Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Sahsen gecmesin kardes banane, bence iyi bir td degil, zamaninda egosu yuzunden milli takima giremeyen gencler belli, 1-2 turnuva katilamayiz yarin bir gun cok duygusal takimiz diye kendi kendimize aglariz, artik gaz devri bitti.

souldarkorn said:

Resmen FB yi kurtarmak için federasyon başkanı olmuş bir kişinin Fatih Terim'i GS den koparmaya çalışmasını düşünmek pek komploculuk olmuyor maalesef. Bir sürü boşta adam varken FT adı geçmesi insanı düşündürüyor. Rıdvan bile GS yi bırakmadan olmaz diyor. İşin nereye vardığı çok açık.

Bu arada sürekli FT nin magandalığından dem vuran fenerli arkadaşlar( fizban hariç İsviçre maçını örnek vermiş ) bir anda FT den daha iyi alternatif yok diye ortada dolanmları ironik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerden çıktı bu ben anlamadım bildiğin gs nin ortasına kazık çakıyorlar. hayır Fenerbahçeliyim GS ile ilgim yokda ne terimi abi. adamlar zar zor takım oturttular geçen sene şampiyon oldular avrupa hedefleri var takımın. ne terimi? daha komiği GS başkanı da galiba terimi gözden çıkartmış terim bunu duymuş uyuz olmuş falan deniliyor. yazık olur bu takıma eğer bu sene sırf bu yüzden başarı alamazsa. adamlar efsane kadro kurdu yazık edecekler. bir fenerbahçeli olarak bana bu çok saçma geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Ülkede terimden başka TD mi yok ya. Ha bence FT milli takıma gitsin Ünal Başgan da Rijkaard'ı geri getirsin.

yabancı futbolcu kontenjanı kalkmadıkça yabancı hocaya gönlüm razı değil ya. türk futbolcu zihniyetine güven olmaz. otoritede boşluk gördüler mi hemen yeniçeriye bağlıyorlar. terim bu konuda tam dengede bir adam. ferguson modeli kalsın işte 20 sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünal Aysal Açıklama

Sarı-kırmızılı kulübün efsane futbolcularından Reha Eken'in Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında konuyla ilgili açıklamada bulunan Aysal, "TFF'nin teklifi Fatih Terim'e yapılmıştır ve kararı da kendisi verir. Biz sadece bu teklifin şekli şemali üzerine konuşuruz. Bir tarafta milli takım, diğer tarafta ise Fatih Terim var. Fatih hoca Galatasaray'a mal olmuş, çok başarılı olmuş bir isim. Bizim Galatasaray olarak durumumuz zor. Kararı Fatih Terim'in vermesi lazım" dedi.

Terim'in hem milli takımı hem de Galatasaray'ı çalıştırmasıyla ilgili olarak iş yükü hakkında teknik olarak birisinin kendilerine izahta bulunması gerektiğinin altını çizen başkan Aysal, "Bu konuyla ilgili kulüp tarafında ise kararı ben tek başıma vermeyeceğim, yönetim kurulu olarak vereceğiz. Galatasaray güçlü bir kurum. Fatih Terim'in de daha önce söylediği gibi, burada hepimizin yeri dolar. Ama gönül ister ki başarılı olan ünitelerimiz ayakta kalsın, devam etsin. Bunu ilerde göreceğiz. Şu anda konuşmak için çok erken" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal yeri dolar demiş. F.Terim kendisi karar verecek demiş. Çokta sahiplenmemiş açıkçası. Byük ihtimalle FT 1 yıl GS ve Milli takım çalıştıracak. Sonra GS den ayrılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...