Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yok abi hiçbir şey açıklanmadı, bütün konuşma fikret ormana geçirerek geçti.

Murat Aksu seviyenin ne kadar düşük olabiliceğini ispatladı.

Demirören artık bizim rakibimiz değil bizim rakibimiz fikret orman biz demirörenden değil fikret ormadan neden hesap sormadığını için hesap sorar dedi adam sdjkfslfsdlf.
Sosyal ağlarda paylaş

PROJE NEYİN VAR PROJE? diye sorarlar bu adamlara.. bu adamlar geçen sene klübün durumu ortadayken neredeydiler?

gerizekalılar diyor güçlü beşiktaş olacak diyo, beşiktaş güçsüz diyor. evet abi malca ağız dalaşlarıan ilk defa girmedik. kendi halimize takıldık. Aptalca hareket etmedik.

Başka takımlar salakça laf dalaşına girerken bizde girelim demirören gibi salak konumuna düşelim. bunu istiyor herif.

simgesi kartal gibi... yuh artık
Sosyal ağlarda paylaş

Murat Aksu'nun kaybetmesi, hatta Demirören'e karşı birçoklarının kaybetmesinin tek sebebi BJK tüzüğünün rezil bir yapıda oluşundandı.

Her seçim dönemi paralarını cebinden ödeyerek binlerce kişiyi kulübe üye yapıyor ve oy satın alıyordu. Demirören yıllarca bu şekilde başta kaldı. Yetmedi grupları satın aldı, Çarşı'yı bile satın aldı. Adam zenginliğiyle ve gücüyle sömürdü, kendi bırakmasa zaten Beşiktaş'ın başından hiçbir güç onu indiremezdi.

Fikret Orman'ın yaptıkları bu yüzden koyuyor. Geldiğinden beri konuştuğu ve sonunda uygulamaya geçirdiği ilk iş tüzük değişikliği üzerine oldu. Herkes kongreye üye olsun diyor, beğenmiyorsanız başkasını seçersiniz ama yeter ki taraftar seçsin diyor.

BJK, hatta FB ve GS'ye taraftarlar yöneticilerini seçmiyor ki... Var olan tüzüklerde sadece belirli bir zümrenin elinde belirli bir kesimin oyuncağı haline getirtiliyor kulüpler. Aralarda başarılı olurlarsa ne ala, genelinde ise kulüpler bu yöneticilere hizmet ediyor.

Fikret Orman'ın seçilmesi tamamen kulübün batağın içinde olmasından kaynaklıydı. Yoksa normal şartlarda isterse ülkenin en güçlü kadrosunu kursun Beşiktaş'ta yine yönetimi ele geçiremezlerdi.

Ha kongrede halen yeterli sayıda bağımsız üye yok bana kalırsa, o yüzden Adalı gelirse kimse şaşırmasın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de fikret orman kazanamaz, acık düzgün bir liste çıkartırsa adalı götürür. Levent erdoğan ı almazsa ve düzgün bir liste çıkarırsa ben ona oy vereceğim hehe. Dediği doğru bakkal hesabıyla klüp yönetilmez. Feda'yıda millete 1 sene yedirirler 2. sinde yediremezler demiştim geçen sene, o çıkacak şimdi ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bence de fikret orman kazanamaz, acık düzgün bir liste çıkartırsa adalı götürür. Levent erdoğan ı almazsa ve düzgün bir liste çıkarırsa ben ona oy vereceğim hehe. Dediği doğru bakkal hesabıyla klüp yönetilmez. Feda'yıda millete 1 sene yedirirler 2. sinde yediremezler demiştim geçen sene, o çıkacak şimdi ortaya.

Adalıda hibe demiyor, bi gün alırız illa diyor, Feda etmiyor ki kimse bişi adam Feda projesinin en önemli hedefi Yıldırım Demirörendi 200 bin forma satsan ne olucak bunu herkez biliyor, asıl 100 trilyonu feda ettirmekti ama demirören etmicek burası belli oldu.

Siz hala başkasının paraları ile yönetilen bir klüp işler kötüye gidincede o paraların borç olarak yazıldığı bir klüp istiyorsanız gogo adalı.

Heriflerde 190 loca 60 bin kişilik stad var bizde yarısı bile yok ondan sonra biz neden küçük klübüz, olay stad bunu görmek neden bu kadar zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...