Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ne yaptı yahu, stad daha başlamadı zaten. Davaların bitirilip borç yapılandırılması güzel, yapılandırma için borsa da sermaye arttırımını ben bile yapardım yani kusura bakmayın. Onun dışında yönetimine aldığı adamların hepsi çekti gitti, teknik direktör dedi güveniyoruz dedi 2+2 Samet yaptı, nasıl empoze ettiyse adam zaten küme düşecekti bu takım ben bu hale getirdim dedi, yönetimin zihniyeti ve konuşmaları burada ortaya çıktı. Sende adam bunları dedi diye şutladın birde haybeye tazminat ödeyeceksin. Erikson u hiç saymıyorum zaten , iş bilmez kıran ın icraatı sırf o yüzden altınsayıda kaybettin. Şimdi adamı taraftarın ağzını burnunu dağıttı diye istifa edern kıran ı tekrar listeye alacak, bak bak, hayrola? Bu yeni listeye alacakları adamların yine 6 ayda kaçmayacağı ne malum, yine tek başına klüp yönetecek. Fikret ormanın yığınla hatası var doğruları daha az bence. Paralı başkan klübü batırır zihniyeti sırf bizde var herhalde, rakiplerin başlanları çulsuz tabi değil mi, aziz zaten fenerin maaşlı başkanı, ünal aysalda kapı kapı gezip para topluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o paralı başkan kulübü batırır piskolojisi, demirören yüzünden gelişti taraftarın ayarı bozuldu aman parasız adam gelsin diyorlar artık:)

başkan 'ın paralı olup olmaması değil gelecek yönetimin paralı olup olmaması önemli, seba'da paralı değildi ama yönetim kurulunda hep paralı güçlü adamlar olmuştu,

bu yüzden liste önemli.... beşiktaş'ı yönetecek adamlar gerekirse ellerini ceplerine atacaklar, atmak zorundalar, atamıyacaklarsa yada attıktan sonra banane ben paramı isterim diyeceklerse gelmeyecekler.

ne zaman kulüp kendini çevirmeye başlar o zaman kimsenin elini cebine atması gerekmez , ama o zamana kadar feda ile olmaz bu işler... fikret orman'da adalı'da çok güçlü ve paralı yönetimler kurmak zorundalar. ellerine cebine atacak yönetimler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu listeler çıksında =) nevzat demir felan gelirse, fikret ormanda tamer kıranı tekrar alırsa hiç şansı yok zaten hehe

Cep telefonlarına mesaj geldi fikret orman'dan,

'bugün saat 17:30'da levent gazeteci ümit deniz sk. no:16 da seçim büromuzu açıyoruz. Gücümüze güç katmaya bekliyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum'
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Ne yaptı yahu, stad daha başlamadı zaten. Davaların bitirilip borç yapılandırılması güzel, yapılandırma için borsa da sermaye arttırımını ben bile yapardım yani kusura bakmayın. Onun dışında yönetimine aldığı adamların hepsi çekti gitti, teknik direktör dedi güveniyoruz dedi 2+2 Samet yaptı, nasıl empoze ettiyse adam zaten küme düşecekti bu takım ben bu hale getirdim dedi, yönetimin zihniyeti ve konuşmaları burada ortaya çıktı. Sende adam bunları dedi diye şutladın birde haybeye tazminat ödeyeceksin. Erikson u hiç saymıyorum zaten , iş bilmez kıran ın icraatı sırf o yüzden altınsayıda kaybettin. Şimdi adamı taraftarın ağzını burnunu dağıttı diye istifa edern kıran ı tekrar listeye alacak, bak bak, hayrola? Bu yeni listeye alacakları adamların yine 6 ayda kaçmayacağı ne malum, yine tek başına klüp yönetecek. Fikret ormanın yığınla hatası var doğruları daha az bence. Paralı başkan klübü batırır zihniyeti sırf bizde var herhalde, rakiplerin başlanları çulsuz tabi değil mi, aziz zaten fenerin maaşlı başkanı, ünal aysalda kapı kapı gezip para topluyor.

