Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

bildiğin zorla istemdiği adamla evlendirilmiş geline dönmüş

Bende şunu düşündüm izleyince ama fenerlilerin trollemesinden çekinip yazmadım
Mesaj tarihi:
fenn said:

S-H said:

fenn said:

Şimdi şampiyonluk kutlaması yapabilirsiniz. Çıkın sokaklara alın bayrakları

siz çıksanız daha isabetli olur aslında,kaybedince kutlama yapan sizsiniz.

gs ne zaman kaybedip kutlama yapmış. Bunu yapan asıl fener.

çok olmadı 2 hafta önce.
Mesaj tarihi:
S-H said:

çok olmadı 2 hafta önce.

Sidik yarışına girmeyelim şimdi. Yaptığımız kutlama yalanmıymış. Şampiyon değilmiymişiz!!!

Şampiyonluk maçını belirleyen maçın Kadıköy olmasını isterdim. Biraz gevşedik orda

http://www.youtube.com/watch?v=i7esR2Wks0M

bu da bonus
http://www.youtube.com/watch?v=PdIMAC8FXIU
Mesaj tarihi:
aquila said:

fenerle anlasmak zorunda degildi.

Normal insanlarla muattap olmuyorlar ki anlaşmak zorundaydı. O da yokuşa sürmek için belli ki yüksek maaş istemiş onu da vermişler.
Mesaj tarihi:
Alper'in roportajı izledim de arkadan ''Di mi Alper?'' diyen bir Aziz cıkacak sandım. Adam o kadar baskı ile secmis ki uzuldum onun adına. Aslında ne uzulecem len kac para alıyor iste herif...
Mesaj tarihi:
christiandan kurtaracaksa bizi sevindim, GS liler niye bu kadar agladı onu cozemedim, muhtesem bir yıldız degil yani, ayrıca FB kadar ihtiyacı yok bence.
Mesaj tarihi:
Alper dikine gidebilen bir oyuncu. İki takımın orta sahasında da böyle bir adam eksiği var, özellikle GS'de bariz var takımda dikine giden adam yok. Hele Hamit filan varken kilitleniyor. Geçen sene Melo delebiliyordu ama o çok ekstra bir sezondu. Artık stoperlerin bile arada bir dikine gidebilmesi gerekebiliyor oyunu açabilmek adına, Alper'in bence en büyük özelliği o. Selçuk'un yanına çok güzel otururdu, Fener iyi kaptı, ama Yüzyılın çalımı gibi başlıklarda abartılı elbette.
  • Yeni Oluştur...