thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BARBAROS HAYRETTIN -- Minmatar ve Gallente BS 5 -- Capital Ship 5 -- Jump Drive Calibration 5 -- Drone Interfacing 5 Hel ve Nyx aday adayı bir pilottur aynı zamanda Rorqual ve Minmatar JF de uçurabilir.. RFJ1 -- Jump Drive Calibration 5 -- Capital Ships 5 -- Minmatar Titan 5 -- Doomsday Operation 5 -- Capital Projectile Turret 5 Ragnarok pilotudur aynı zamanda THEBALTACI 130m sp skill mevcuttur , binemediği gemi yok denecek kdar azdır. Charlarımı Özel hayatımın yoğunluğundan ve yaklaşık 6-7 aydır oyunlarımla ilgilenemediğimden, TL karşılığı satmayı düşünüyorum ..İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yolu ile burda bana ulaşabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Hüseyin abi hiç yorma kendini. Satamazsın sen o charları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 megetege said: Hüseyin abi hiç yorma kendini. Satamazsın sen o charları :) walla bu sefer niyetim ciddi olmadı isk ya cevirip plex olarak satacagım ana satacagım Fiyat güncellemesi yapalım kaç isk ediyor bi bakalım da duruma göre değerlendireceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 10 gün önce deseydin kesin almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Charları satmayı uzun süredir düşünüyorum ama bir türlü uygulamaya geçemedik.Ama önceki mailimde de bahsetmiş olduğum gibi eve-o'na ayıracak cok fazla vaktim kalmadı o yüzden satma taraftarıyım eğer değerini bulur ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 huso baltaciya 30bil. vereyim, yabanciya girmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hüseyin abinin karakteri ben alayım dicemde satmaz bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi eve-online a saygı duyuyorum, hatta bi miner kasmışlığım var da, topicler neden knight online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 samimiyetten dolayı mı dedin ki? eve tayfasının çoğu elemanı diğer topiklerde takılmıyor zamanındaki ko gibi ama o kadarda değil yani bence :) hani anonluktan insanların samimiyeti artık garip geliyor, bende de oluyor yanlış anlama hani laf soktuğumdan falan değil, kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konuyu kirletmiyelim lutfen tesekkurler Aktiftir ve hala satılıktır !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Captain Logar" said: huso baltaciya 30bil. vereyim, yabanciya girmesin :) teklifim hala gecerli huso! 30 bil.a 55 plex alabilirsin, tanesini 18tl den satsan 1000tl para eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 "Captain Logar" said: "Captain Logar" said: huso baltaciya 30bil. vereyim, yabanciya girmesin :) teklifim hala gecerli huso! 30 bil.a 55 plex alabilirsin, tanesini 18tl den satsan 1000tl para eder :) acaba benim ana karakterim de bu kadar para eder mi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ana karakterinde 130m sp var mi capital vs 5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 megetege said: Hüseyin abi hiç yorma kendini. Satamazsın sen o charları :) doğru diyorsun mete. 112m luk char ı aldım ama hüseyin abinin charları üzerine para verseler almam. Sonra "yok sen bu char ın hakkını veremiyorsun." " yok sen bu char la bunu mu yapıyorsun." bir ton sataşmaya maruz mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 up up bakalım talipleri varmıymıs bizim charların cok altta kalmısız !!! Lütfen ciddi teklifler yapın gayri ciddi ve saçma sapan teklifleri değerlendirmeye bile almıyorum bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 isk ile mi satıyorsun tl mi? http://eveboard.com/pilot/Barbaros%20Hayrettin ne kadar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Baltaciya helalinden 10 mecidiye veririm :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Charlar TL karsılıgı satılıktır..Ilgılenen arkadaslar mesaj atabılır NOT:Mecidiye ne la =) kadiköy isterim ben ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 thebaltaci said: BARBAROS HAYRETTIN -- Minmatar ve Gallente BS 5 -- Capital Ship 5 -- Jump Drive Calibration 5 -- Drone Interfacing 5 Hel ve Nyx aday adayı bir pilottur aynı zamanda Rorqual ve Minmatar JF de uçurabilir.. RFJ1 -- Jump Drive Calibration 5 -- Capital Ships 5 -- Minmatar Titan 5 -- Doomsday Operation 5 -- Capital Projectile Turret 5 Ragnarok pilotudur aynı zamanda ( isteyene titan ile beraber verilebilir ) THEBALTACI 130m sp skill mevcuttur , binemediği gemi yok denecek kdar azdır. Charlarımı Özel hayatımın yoğunluğundan ve yaklaşık 6-7 aydır oyunlarımla ilgilenemediğimden, TL karşılığı satmayı düşünüyorum ..İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yolu ile burda bana ulaşabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 o nick e anca mecidiye verilir buda benden beles up! (sanarsin forum o kadar aktif ki up lazim jskadasd h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 he ya biara negüzeldi iice boka sardı iv köşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye bağırasım geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 megetege said: 21 May 2013, 22:39 Hüseyin abi hiç yorma kendini. Satamazsın sen o charları :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar