KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 evet.özellikle angut yakıştırması yapılan adam tam bir angut iken, bu angutu kendince savunan adamların hala var olabilmesi ironi ötesi bir durum da ben bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 biride dememiş ki yeşilköyde polis içene dokunmuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi iyi de sen o gerekli saygıyı uyandıramamışsan bu adamlar ne yapsın? hakedilen bir şeyin sana altın tepside sunulmasını bekliyorsun ki gördüğün gibi olmuyor o iş hacıdayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ha bide söylemeden edemicem yeşilköye bu aralar varoş yerlerden çok serseriler gelmeye başladı polis onları tutmuyor yeşilköyde isteseler alkol almasılar, ama serseri gibi davranırlarsa geceyi karakolda geçirirler 2 gün önce sahilde içiyorum isparkta 11de oturdum 5de kalktım 6 saat fln oturduk işte saatte 2 yada 3 polis ekibi gelip kimlik sordu ilk 6 ekip sordu sonrakilerle iyi akşamlar beyler afiyet olsun - eyvallah abi kolay gelsin muhabbeti oluyor bana göre bu stv sunucusunun akrabaları biraz serseri tipler yani prof dr nöroloji uzmanı bir babanın bile tinerci bir oğlu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 @ildeniz :) ya ne alakası var? neticede çok saygı duyduğum adamlar var şu forumda. hatta görüştüğüm adamlar var bu forumdan. özel bir şey yapmadım ve niye yapayım? insan vasfına sahip adamlar karşılıklı konuşurken, yazışırken karşısındaki insana sırf insan olduğu için bile saygı duyarlar. benim saygıdan kastettiğim bu. yoksa bana saygı duysa ne oluri duymasa ne olur ve umrumda olur mu sence? hee,ben neden bunu belirtiyorum, yarın bir gün yazdıklarıma abuk subuk cevaplar verdiklerinde-yani cevap veremediklerinde-son çare olarak savunmaları saygı-sevgi üzerine olduğunda-ki geçmişte burada örneklerini gördüm-o zaman bu durumu hatırlatmam gerekecek; bunun için yani... bugün çok kullandım bu lafı ama sen rahat ol ildeniz kardeşim. herkes hak ettiği saygıyı görür ve yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sanal alemde ne saygısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tabi ki saygı her yerde lazım insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 intenret saygısı insanın eli klavyeye gittiğinde "aklımdakileri direk kusmasam mı acaba?" diye düşünmesidir :P a kişisi ile b kişisi aynı mesajı atıp aynı konuyu açtığına ikisine verilen cevap farkı kadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 saygı göstermekle saygısızlık yapmak arasındaki farkı karıştırıyorsun galiba çetintaş. "bu adam" demekle bir saygısızlık ayptığımı düşünmüyorum, sokakta gördüğüm birini de "şu adam, bu adam" diye niteliyorum başka birisiyle konuşurken. burada da sana hitap etmemişim, başkasına seni işaret etmişim. elbette ki forumda saygısızlık yapmanın yeri yok ama özel olarak saygı, hürmet göstermek bir gereklilik değil. özel saygı duyduğum birisine karşı bunu gösterebilirim elbette ki, ama bunu herkese karşı yapmak zorunda değilim. sen de değilsin, zaten bu gecekondu başlıklar da foruma karşı gösterdiğin saygının göstergesi bir bakıma. yazmayacaktım da seni görmezden gelmişim gibi bir saygısızlık yaptığımı düşünme bari dedim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 gecekondu başlık güzel betimleme oldu ben bunu kullanırım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 klavye başında demagoji çok hem de çok kolay yapılan ve de yaygın yapılan bir şey arkadaşlar. uzatmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kuddusi birazdan yörünge dışına uçar. alenen penis fotoğrafı bile koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 algıda seçicilik o. külot fotoğrafı koydum gözüm. hoş geldin bu arada. heee, açık açık şikayet ettim de ve rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahlak olmayınca peniste koyarsın anüste koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bunlar nasıl topicler ya koyulan resimler falan moderasyon bir el atmalı bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi ne oluyor paticige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 adamın zaten iki tane kaynağı var hurriyet ve odatv. bu ikisinde bulamayınca paint ile kendisi haber uydurmaya başladı. kuddusi yüzünden konu dışında devamlı kavga ve didişme var. kuddusi dışında kimse siyaset tartışmak istemiyor insanlar bunlarla uğraşmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çetin abi boşver. haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: gecekondu başlık güzel betimleme oldu ben bunu kullanırım ki Gecekondudan ziyade ankaramızın sevgili melih gökçeğininin bilumum yere diktirdiği çirkin plastik kedi heykelleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tarumar said: adamın zaten iki tane kaynağı var hurriyet ve odatv. bu ikisinde bulamayınca paint ile kendisi haber uydurmaya başladı. kuddusi yüzünden konu dışında devamlı kavga ve didişme var. kuddusi dışında kimse siyaset tartışmak istemiyor insanlar bunlarla uğraşmak istemiyor. Uydurma bir tane haberini göster şuraya bir daha yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Silphatos said: çetin abi boşver. haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 en üzücü kısmı ise şu biricik çeto, kimse senden nefret etmiyor. Rte den mesela enfret edielbilir, ülkeyi nasıl bu kadar umarsamazca yönetiyor diye, abdullah gülden nefret edebilirsin sırf imzalayıp geçiyor hiç mi vicdanı yok diye, melih gökçektende edebilirsin melihk gökçek olduğu için, öte yandan çeto senin nefret edilecek, hatelenecek bi tarafın yok, tartışıldı edildi, bütün eylemlerini ve genel ruh hali/davranışlarını göz önüne alırsak açıkçası sadece sinir bozucusun ve işin özünde acınacak haldesin. cuomd: nefret eden yok sadece acıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 haters gonna hate ne demek bilmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Lise çıkışına çevirmişsiniz yine ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: yüz kızartıcı ve iğrenç bir fotoğraf bu. kuddusi öyle pişkinsin ki hata ettim diyebilecek kapasiten bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar