Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Altınsay bombaladı yazıyorlarda ne demiş ki acaba, Adalıya arka çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 haber1903'te var açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Stoch la sezeri alaydik iyiydi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 stoch verimsiz. yabancı slotu harcanmaz. "bırak pele ya ben vurucam" sezer gelirse takımı bırakırım net sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sırf şu basketbol kepazeliği bile aslında Fikret Orman'ı istememeye yeter ama malesef karşısındaki ondan beter. Stoch ve Sezer'e gelince de abi bırakın Allah aşkına fenerin,gsnin futbolcularını en son tüpçü bu tarz transferler yapıyordu, futbolcu mu yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Şu basket olayından nefret ettim Orman'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 zaten iki secenek var en iyisi orman su durumda adalı cok yeto duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adalı 18 orman 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Ilk sandik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bu sabah tesaduf başkanların konuşmasını dinledim. adalı başgan olacakmış gibi geldi. alkışlardan dolayı böyle bir sonuca ulaştım. fikret orman fazla politik konuştu. adalı biraz daha kandırıkçı tarzda kalpleri kazanmaya yönelik gaz konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 orman 3700-4000 adalı 1900-2200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Orman bitirdi abi, alayina gidecek umarim. Zaten tff ye de yasak gelirse uefadan tupcuye vuran vurana olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 f. orman ezecek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 abi hala bi sandık açıldı dio saymıolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 abi bune lan bunlar bu hafta sayamaz oyları defalarca sayıolar, ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Fikorella eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adalı etoyu hala alabilir hediyesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 fikret orman hayırlı uğurlu olsun. 3 sandıkta bariz fark atmış şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 cok agız ezmis adam abo bu kadarını beklemiyordum azcık sandıkta 2 ye katladı. eto gelcekti oysaki dfgsdfnv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bi sandık daha açılsın ya ehue kesin emin olamıyorum, belki bi sandığa sıkışmıştır 250 oy eflan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adalı 253 orman 506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adalı çıkar şimdi ben etoyu getirecektim camia kendisi istedi falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adalının aday olma nedeni zaten aziz yıldırım taktiği yapmakta başkan olup arkasına camiiayı alıp gelecek cezalardan yartımaktı. ama evdeki hesap çarşıya uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Geçmiş olsun, bu takım anadolu zihniyetiyle 1 adım ileri gitmez. 2-3 sene kendi istifa etmezse alt yapı vs fos olduğunu görürüz iş işten geçer zaten. Seneyede rakip bursa , eskişehir felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 serdal adalı gelip kulubu kayyuma terkedip kople ortadan kalkmaktansa . fikret ormanla şerefli ikinciliklere tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar