Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Possible home computer in year 2004

Absolut

Öne çıkan mesajlar

aklıma eski star trek filmleri geldi.
o zamanlar hep gelecekte böyle bir sürü göstergeli ampüllü felan bilgisayarlar olcağı düşünülüyordu
şimdi gelinen hale bak..

şimdi ise gelecekte üstümüzde taşıdığımız organik bilgisayarlar felan düşünüyoruz.

düşünün gelecekte de bizle dalga geçicekler böyle "ahahah adamlar üstümüzde taşınacak organik bilgisayarlar düşünmüş, oysa ki nano teknoloji sayesinde zopik ürettik biz" gibisinden muhabbetlere gireriz :-P[signature][hline]mono - life in mono

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 29 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
said:
hired_gun, 29 Kasım 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
"....with teletype interface and FORTRAN language , the computer will be easy to use "
ben de buna koptum
fortran.

Alay etme bazı üniversitelerde halen Fortran kullanılıyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

Fortran şundan okutuluyordur, dillerin günümüze gelişini göstermek için ve yararlıdır bence okutulması.

Bilgisayara gelince, belki de olması gereken 2004 deki bilgisayar bu, ve şu an bir yanılsamayı yaşıyoruz?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlamak istiyorum ya kusucam artık bu şeyleri görmekten.Hardware dersinde adam bize en ince ayrıntısına kadar anlattı afedersiniz ama salak hoca vizede bilgisayarların tarihlerini sordu.Gelde delirme ya..
Ama bu günlere dua etmek lazım.İlk zamanlardaki noktalı programcılık olsaydı heralde yalan olurdu her programcı.Bir kağıt var birde aleti porgramı yazıyorsun o alet deliniyor sonra gidiyorsun asistana veriyorsun o dev gibi olan bilgisayara yüklüyor ve çalışmayınca programcı yeniden aynı çileyi çekiyor.Deneme şansı yok ki garibin yanlışmı doğrumu bilsin :)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...