xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bütün gözlerin çoğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi saçmalık alper'in medyanın önüne atılmasında/atılacak olmasında. yok iki tarafa da kuyruk sallıyor falan. bir kere, profesyonel futbolcu adam, teklif hangi tarafta iyiyse ona gidecek tabi(kariyer planlamasını da katıyorum teklife, gs'de kesin cl'ye gidecek falan muhabbeti de var). ama asıl önemli olan zaten, eskişehirspor'un ona bu durumda gs'yle görüşme şansı vermeyecek olması. fener daha çok para veriyo onlarla görüşücen, kabul etmezsen vay haline olacak muhtemelen adamın önüne getirdikleri şey. alper'in söz hakkı bile yoktur bence kısacası. diğer yandan ünal aysal'ın tavrını takdir ettim açıkçası. el sıkıştığımız paradan bir kuruş fazla vermeyiz demesi güzel. sonu yok çünkü o işin. gs daha da arttırsın, fb daha da vs vs. mehmet topuz olayına dönmesin iş. eskişehir de babayı alsın böylece mümkünse. ha doğrusu nedir bana kalırsa; bak bu kadar paraya anlaştık gs'yle, sen de teklifini ver, değerlendirelim. kabul edersek 2 takım da görüşsün alper'le, alper nereye isterse oraya gitsin demesi eskişehir'in. tabi fazla ütopik oluyor bu futbol için :). o kadar para eder mi alper? bilmem eder belki, belki de etmez. iyi oyuncu orası kesin ama; aykut'u kovun da düzgün bir teknik direktörün yanında yetişsin çocuk. baroni'yi falan da kovun lan, sonra ona da benzemesin. biz melo, carlinhos, chedjou, umut alsak; elmander, ujfa(şu ikisini yazarken bariz üzülüyorum gerçi de), culio vs göndersek yeter. taş gibi takım oluruz. alperle daha da iyi olurduk da, olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aysal in o mantigi turkiyede tutmaz karsinda fenerbahce gibi kasarlanmis kulup varken. iyi adam icin parayi basman lazim burada, her sektorde oldugu gibi futbolda da yetenekli adam pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Abi sağda solda duyduklarım doğruysa çok fena olaylar dönmüş ahaha Eskişehir kulübün tapusunu veriyormuş resmen, GS'nin Alper için önerdiği fiyata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İşte Fener'in verdiği paraya Veysel Sarı ve Alper Potuk veriliyormuş. Bunun yanında bir oyuncunun adı daha geçiyor hatta. Ama uydurma da olabilir. Ya hala ben bu transfer gerçekleşirse bunun normal bir transfer olmadığını düşünürüm. En başta takasta kullanılan oyuncular çok fena. Yani Bienvenu'yü hangi teknik direktör ister alla aşkına. Hatır-gönül, mafya ilişkileri ile hala transfer yapılıyor ya bu ülkede hayret cidden. Ünal Aysal'da sözler verilmişti minvalinde konuşmuş sanırım ama bilmiyor ki karşındaki Aziz ve Halil Ünal adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Alper için 6,25 M değil 7,5M teklif edildi diye söylentiler var. Çünkü GS 6 M teklif etmiş. 250 Bin için bozulacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 güçler savaşına döndü bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi orhan samla bienvenu toplam 7.5m euroya gelmis fenere. o hesapla en pahali turk falan olabilir ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fenerin vereceği bonservise 500k da ben ekleyeceğim yeter ki biz meloyu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 halil ünal'ın halt yemesi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bir de GS yöneticileri ile Halil Ünal Les Ottomans'da görüştükten sonra, Halil Ünal ile Yüksel Çağlar adında bir mafyanın 3 saate yakın bir görüşmesi olmuş. Topuz transferinde de Sedat Peker sağlamıştı heralde bu tip bir olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yuh artık. Şu Alper transferinde mafya işi karıştıysa zaten FB haketmiş transferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cok fazla gokkusagi olan bir hayal dunyasi bu hep fazla wow oynamaktan sanirim, butun olay varsayim, cok rahat ac kalmassin sen polisiye yazarligi yaparsin rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Valla Alper'i küçümsememek lazım. Galatasaray'a gelse ciddi anlamda orta sahaya inanılmaz bir rotasyon gelecekti yani lüks olacaktı harbi. Ama Fenerbahçenin ihtiyacı var eğer Baroni ve Meireless filan gidecekse, Emre'de sakatlanıyor sık sık artık. Olur da yabancı sınırı düşmezse Fenerbahçe yine Bekir, Egemen'e talim edecekti. Yani aslında FB için baya önemli bir transfer Alper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sleepingdeath said: cok fazla gokkusagi olan bir hayal dunyasi bu hep fazla wow oynamaktan sanirim, butun olay varsayim, cok rahat ac kalmassin sen polisiye yazarligi yaparsin rahat. Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ne mafyasi serjuhan ya cok ayip nerde yasiyorsun sen, Aziz kim mafya kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bizim baskan sizin baskani dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şu konuya bi "şike" muhabbeti lazim, bi o eksik çünkü. fener vurmuş masaya parayı, almış işte. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hayır ben mış'lı yazıyorum yani güvendiğim kaynaklardan duyduklarımı. Ha ben de körü körüne inanmıyorum ama bir Topuz olayı var ortada. Eee Aziz denen adamın ne olduğunu artık kendi taraftarı da anladı. Yani o yüzden bu "hikaye"ler inandırıcı geliyor kulağa. Edit: Mesela transferde söz konusu BJK olsaydı yani Fikret Orman vs., bu mevzuda aynı şeyleri duysam "yav he he" derdim. Ama işte Aziz olunca her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 serjuhan said: Bir de GS yöneticileri ile Halil Ünal Les Ottomans'da görüştükten sonra, Halil Ünal ile Yüksel Çağlar adında bir mafyanın 3 saate yakın bir görüşmesi olmuş. Topuz transferinde de Sedat Peker sağlamıştı heralde bu tip bir olayı. Valla mafya mıdır bilmiyorum ama bu isimde biriyle görüşme olduğunu ben de okudum, Aziz Yıldırım'a yakın bir isim olan... diye betimlemişlerdi adamı mafya falan işini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Isin icinde sanirim Veysel Sari'da var Orhandan zaten verim alamadik, Veysel iyi bir tercih olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aziz gs'den yediği 10 puan farkın acısını bizim ilgilendiğimiz adamları transfer ederek çıkarmaya, taraftarına da "eheheheh gs'den adam kaptık, bizim büyüklük başka büyüklük" dedirtip krallığını garanti altına almaya kasıyor. yönetim kurulu, kulüp üyeleri falan zaten avcunun içinde. taraftarı da böyle hamlelerle uyutuyor adam. mafya işleri falan da hikaye bence, orman kanunları geçerli değil abiler bu ülkede, adamın totosundan kan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 guernica said: aziz gs'den yediği 10 puan farkın acısını bizim ilgilendiğimiz adamları transfer ederek çıkarmaya, taraftarına da "eheheheh gs'den adam kaptık, bizim büyüklük başka büyüklük" dedirtip krallığını garanti altına almaya kasıyor. e bunun nesi yanlış, "ezeli rakip" kelimesini ilk defa mı duyuyoruz? burak transferi ne çabuk unutuldu abi? transferde pislik yapmak, rakibin elinden adam almak, bunlar futbolu eğlenceli yapan şeyler. yoksa yani etik konuşcak olursak gs etiğin çok alakasızı bir takım şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Burak transferinde adamın 5M serbest kalma maddesi vardı GS verdi ve aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar