Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

q7 getırcem demesı aksine adalının oylarını düşürür, q7 gelsin diyen taraftar , kongredekiler değil,

adalı için şike yapmıştır beşiktaş'ın adına şike bulaştırmıştır diyenın ağzına kürekle vurasım geliyor kusura bakmayın, okuma yazması olan adam, adalının suçlandığı o iddaaları , delil diye ortaya atılan kasetleri gördüğünde adalıya değil, bu saçma sapan iddaa ve delillerle nasıl beşiktaş'ı suçlarsın diye ayağa kalkmaası lazımdı! bütün deliller ortada , adalının tek bir konuşma kaydı bile yok, bir tane menejer bozuntusunun futbolcularını beşiktaş'a gönderip para kazanma derdi ile futbolcularına verdiği gazdan başka bir şey yok ortada, adam iyi dayanıyor beni bu salak menejer yüzünden ortada 1 tane delil yokken 1 yıl hapis yatırsalar çıldırırdım heralde,

neyse bu geçti gitti, öncelikle adalı aptal bir adam değil, demirörenle kıyaslanamaz bile, bu adam geldide tabata gibi adamlara 8 milyon vermedik gittik 2.5 'a fernandes i aldık, q7 e verilen para yuksektı ama onuda taraftar ıstedı dıye yaptılar 2 sene q7 dıye bagırdı taraftar, bunları da geç,

son duruma bakalım biz, fikret orman başkan olurken levent erdoğan gibi bir adamı oy kaygısından yönetime aldı, güçlü bir yönetim kuramadı, teknik direktör tercihi çok çok yanlıştı, fakat son 3-4 aydır yaptıkları güzel, stadyum, kart olayı, ozer in getirilmesi bunlar çok büyük artıları, seçime gitmeside gayet mantıklı çunku yonetıme aldıkları gerçekten çok kotuydu,

sımdı 16 hazıranda seçime kadar , listelere bakmak lazım, hangı liste güçlü kimin listesinde kim var, bunlar önemli sadece bu da değil, adalı çıkacak kendı projelerini açıklayacak, adalı gibi bir adam fikret ormanın başlattığı kart 1903 , futbol direktörü gibi başarılı uygulamaları baltalyacağını düşünmüyorum bunlara destek verecektir.

yani kısaca iki adayında listesini görmek gerekiyor.

benim gönlüm isterdeki, fikret orman başkan kalsın, adalı, aksu, hüsnü güreli gibi adalının listesinde olacağı kesin olan güçlü adamlarda fikret ormanla birleşsin çok güçlü bir yönetim kurulsun. ama zor görünüyor,

bu yüzden listeleri görmek lazım. fikret orman son 3 ayda yaptıkları ile baya bir önde, listesini görmek lazım yinede,
Sosyal ağlarda paylaş

@tinu
http://im.haberturk.com/images/others/2012/08/10/GEREKCELI__KARAR.pdf

adam ceza aldı 1 yıl 4 ay daha ne olsun .
hala şike yok diyorsun adam at vermiş ibrahim akına . adam sonra tjk başkanı oldu . atlar nerden geldğide belli oldu

@reampage
fikret orman tek başına para koymadı ama toplam yönetim olarak 8 yılda 100 milyon koyan yd den . 1 yılda daha fazla para koydu . bunuda mali kongrede acıkladı vede her vanlı yayında söylüyor
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

@tinu

hala şike yok diyorsun adam at vermiş ibrahim akına . adam sonra tjk başkanı oldu . atlar nerden geldğide belli oldu

beşiktaşa gelmeden adalı at işi ile uğraşıyordu
ganyancılar bilir..

kalkıp beşiktaşa geldikten sonra tjk işine girmedi adalı. hem ibrahim istemiş bundan
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

@tinu

e işte kusura bakma ama koyun gibi insanlar şike yapmış diyor, sen okudunmu idddanameyi iddaları delillere baktınmı ya kardeşim bu beşiktaş şike yapmış diyorlar neye dayanarak söylüyorlar bunu diye okudunmu iddanameyi merak edip, okuduysan bana göstersene adalının bir tane şike yaptğına dair belge, at hediye etmiş diyorsun, o hediye edildiği atın adı bile iddanamede yanlış yazıyor, ve at adalının üzerine kayıtlı, o da tamemen menejerın akın ı ayırtmak ıcın uydurdugu bir şey, yazık ya , yanı su iddanamedeki yazılara delillere bakıp beşiktaş için şike yaptılar diyorsan bunu kabul ediyorsan diyecek lazım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bide cebinden para koyacağı için gelmesini istiyenler var, fikret cebinden hiç para koymadı çünkü.

Fakir edebiyatı yapıyor diyenler bugun GS'nin yapamadığı kendi stad projesini başlattı adam 1 sene tasarruf yaparak.

Stadın tasarrufla alakası yok abi tamamen devlet desteği. Bir araştırın dedim Spor Toto nasıl bir destek veriyor ve ne kadarlık.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Stadın tasarrufla alakası yok abi tamamen devlet desteği. Bir araştırın dedim Spor Toto nasıl bir destek veriyor ve ne kadarlık.

suat bile diyor arazi bizim beşiktaş kendi imkanı ile yapıcak
24 tane ülke genelinde stad yapıcaz ama 25 stadımız olcak dedi
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

reampage said:

Bide cebinden para koyacağı için gelmesini istiyenler var, fikret cebinden hiç para koymadı çünkü.

Fakir edebiyatı yapıyor diyenler bugun GS'nin yapamadığı kendi stad projesini başlattı adam 1 sene tasarruf yaparak.

destek falan yok, bakan bile acıkladı 22+1 stad yapıyoruz +1 cunku beşiktaş kendi imkanları ile yapıyor diye,

this is not toki arena ...
Sosyal ağlarda paylaş

he ben adalı başkan olsun demiyorum , yanlış anlaşılmasın , ama adalı şike yapmış demek beşiktaş şike yapmış demek , ben bunu kabul etmiyorum, etmiyorum çünkü koyun yada salak değilim, o iddanamedeki belgeleri okuyan her kafası çalışan ve objektif bakabilen insan , şike olmadığını görür. bunu kabul edemiyorum.

yani adalı için şike yaptı o yüzden başkan adayı olmasın diye gelmeyin, onu geçiceksin, he bakarım hangisinin yönetimi iyi hangisinin projeleri iyi ona göre karar veririm, zaten demin de söyledim fikret orman son 3 ayda yaptıklarınla çok çok önde zaten benim gözümde. ama onunda aynı hatayı yapmayacağını görmek lazım , o yüzden yönetim listesi önemli
Sosyal ağlarda paylaş

Ha eskiyse bilemiyorum. Ama ne olursa olsun Beşiktaş'ın bahsedilen kapasite ve özelliklerde bir stad yapması şu mali yapıda mümkün değil.

Bu arada buldum yazıyı.

Bunun yanında da 10 yıllık isim hakkından da 80-100 milyon euroluk bir gelir getireceği söyleniyordu. Bu da dolaylı bir devlest desteğidir. Doğru olduğunu varsayarsak tabi. Şartlar değiştiyse pardon.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...