Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Yok lan ne totemi, güzel hamleler yapıyorsunuz bu yaz beğeniyorum. 31-32 yaşında odun gibi beli olan bir adam Cardozo, atletik değil sadece teknik.

Ve de illaki BES yıllık kontrat istiyor. Cardozo gelecekte mali kambur olur Fener'e bence de
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Ve de illaki BES yıllık kontrat istiyor. Cardozo gelecekte mali kambur olur Fener'e bence de

Hayır birde Sow gibi dünya çapında bitiriciliği olan adam varken tekrar bitirici aramak neden? Alacaksak fizikli top indircek top saklayacak takımı bekleyecek pas atabilecek birini almalıyız.

Hepsini geçtim Kuyt sağ tarafta sıfır üretkenken forvette oynarken patır pstır gol atıyor. Sağa Topuzu koy yine olmadı Krasici koy ama Kuytu ileri çek.
Sow, Kuyt, Webo bile yeterli aslında olmadı Eneramo var beleşe veya bir genç yerli alınır.
Mesaj tarihi:
bu sene geçistirilecek bir seneydi yaa bilic geldi bir sürü oyuncu alıyoruz iyi hosda oynacak stat yok avrupaya gitmiyoruz bu sene besiktasdan tek beklentim stadın seneye hazır olması hiç bir senede bitirebileceklermiş gibi gelmiyor daha temmuz sonuna kadar konserler faln var
basgan seneye bitcek diyor transferler duzgun ilerliyor gibi kimseye cok para verilmiyor alanların sözlesmesi yenilenmiyor tutarlı gidiyorlar suanlık nazar degmesin
Mesaj tarihi:
oldun said:

bu sene geçistirilecek bir seneydi yaa bilic geldi bir sürü oyuncu alıyoruz iyi hosda oynacak stat yok avrupaya gitmiyoruz bu sene besiktasdan tek beklentim stadın seneye hazır olması hiç bir senede bitirebileceklermiş gibi gelmiyor daha temmuz sonuna kadar konserler faln var
basgan seneye bitcek diyor transferler duzgun ilerliyor gibi kimseye cok para verilmiyor alanların sözlesmesi yenilenmiyor tutarlı gidiyorlar suanlık nazar degmesin

bütün konserler iptal abi, 2 ay geriden takip ediosun gündemi sanırım :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...