fikret orman hiç bişey yapmamış olsa yine adalı'dan başarılı. şu an beşiktaşı borç batağına sürükleyen yönetimde en etkin rollerden birindeydi adalı, bunun üstüne şike davasında ceza aldı (haklı haksız orasını bilemem ama çok da masum değil bence). fikret orman'ın doğrularını yanlışlarını bu kadar ince irdelerken adalı'nınkileri nasıl es geçebiliyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

6 senedir çakmıyorlardı zaten, demirören 1 kürdan katkısı olmadı zaten, son 1.5-2 sezonda bu değişmedi tabi.

son 1.5 sezonda 8 seneden fazla icraat yapıldı.

sırt profesyonel adamların iş başına getirilmesi,transferlerin başkan ve yönetici tarafından degil, profesyonel ekip tarafından yapılacak olması bile tüpcü'nin tüm 8 senesinden iyi.

adalı gelip napıcak ? ne profesyoneli yaa alırım ben 2 adam diyip go go paraları bayılcak.

cok para harcamak degil dogru para harcamak başarı getiriyor sunu bi ögrenemedık
Sosyal ağlarda paylaş

demirören'in son 1.5-2 senesi değişik birşey olmadı demek istedim, yatırım felan yoktu. Öte yandan ben adamın transferlerini çok başarılı buldum, demirörenin çer çöp aldığı o kadar adamdan sonra.

Doğru harcadı yani parayı. Parayı doğru harcamaktan kastınız bakkal hesabı herşeyi kısıp 3. lüğe oynamaksa tabi doğru harcasınlar. Ama şampiyonluk felan unutun, Dortmund olmayı hayal ediyorsak havayı alırız. Çok kolaydı sanki bu işler, madem bu sene feda yılıydı bir iddia yoktu bulup gençleri koyup oynatsaydı işte, ne oldu peki o düşünceye. Yapmayın ya amma iyimsersiniz, alt yapıyı öyle bir hale getireceğiz ki futbolcu fabrikası olacağız tabi ya güldürmeyin allah aşkına.

Adama Alves demişler, herif hapse girer girmez Edu,Alves,Sidnei felan geldi be. Ne olduğu bariz belliydi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bildiği işi yapsın transfer komitesine girsin, klüp yönetmek başka iş.

f.orman bunca proje hazırlamış,anlasmalar imzalamış.

senin tek misyonun iyi transferler ile beşiktaşı yarışmacı konuma tekrar geri getirecek olursa vay kulubun haline.

ama f.orman devam ederse, zaten klüp yaptıgı yatırımlar ile bu yarışmacı kimliği geri kazanıcak bütceyi kendisi yaratacaktır..

adalı 3 senelik acil eylem planı
orman beşiktaşın gelecegi.

bence olay bu kadar net, siyah ile beyaz kadar birbirnden ayri
Sosyal ağlarda paylaş

Adalı'nın yöneticilik vasıflarını bilmiyorsunki sadece iş bitiriciliğini ve akıllı transferlerini biliyorsun. Diğer taraflarını görmedin henüz.

Fikret Orman ın ise rezil transferlerini feda feda diyerek işe yarayan adamlarını yollayıp ucuz vari çöp almasını seyrettin bütün sene.

Bakkal hesabıyla klüp yönetilmez , burada başarı kazanmak zorundasın. Başarıyı feda ediyorum ben alt yapımı kuracağım dersen bunun ileride işe yarayacağının garantisi yok. Alt yapıyı senelerce bekleyip arsenal vari babayı almayı siz kabulleniyorsanız ne ala tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

bakkal hesabı yapıyor dediğin adam, kaç tane davayı kapattı faiz işleyen borçları rayına oturttu, kendisi diyor zaten bem inşaat mühendisyim futboldan anlamam diye, senin oyunu vericeğin adam futbolu çok iyi biliyor, iş bitiricilik senin anlayışına göre transfer yapmak, benim anlayışıma göre stad, tesis yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...