Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Livered said:
Volkan- caner-semih-ömer-gökhan-selçuk-nuri-oguzhan-arda-olcay-burak

Buna yakın hücumcu bir kadro lazım ama Selçuk çok formsuz, onun yerine şu yeni çocuk Hakanı koysa daha iyi, Olcay da formsuz sola Arda sağa Töre daha iyi olur gibi.

edit: Selçuk grip olmuş, yokmuş zaten Andorrada
Mesaj tarihi:
milli takım terim'e daha fazla para teklif edecek olayı gerçekse iş belliki gs'den koparmaktır artık açık açık.

başka adam mı kalmadı lan.
Mesaj tarihi:
ya bi kere tayyip istemiş :P kim padişaha hayır diyebilir ki :)

ft de çakal daha gs sözleşmesini kabul etmedi :) yarın ki duruma göre bekletiyor
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Rıdvan'ın parmağı var demiş Reha Muhtar FT milli takım ilişkisinde. Acun'u da katmış.

Başbakana Terim önerisini götüren Rıdvan ve Acun diyorlar evet ama ne kadar doğrudur bilinmez.

Eğer cidden öyle yıllık 5m euro filan teklif edilirse işin rengi zaten belli olur.

Aslında Ünal Başgan kontrat uzatmayı teklif etmeye karar verdik açıklaması ile çok iyi yaptı. Hani eğer Terim kalmazsa kabak Terim'in başına patlar başkandan ziyade.
Mesaj tarihi:
aynen en azından gs taraftarının icini rahatlatmıs oldu "yonetim terime teklifi verdi ama sadece gs yi yonet dedi o gitti ben milli takım yonetcem dedi" ozaman yonetim bize yeni teknik direktor buluverir dedirtmis oldu.
Mesaj tarihi:
terim giderse yerlileri unut. bizim yerli futbolcular yabancı td'ye gelemiyor. bi triplere giriyorlar. eminim terim giderse çoğu küsecektir. kontenjan kalkar üstüne de heynkes falan gelirse tamam sdfs
Mesaj tarihi:
bence dünya yerine "TÜRK lerin yaşadığı gezegen" diyelim

(kesme işaretini TÜRK adının yanına gelecek kadar değerli bulmadım bu nedenle koymadım)
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

KuddusiMavra said:

şu başlık editleneydi iyiydi ya(TÜRK MİLLİ TAKIMI şeklinde).

Bence ülkenin adını da editleyelim Türk cumhuriyeti olsun

sen pek trollemezdin ama enteresan tabi,ya huyundan ya suyundan demiş eskiler.
  • Yeni Oluştur...