Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Fiko bel altı vurmaya başladı, Adalı'dan iyidir her şekilde diyordum da resmen Adalı'ya kaymaya başladım ben bile ...

Fiko Vodafone ile ön anlaşma imzaladı.

Adalı Emirates ile anlaşacağız diye vaat ediyor. Bir ön anlaşma yapamazsa Fiko açık ara tokatladı bu konuda Adalı'yı. Emirates ile yapılacağı iddia edilen anlaşma da bayağı sağlam olacak deniyor. Adalı'ya yakın bir kaynaktan dün konuştuğum eleman açık açık her sezon düzenli olarak Emirates Cup'a katılma geyikleri vs. olacak diyor. ki o kupalara katılım bile ekstradan 500-600k gelir demek kafadan. Uzak Doğu turnesi cabası...

Fiko ne yapacak merak ediyorum. Bel altı vurmasaydı, söylemlerini değiştirmeseydi çok iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

fikret'in bel altını bilmem de, adalı biraz yüksketen ucuyor gibi.

emirates deniyor, adamlar yalanladı, eto bedelsiz deniyor adamın 2014'e kadar sözleşmesi var 20m ücret alıyor..

cok sallıyor gibi. ama diger yandan projeleri kaznadrmayi dusundugu araziler gercekse, kaybedince sunsun yeni yönetime,kazanan beşiktaş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ikiside iyi sallıyor gibi geliyor, stad yıkımı 1 araç 3 işçiyle göstermelik devam ediyor. İki adayda acaip sponsorlarımız var her şekilde yüm branşları kalkındıracağız felan falan. Fikret bey 1 senede baskete sponsor bulamadı bu sefer sıraya girmişlermişmiş.

Adalı ya haziran sonu ceza gelir bence. Men edilirse adaylığı düşer tekrar bir seçin olur mu? Bu arada canlı yayında Altınsayla konuştuk kararlarımız örtüşüyor futbolun başına geçirmek istiyoruz felan dedi sanırım. Ne kadar doğru bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Adalı çok işkembe-i kübradan sallıyor. BJK ye yarardan çok zararı olacak böyle sallarsa.

Fikret Orman ne kadar pek sevilmese de adamın aday olduğunda kimsenin taşın altına elini sokmadığını unutmayın.

Şimdi 1 seneye stad gelecek. GS de localardan kombinelerden gelen paraları gördüler akbaba gibi gene üşüştüler BJK nin başına.

Serdar Adalı hala daha Q7 isterse getiririz. Eto'o ile görüşüyoruz diyor. Ulan Eto'o yıllık 15-20M maliyeti olan adam . Ne içiyorsun da kafan böyle güzel. Hadi getirdin diyelim. Bu kadar paraya takım kurarsın baştan. Ospina falan alırsın geçen sene gelememişti. Üstüne de 2-3 taş gibi futbolcu eklersin.

Gökhan Töre mesela çok iyi transfer yıllık 900 bin maaş ile. Nasıl GS falan peşlemedi anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fiko işte Serdal Adalı'nın şike sürecinden bahsetti, BJK'yi bu hale sokan adamın başkan yardımcısıydı vs. dedi. Üstü kapalı zaten, hani bu seçim sürecinde bel altıdır. Herkes biliyor zaten abi, senin böyle alttan vurmaman gerek. Senin bir ton kötü yanın olsa da insanlar duruşun yüzünden seviyor seni, seçim yüzünden niye bozuyorsun abi.

Emirates olayı içinde bir gelişme oldu. Emirates bizzat yalanlamadı, Türkiye PR işlerinden sorumlu olan şirket, Bersay iletişim mi ne yalanlama yapıyor. Bu şirketin sahibi de Fiko'nun çok yakın aile dostuymuş. O yalanlatmış diyorlar özel istekle, çünkü Adalı'nın adamları Emirates ile bugün görüşmüşler.

Eto'o ile görüşüldüğü onaylandı. 4-5'e gelir diye tahmin ediyorum. Rusya'da 23 alıyor ama futbol oynamıyor. Drogba gibi profesyonel futbola dönmek istiyorsa alınmaması zor, imkansız vs. değil. Adam zaten 2-3 yıldır deli gibi kazandı, halen kefen parası peşinde değilse para sorun olmaz.

he kabul etmek gerek. Fiko seçim sürecinde daha aktif ve doğru işler yapıyor. Vodafone ile ön anlaşma bile başlı başına büyük bir atılım. Vodafone sponsorluğundan sonra korkak ve çekimser şirketlerde BJK'ye yönelebilir. 1 senedir bulunmayan sponsorlar kendiliğinden rahatlıkla gelir o konuda rahat olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

serdal adalı daha başkan olmadan maskara oldu
yd den hesap sormadığı için fikret ormandan hesap sorcaz ..
eto ile arkadaşlar görüşüyor
emirates in haberi olmadan sponsorluk imzalamlar .
hala daha c ebimizden para koyup yıldız getirceğiz vaadleri .
şikeden yargılanması
vsvs

bu adamın savunulcak ne yanı var başkan olması için karizması bile yok.

fikret orman tek başkan
Sosyal ağlarda paylaş

Bitsin şu seçim bir an önce. Adamlar sürekli mesaj atmaya başladı işin .oku çıktı. Birde her nasılsa ikiside neredeyse aynı anda mesaj atıyor, sanki danışıklı dövüş gibi.

Fikret Orman a güvenmiyorum, adamlar basket takımına 1 sene boyu sponsor bulamadı unutmayın. Şimdi sıraya mı girmişler sponsorluk için. Fikret Orman'ın yönetimindeki adamlarda eski yönetimlerden gelmeymiş, yani Adalı'nınkilerden çokda farkı yok açıkcası. Adalı'nın yönetimi daha elle tutulur ama proje bakımından çok savsaklar, aceleyle birşeyler karalanmış gibi.

Ceza almayacağını bilsem Adalıya verirdim, fikret ormana vermek istemediğimden pazar gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Yinede toplu aidat ödemeleri yapılan üyelerle Adalıyı seçtirticekler diye düşünüyorum. Ceza alırsa inşallah yeniden seçim olur yoksa Murat Aksuya kalırsak vay halimize.
Sosyal ağlarda paylaş

adalı kazancak gibi duruyor,
bakıyorum hep ağır abiler adalıyı destekleyeceğini açıklamış, altınsay'ın bile adalıyı destekleyeceği yazılıyor..

şu uefa nın olayı ortaya çıkmasa listelere baktığımda bende adalı derdım de, uefa olayı karıştırdı ortalığı
Sosyal ağlarda paylaş

levent erdoğana rağmen derneklerin %80 i fikret ormandan yana altınsay fln serdal adalıyı desteklediği yok . serdal adalıyı tanımıyor bile altınsay. kendi ağzından fikret ormanla coocukluk arkadaşı olduğunu söyledi destek fln vermez adalıya.

pazar günü sandıktan +750 oy fark atar serdal adalıya fikret orman eze eze başkan olur .
anadolu kartalları
izmir ve trakya yeter kazanmak için zaten olarda fikret ormanacı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...