Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asıl bombayı bırakıyorum.
fenerbahçe denizbanktan 100 mio usd 5 yil vadeli kredi aldi.
su an carlinhos ve chedjou ile de ciddi ilgileniyor kulüp yobo ve zieglerin yerine. yine serdar kesimalin yerine ömer toprak isteniyor.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Yuh 2,5m euro arti mac basi falan, sanki Selcuk Inan geliyor, lan daha 2 yillik tecrubesi var altiustu, sanki banko oynayip takimi yonetecek lol
Ins Ozer gibi falan patlamaz

oldun said:

selcuk 4 faln die biliyorum

sezon başına 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro
bi de 1.200.000 euro ödendi ek olarak kendisine, signing fee gibin.
Mesaj tarihi:
yapacak bişi yok. adamın amacı galatasarayı durdurmak, neye salça olursa aziz gidip 1 üstüne verecek. çok dram dönecek bu yaz.

ve bu kadar borçların üstüne de seneye de giderse şampiyonluk nasıl ödenecek o girilen borçlar muamma tabi. aziz son kurşunu sıkıyor yani, kendini de vurabilir sdgf.
Mesaj tarihi:
Wyand said:
su an carlinhos ve chedjou ile de ciddi ilgileniyor kulüp yobo ve zieglerin yerine. yine serdar kesimalin yerine ömer toprak isteniyor.

Omer Toprak veya Serdar Tasci deniliyor 1. stoper olarak, bunun yanina buna uyacak bir Alman stoper iyi gider aslinda, Afrikali veya G.Amerikalilar da defansif disiplin fundemental pek iyi olmuyor.
Mesaj tarihi:
o signing free ne oldugu belirsiz dedigim gibi bile olsa trabzona para kaptırılmadıgını dusunuldugunde takımını sampiyonluk yarısına sokabilecek kadar iyi bir oyuncu oldugu da bilenen bir gercek olmasından dolayı cok daha mantık bir yatırım selcuk inan alper topugun maliyetinin bir sebebi de bence yabancı sınırının daha da azaltılacak olma haberleri bu haberler gercek olursa asıl ucuk fiyatlar gorecez ne selcuk sahin mustafa sarp gibi oyuncula 3 buyuklere gelecek tahmin etmek istemiyorum
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Abi iç piyasada anlarım rakip takımın hedefindeki oyuncuyu almayı ama yüzlerce oyuncunun olduğu dış pazarda resmen GS nin alacağı oyunculara kasten yönelmek eziklik olur artık.

hee yüzlerce oyuncu var dimi selcuk gibi alper gibi salih gibi falan.. türk bunlar türk. ingiltere italya ligimi yabancı kim var kim yok topla gel kur 11.

eziklik falan degil.bunu realde yapıyo barcada yapıyo milsnda yapıyo inter de yapıyo vs vs butun rivallar yapar birbirine..
Mesaj tarihi:
neyse ki genc bir türk oyuncunun fenerde parladığı daha görülmedi.

istediğiniz kadar alabilirsiniz etkisiz eleman olarak size gelen fasülye oluyor nasıl olsa
Mesaj tarihi:
Wyand said:

asıl bombayı bırakıyorum.
fenerbahçe denizbanktan 100 mio usd 5 yil vadeli kredi aldi.

Şunun doğru olduğunu varsayarak diyorum ki fener küçük kıskanç kardeş gibi ne yapıyor böyle. Taraftarın ve takımın özgüvenini düşürmekten başka. Fenerlilere son 2 yıldır iyi psikolojik üstünlük kurmuşuz.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Haber dogru mu bilmiyorum da galatasaraylilarin ne kadar bozuldugunu anlamak icin sadece bu topici bile okumak yetiyor. :-)

Bozuluruz abi nedir bu Anadolu takımlarının 3 büyükleri birbirine düşürüp futbolcuları 3-4 katına satmalar falan. Yabancı sınırı falan olmasa kim verir alpere 6, 6,25 + culio+bienvenu vs vs vs
  • Yeni Oluştur...