Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

resmi açıklama yok daha hepsi duruyor
kaleci satıldı dendi ama o bile borsaya bildirilmedi

iptal oldu diye söylenti var.

BJK'nin açık açık yeni kaleci aradığı belli, McGregor'dan finanse etmeye çalıştığı da ki bunu sebep göstererek Hull daha da ucuza almaya çalışıyor vs. geyikleri var.

Daha söylenti tabii sadece

Transferde de Vedat Bora ve Pedro Franco ile çok büyük ölçüde anlaşmışız. Vedat için Önder Özen'in gelip bitirmesi bekleniyormuş, Pedro için bonservis sorunu var. İkisi de çok potansiyelli adamlar. Hele Vedat'ı ben çok beğeniyorum. Videodan izledik gerçi de olsun asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

gebzespor'da, 95 doğumlu aynı zamanda kendisi

ama bir ara buna da elimizden kaçırdık lafları dönüyordu.

Sözleşmesi olmadığından dolayı sadece yetiştirme bedeli ödenecek Gebze'ye,

Trabzonspor'da peşindeydi. Hatta bir ara 1461 ile anlaştı haberleri gelince çıldırmıştı bizimkiler

bahsettiğim videosu da şu

http://www.youtube.com/watch?v=S3UfuDzBkfs
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iddianamede beşiktaş için gösterilen kanıtlara mantıken hiçbir ceza gelmemesi gerekiyor çünkü "teyzem şahit olmuş, bana o anlattı" dan öteye gidemiyor kanıtlar.

Ha olmuş mudur? O maçta şike olmadığı kesin, ama UEFA gözünde, orayı geç normalde olması gerektiği gibi şike yapmak ile yapmaya teşebbus etmek sonuçta aynı şey.

Şike olmadığı garanti, teşebbus için yeterli kanıt var mı?

Onun içinde bana kalırsa yok. Hele Tayfur için hiç olmaz. Gelirse ceza belki sadece Adalı'ya gelir. Nitekim o üçlü arasında bu tip işlere bulaşabilecek tek kişi oydu. Demirören olaylar içinde yok diye öyle diyorum bu arada sdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...