Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yorumculuk yapamayan adam gayet yardımcı TD'lik yapabilir. TV'de vs. konuşmak o kadar bir şey değil yapmayın etmeyin. Ayrıca zaten güzel konuşmasını gerektiren bir iş değil antrenörlük. İşini iyi yapıyorsa, bilgiliyse ve takımla ilişkileri iyiyse gayet yapabilir. İbo zaten takım içinde saygı duyulan bir kişiydi. Toraman yüzünden hiç hak etmediği şeyleri yaşadı. Beş para etmez yönetimde çanak tuttu tabii... Böyle bir göreve getirilmesi itibarını iade etmek olur öyle ya da böyle. 30 yaşından sonra çalışarak orta açmayı öğrendim diyebilecek kadar erdem sahibi bir insanda gayet bu tip bir iş için, en azından takım içinde yerlilerle iletişim konusunda gayet işe yarar olur.

souldarkorn said:

Bilc iyi tercih kim ne derse desin. Samet bu arada Antalya ile anlaşıyor. Tazminat ödemektende kurtuluyor BJK. 1 sene maaş alacaktı yoksa Samet.

Samet yine para alacak. Anlaşma şeydi, şimdi rakamları hatırlamıyorum da atıyorum 1 milyon Beşiktaş'tan tazminat alacak. Antalya ile 750.000TL'ye anlaştı. 250.000TL daha Beşiktaş ödeyecek. Yani o 1 milyon adamın cebine her şekilde girecek.

Beşiktaş'ın çocuuu samet
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

khalad said:

Ayhan Optur'u kovsunlar. İbrahim Üzülmez'i bir daha kulübün kapısından geçirmesinler mümkünse. Saçma sapan adamların ne işi var yardımcılıkta.

ayhan optur 3 senedir basket takımında ama, bence tr'nin gördüğü en iyi spor hekimlerinden

kafa alışmış sürekli o varmış gibi geliyor kulüp doktoru ama futbol bölümündeki bütün sağlık ekibinin baştan yenilenmesi lazım revir gibi olmasın artık futbolcular sakatlanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'den bireysel oyuncu antrenörü ve rehabilitasyoncu Dolu Arslan'ı almışız. Önder Özen özellikle istemiş. Twitter'dan kendisi de duyurdu Dolu'nun, üstüne Alex'te yazdı :

said:
Alex10 ‏@Alex10combr 8h
BJK'daki gorevinde @DoluArslan Hoca'ya bol sans diler,FB'deki yardimlarin icin cok tesekkur ederim.Herseyin en iyisi seninle olsun dostum!

Dolu Arslan
‏@DoluArslan
@Alex10combr Buyuk Kaptan cok tesekkur ederim. Her zaman cok destek verici ve nazik oldun. You are so special for me.
Sosyal ağlarda paylaş

Atakan Kurt yazı Twitter'dan, lavuk bir tiptir ama duyumları sağlamdır. Genelde de birinci ağızdan duymadan bir şey paylaşmaz zaten, duyum olmuyor işte esasen o da neyse asdfsd

said:
Bjk'da Ömer sismanoglu,cenk Tosun,serdar Gürler,sezer öztürk,Erdem özgenç,aykut demir,pedro franco,adebayor ile ilgili gelismeler olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yorumculuk yapamayan adam gayet yardımcı TD'lik yapabilir. TV'de vs. konuşmak o kadar bir şey değil yapmayın etmeyin. Ayrıca zaten güzel konuşmasını gerektiren bir iş değil antrenörlük. İşini iyi yapıyorsa, bilgiliyse ve takımla ilişkileri iyiyse gayet yapabilir. İbo zaten takım içinde saygı duyulan bir kişiydi. Toraman yüzünden hiç hak etmediği şeyleri yaşadı. Beş para etmez yönetimde çanak tuttu tabii... Böyle bir göreve getirilmesi itibarını iade etmek olur öyle ya da böyle. 30 yaşından sonra çalışarak orta açmayı öğrendim diyebilecek kadar erdem sahibi bir insanda gayet bu tip bir iş için, en azından takım içinde yerlilerle iletişim konusunda gayet işe yarar olur.

souldarkorn said:

Bilc iyi tercih kim ne derse desin. Samet bu arada Antalya ile anlaşıyor. Tazminat ödemektende kurtuluyor BJK. 1 sene maaş alacaktı yoksa Samet.

Samet yine para alacak. Anlaşma şeydi, şimdi rakamları hatırlamıyorum da atıyorum 1 milyon Beşiktaş'tan tazminat alacak. Antalya ile 750.000TL'ye anlaştı. 250.000TL daha Beşiktaş ödeyecek. Yani o 1 milyon adamın cebine her şekilde girecek.

Beşiktaş'ın çocuuu samet
hepsıne katılıyorum ama toro varken gelmesı cok hayırlı degıl gereksız rısk anlasamayannadamları tekrar karsı karsıya getırmek anlamsız toromanda stoper oynamadıgı surece kalsın takımda
Sosyal ağlarda paylaş

şu teknik kadroya bir kulp uydurmasınlar biz taraftar olarak sabrederiz. uzun yıllar kalsın bilic gordon milne tipi görüyorum başarılarımız bol olucakmış gibi. yeterki sabredelim bide şu önder abimiz keşke antrenörlük sevdasından vaz geçse içimde ukte falan filan diyor çok durmam tarzı mesajlar. kal işte be güzel abim desin birisi dağlmgğdm
Sosyal ağlarda paylaş

Adebayor'u takasla vermesi için gerçekten işine yarar bir adam alması lazım Tottenham'ın. Almeida çok iyi pivot santrafor ama Tottenham'ın, takımdan önce AVB'nin oyun sistemine hiç uygun bir adam değil. Onu yapmak direkt kendi kafalarına sıkmak olur.

Gerçi Crouch'un yıllardır ekmek parası kazandığı ligde Almeida her şekilde iş yapar ama işte Tottenham belki de en yanlış takım bunun için ssfsdafasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...