımında değilde Beşiktaş'ta oynuyorsa sakatlık, sakat olmasa da devamlılık sorunu yaşıyor diyedir.

Almeida esasen çok ender bulunan ve istikrarlı bir oyun sergileyebilse aşırı değerli olabilecek tipte bir adam ama yok.

Bu sene farklı olur diyip beklemek romantizme kaçmaktan başka bir şey değil. Varsa talibi, 5-6 veriliyorsa göndereceksin abi bu kadar basit.

Ha ola ki apple'ın dediği gibi 30 maç üst üste oynadı, orada böyle 3-4 maç tutuk kaldı ama takımı taşıdı. Seneye çift rakamlara her şekilde satarsın. Ama zor işte, zor. Geçmişi var, sadece beşiktaş geçmişi değil :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...