reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hibe dedi tıkandı. Hibe etmem diyemior ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Neyse biraz rahatladım adamlar yüzümü kara çıkartmadı, Hüsnü Gürelinin Altınsayın, Nevzat Demirin bu adamların listesinde olmaması tesadüf değildir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adalı gelirse kapa kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben izleyemiyorum , listesi açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yok abi hiçbir şey açıklanmadı, bütün konuşma fikret ormana geçirerek geçti. Murat Aksu seviyenin ne kadar düşük olabiliceğini ispatladı. Demirören artık bizim rakibimiz değil bizim rakibimiz fikret orman biz demirörenden değil fikret ormadan neden hesap sormadığını için hesap sorar dedi adam sdjkfslfsdlf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o klasik zaten , şimdi yarın çıkar fikret orman da buna geçirir, bunları takmıyorum, ben listeleri merak ediyorum, nevzat demir filan varmı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Altinsay da baskan adayi olursa fiko nun oylari boler adali kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 altinsay başkan adayı olursa, ne olursa olsun o kazanmalı. altınsay yoksa, bana göre ha fikret orman , ha adalı farketmiyor , listesi güçlü olan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben Serdal Adalıyı destekliyorum.Fikret Orman efendi adam falan ama sadece Samet Aybaba olayı vizyonunun göstergesi. Basketbol takımına sponsor bulamamak inanılır gibi değildi. Ben onu daha hazmedebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Serdal beleşe nası stat yapıcak? Araziyi peşkeş çekecek demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sponsorlukla yaptıracam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hesap sorma üzerine kurulu bir kafa var. Basketbol sponsorluğuymuş euroleague final four diyor? şaka mı bu abi? Takım seneye oraya bile gidemiyor. kafası bi milyon abi. ne dediğinin farkında değil. HESAP SORUCAZ HESAP AMA DEMİRÖRENDEN DEĞİL ORMANDAN. HESAP SORMALIYIZ SORACAZ HESAP SORMALI HESAP HESAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adam xbox one çıktı rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hesap hesap hesap vizyon vizyon duruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 PROJE NEYİN VAR PROJE? diye sorarlar bu adamlara.. bu adamlar geçen sene klübün durumu ortadayken neredeydiler? gerizekalılar diyor güçlü beşiktaş olacak diyo, beşiktaş güçsüz diyor. evet abi malca ağız dalaşlarıan ilk defa girmedik. kendi halimize takıldık. Aptalca hareket etmedik. Başka takımlar salakça laf dalaşına girerken bizde girelim demirören gibi salak konumuna düşelim. bunu istiyor herif. simgesi kartal gibi... yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 valla altınsay gelsin başkan olsun istiyorum ben, bu arada adalı 6 hazıranda yonetım listesiyle beraber, projeleride açıklayacakmış. Zaten listesi güçsüz olan projesi olmayan sadece konuşarak kimse başkan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ya Kötü demirörene karşı bile hezimete uğrayan murat aksu var, bide o zaman hesap sorucaktır sordurtmadılar dio ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Murat Aksu'nun kaybetmesi, hatta Demirören'e karşı birçoklarının kaybetmesinin tek sebebi BJK tüzüğünün rezil bir yapıda oluşundandı. Her seçim dönemi paralarını cebinden ödeyerek binlerce kişiyi kulübe üye yapıyor ve oy satın alıyordu. Demirören yıllarca bu şekilde başta kaldı. Yetmedi grupları satın aldı, Çarşı'yı bile satın aldı. Adam zenginliğiyle ve gücüyle sömürdü, kendi bırakmasa zaten Beşiktaş'ın başından hiçbir güç onu indiremezdi. Fikret Orman'ın yaptıkları bu yüzden koyuyor. Geldiğinden beri konuştuğu ve sonunda uygulamaya geçirdiği ilk iş tüzük değişikliği üzerine oldu. Herkes kongreye üye olsun diyor, beğenmiyorsanız başkasını seçersiniz ama yeter ki taraftar seçsin diyor. BJK, hatta FB ve GS'ye taraftarlar yöneticilerini seçmiyor ki... Var olan tüzüklerde sadece belirli bir zümrenin elinde belirli bir kesimin oyuncağı haline getirtiliyor kulüpler. Aralarda başarılı olurlarsa ne ala, genelinde ise kulüpler bu yöneticilere hizmet ediyor. Fikret Orman'ın seçilmesi tamamen kulübün batağın içinde olmasından kaynaklıydı. Yoksa normal şartlarda isterse ülkenin en güçlü kadrosunu kursun Beşiktaş'ta yine yönetimi ele geçiremezlerdi. Ha kongrede halen yeterli sayıda bağımsız üye yok bana kalırsa, o yüzden Adalı gelirse kimse şaşırmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 demirören yine bu seçim için bir çok kişinin parasını ödemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bana Fikret Orman kazanamayacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 asdklajfklajdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bence de fikret orman kazanamaz, acık düzgün bir liste çıkartırsa adalı götürür. Levent erdoğan ı almazsa ve düzgün bir liste çıkarırsa ben ona oy vereceğim hehe. Dediği doğru bakkal hesabıyla klüp yönetilmez. Feda'yıda millete 1 sene yedirirler 2. sinde yediremezler demiştim geçen sene, o çıkacak şimdi ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 batu nun neden böyle olduğu anlaşıldı adam twitter da The Knight Online yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu sezon feda sezonu demiyor ki.. ilk seneydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Darksun said: Bence de fikret orman kazanamaz, acık düzgün bir liste çıkartırsa adalı götürür. Levent erdoğan ı almazsa ve düzgün bir liste çıkarırsa ben ona oy vereceğim hehe. Dediği doğru bakkal hesabıyla klüp yönetilmez. Feda'yıda millete 1 sene yedirirler 2. sinde yediremezler demiştim geçen sene, o çıkacak şimdi ortaya. Adalıda hibe demiyor, bi gün alırız illa diyor, Feda etmiyor ki kimse bişi adam Feda projesinin en önemli hedefi Yıldırım Demirörendi 200 bin forma satsan ne olucak bunu herkez biliyor, asıl 100 trilyonu feda ettirmekti ama demirören etmicek burası belli oldu. Siz hala başkasının paraları ile yönetilen bir klüp işler kötüye gidincede o paraların borç olarak yazıldığı bir klüp istiyorsanız gogo adalı. Heriflerde 190 loca 60 bin kişilik stad var bizde yarısı bile yok ondan sonra biz neden küçük klübüz, olay stad bunu görmek neden bu kadar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar