BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tinu said: fizban said: Iyi futbolcu = faydali futbolcu. Or: Olcay Yildiz futbolcu = populer futbolcu. Or: Quaresma Akli basinda adam Olcay'i Quaresma'ya tercih eder. ben şu an için ikisinide istemem, he olcay iyi bir yedek olur anca bu takımda , Q7'nin yerine gelen Olcay'ın takım katkısı ve aldığı parayı karşılaştırırsak Q7'e çöp bile diyemiyorum... Sahada mücadele eden adam alkış alır ayda yılda bir jeneriklik gol atan adam değil. Fikret Orman'ın demokrasileşme süreci çok huzursuz etti Leven Erdoğan gibi sülükleri.. Artık seçilemeyeceklerini anladıkları an hemen Adalı'yı gazladılar. Bizim kişilerin parasına ihtiyacımız yok, Beşiktaş'ın kendi parasıyla kendisini kalkındırmasına gerek var. Adalı'nın geri gelmesi bizi demirören yönetiminin başına gönderir. Godamanları istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 applev0dka said: souldarkorn said: Adalı seçilirse Önder Özen ne olacak ? adalı seçilirse beşiktaş nolcak asıl soru stadı kaybediriz gibi geliyor bana direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben de ondan korkuyorm ya hayırlısı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 forum kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ahaha yanlış yere yazmışım, ream o programı izlemiştim, evet seba isminden dolayı kırgın, dediğim gibi nevzat demir'de karşı çıkmıştı da bilgili yönetimi inatla onun adını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Fikret Orman'ın kurduğu yönetimden adam kalmadı be , daha onlarla geçinemiyor. Mal gibi Egemene pahalı diyip fenere bedava verdi escudeyi aldı hem yerli yerine yabancı hemde bir halta yaramayan adamla gol yeme rekorları kırdık sağolsun. Baskette gitti kadroyu gs ye peşkeş çekti resmen. Utanmadan birde bonservislerini ucuzlattı yoksa gs almayacaktı diye, almasaydı kardeşim. Geçen seneki takıma bak bu seneki döküntüye bak. Bence listeside zaten son derece zayıf kalacak zaten. Ben bıktım şahsen demeçlerde ayaklar altına alınmaya. Getirdikleri teknik direktör küme düşer denilen takımı 3. yaptım diyor burada hala destekleyen var bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 işte bu yüzden yönetim listesi çok önemli diyorum, evet fikret orman'ın son 3 ayda yaptıkları çok olumlu işleri, alkışlanacak hamleler, ama bunlar hep başlangıç, bunların üstüne koymak bunları büyütmek başarılı hale getirmek için , kimlerle çalışacak listesinde kimler olacak onu görmeden , fikret kalsın demek saçmalık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Egemen bedavaya gitmedi 1,600 m euro alıcağını bıraktı üstüne 500bin euro para vardi gitt. 2.1m'e gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Millet hala fikret orman klübü küçülttü vizyonsuz felan diyor, takımın azına sıçan demirören, uefaya gitmesine engel olan demirören. Ama yok Fiktret başarısız ya. gutiler simaolarla quersamalarla çok başarılı oldu takım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fikret orman klübü küçültmedi, feda küçülmek degildi, kendini iyi anlatamadı, medyanın da işine geldi feda da feda feda da feda öyle geçti sezon. sadece 2 adamın sözleşmesinde indirim olurken, 4 kişinin ücretleri arttırıldı, takım için adalet duygusunu saglayıp bölunmeyi engellemekti amacı. birisi 700bin alıken digeri 3.5m almasın herkes hak ettigi kadar alsın, yakın alsın 1-2 tane yıldız isim olsun tüm takım da buna saygı duysun istedi. bence başarılı da oldu, ilk 2 aydaki sacmalıkları acemiliğine verdik,tek sorun bezelye beyinli taraftar, beşiktaşlı degil quaresmasporlu olanlar oldu. hala cıldırıyorlar adalı q7'yi geri getircek diye, o varken 3 sene sampiyon olduk ya gelip tekrar kurtarcak bizi.. tüpcünün 8 senede beceremedigi stad projesini halletti 1 yılda, belgeleri ile cıktı 8 yılda tek adım atılmamış herşeyi biz hallettık dedi.. az bütce ile kurdugu takım 10 kat fazla harcayan fenerin 3 puan gerisinde bitirdi. böyle geçiş senesi gerekliydi,takımın kendi parasi ile ayakta durması gerek artık,ve stad olunca bu cok rahat olucak, klübü de stada taşırlar, Akaretlerdeki plaza kiralanır falan, zaten mülk konusunda şanslı bir takımız.. olay başkan veye hoca takımı olmaktan cok sistem takımı olmaya bakıyor, bunun için profesyonel adımlar atıyor, başkanlık süresini kısıtladı,başkanın harcama yetkilerini kısıtladı,adam resmen kendi önünü kesiyor ama Beşiktaş'ın önünü açıyor, hala bunu göremeyen quaresmasporlular var malesef.. benim istegin fikret orman ile adalı birleşsinler Beşiktaş için, ne olursa olsun Orman başladıgı projeleri bitirsin, işte o zaman para babalarına ihtiyac duymaz takım, gelip Metin Tekin başkan olabilir klübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bende mümkün olsa adalı ve o listesinde ki önemli isimlerle orman'ın birleşmesini isterim, ama imkansız gibi görünüyor bakalım... bu yüzden iki aday içinde listeler önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Darksun said: Mal gibi Egemene pahalı diyip fenere bedava verdi escudeyi aldı hem yerli yerine yabancı hemde bir halta yaramayan adamla gol yeme rekorları kırdık sağolsun.birincisi escude nerdeyse hiç oynamadı hiç mi mac izlemedin yani bu adam yuzunden gol yeme rekoru faln kırmadık ikincisi egemenın alacakları vardı yukarda birisi demiş ayrı mac bası ucreti aşırı yüksekti hazır alıcısı da varken gönderildi Darksun said: Baskette gitti kadroyu gs ye peşkeş çekti resmen. Utanmadan birde bonservislerini ucuzlattı yoksa gs almayacaktı diye, almasaydı kardeşim. Geçen seneki takıma bak bu seneki döküntüye bak. evet basketbolda durumlar dagıldı ama ayagını yorganına göre uzatmaz allen iverson yok ne biliyim deron willliams faln alırsan sonu ne olacaktı ki Darksun said: Bence listeside zaten son derece zayıf kalacak zaten. Ben bıktım şahsen demeçlerde ayaklar altına alınmaya. Getirdikleri teknik direktör küme düşer denilen takımı 3. yaptım diyor burada hala destekleyen var bravo valla. valla o lafdan dolayı o lafı diyeni eleştirdiler zaten sürekli fikret ormanın tek büyük yanlısı samet ile 4 sene anlasma imzalaması onun dısında gayet kabul edilebilecek yanlıslar zaten daha dusuk butceli takım daha onceki astronomik bütceli takımlardan daha cok puan toplamıssa sıralamada daha yukardaysa daha basarılı olmustur. Ki stad işini cozume ulastıranda kendisidir. Demirören yıllarca basda kaldı o anıtlar kurulundan bir türlü izni cıkaramadı.Futbol takımı düzelir bozulur iniş cıkıslar olur ama mali durum giderek düzeliyor ustune birde stad yapılmaya basladı geliyor leşler haliyle asıl stad bittikten sonra leşler üşüsecek fikret ormanda onun farkında simdiki secime gelen yönetim 3 sene basda kalacak 1 sene sıkıntılar cok olacak muhtemelen ama toparlamak için süresi olacak tabii secilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adalı gelirse kulüp yine borç batağına batar diyor milletde , yeni tüzük boşunamı yapıldı, değil adalı hiç kimse o tüzükdeki kurallar dışına çıkamaz , her yönetim tüzüge göre yıllık bütçe belirleyecek ve o bütçenin üzerinde harcama yapamayacak ek borçlanma için genel kuruldan izin almak zorunda, yani öyle cebimden para koyayım adam alayım olayı yok, he hibe ederse olur ama borçlanamaz. tüzüğe aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 biz neden seçim kararı aldık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yeni tüzük gereği, yeni tüzüğe göre seçim zamanı mayıs ayı sonu, fikret orman'da yeni tüzüğe göre bu sene seçim yaptı, normalde ocakta yapılacaktı, aslında fikret orman biraz uyanıklık yaptı, stadı başlatıyor olması, kart 1903, önder özer gibi son dönemde yaptığı başarılı işlerin rüzgarını arkasına alıp kazanırım seçimi 3 yılım garanti olur diye düşündü, adalı'lının aday çıkacağını tahmin edemedi, bu arada dediğim gibi yeni tüzük geçerli olduğu için paralı başkan dönemi sona erdi artık, yönetimler kulübü yetkileri dışında borçlandıramaz, ama işte güçlü paralı yönetim kurar, yöneticiler kulübe para hibe ederse o zaman istediklerini yapabilirler, parasını cebinden verecekse fabregas ı getirebilir mesela dert değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Demirören 250 kişinin aiadtını yatırmış, dünde adalıyla beraberid zaten, gg no re. tüzük ne var hemen değişir, levent erdoğanda çıkarsa işin içinde hiç şaşırmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 levo olcaksa hiç gelmesin lan bu adam bide töpçünün desteği normal adalıya http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M5H1Eph33AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 reampage said: Demirören 250 kişinin aiadtını yatırmış, dünde adalıyla beraberid zaten, gg no re. tüzük ne var hemen değişir, levent erdoğanda çıkarsa işin içinde hiç şaşırmıcam ahaha nası değişiyor yahu, allah aşkına abartmayın bu kadar, o tüzük bunun için yapıldı, genel kurul tarafından binlerce insanın oylaması ile kabul edildi, nasıl değişiyor, yeni tüzük bu günler için yapıldı, artık demirören gibi oraya buraya para saçayım devri bitti saçmak isteyen beşiktaş'ın parasını değil kendi cebini kullanmak zorunda ayrıca levent erdoğan denen adamın adalının listesinde olma ihtimali yok, geçen sene bırakmasında ki 1 numaralı neden levent erdoğandı, eğer şimdi levent erdoğan denen adamı listesine almışsa, çok ağır küfür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nereye değişiyor ne demek yahu. bu adamların seçileceği kurul değil mi tüzük değişimini de oylayacak olan kurul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hocam tüzük oylanmıyacak tüzük oylandı bitti kabul edildi, alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 e bi daha yazılamıyor mu tüzük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tamam adam diyo ki yeni tüzük yaparlar yine oylarlar diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tüzük iptali için geçerli bir usulsüzlük bularak mahkemeye vermeleri lazım, başka türlü kabul edilmiş bir tüzüğü iptal edemezler. bu kadar kolaymı yahu tüzük iptal edip tekrar oylatmak ne sanıyorsunuz? dernekler yasası diye bir şey var, kabul edilmiş yasa ile koruma altına alınmış tüzük öyle kafasına göre bozamaz kimse o zaman ne anlamı var tüzüğün her gelen yönetim yeniden düzenler , mantıklımı söylediğiniz. yasalara bağlı bu tüzükte onaylandıktan sonra değiştirmek için mahkemeye vermeleri lazım usulsüzlük öne sürerek ki geçti onun zamanıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bozmak degil de yeniden kendi kafalarina yazamazlar mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ahaha yalnız demirören ne hale getirdi taraftarı ya resmen paranoyak oldu millet, merak etmeyin ya tüzük filan bozamazlar artık, o tüzüğe seve seve uymak zorundalar, yani öyle kafasına göre para harcama devri yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar