Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Evet her türlü beraberlik gerekiyor. Yani şu grupta şu hesaplara kaldık ya, resmen rezillik...
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hedef andorra'ya 8 falan atmak olmalı bence. bildiğin köy takımı adamlar onları bile zor yendik sdfs farklı bi galibiyet şart
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Gruptan cikma 1.01 Cikamama 240 oranlar olsa boyle olurdu sanirim
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 macaristan romanya maçında birisi yenerse, estonya ve andora bizi artık krizlere sokarlar.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hollanda ile var işte. oda hollanda garantilemiş olup goy goy yapmazsa yener.yoksa
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Milli takım şu gruptan çıksın Fatih Terim adını Mac Gyver olarak değiştirir.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 romanya ve macaristan puanlar kaybeder illa. öyle çok iyi takım değiller. ama biz çok kötüyüz kalan maçların hepsini kazanacağımızı sanmıyorum.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bizim romanya ve hollanda maçımız var zor.gerisi ciklet zaten. romanyayı orada yeneriz kavga gürültü ile 0-1 falan.içeride zaten hollanda bize yatar, kuyt ,şınayder ve hoydonk bi abilik yaparlar.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Gruptan olurda cikarsak Fatih sultan terim olur
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hollanda ikisine de dayasa bile imkansız gibi birşey, çünkü türkiye romanyayı yenerek üstüne çıksa bile macaristan var. Andorraya estonyaya hiç umut bağlamayın, andorrayı macaristan deplasmanda 5lemiş, romanya 4lemiş falan. Türkiye bile yendi andorrayı deplasmanda ahah.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 İcimizde ya tutarsa diye az umut var. Matematiksel olarak 0 olsa durum konusmayiz bu kadar
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Türkiye gruptan çıkmayı bırak küme falan düşmeyi başarabilir ynbi
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 fenn said: İcimizde ya tutarsa diye az umut var. Matematiksel olarak 0 olsa durum konusmayiz bu kadar Bir maç daha kaybedersek matematik umut da sıfır oluyor mu? Berabere kalsak?? Bitsin istiyorum bu süreç.
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 said: Milli Takım'ın başına geçen Fatih Terim yardımcısını seçti... Görev süresince Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ile beraber çalışacaklarını söyleyen Terim, "Aynen benim gibi Hamza da Akhisar'ı çalıştıracak" dedi.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aktiftablet said: Türkiye gruptan çıkmayı bırak küme falan düşmeyi başarabilir ynbi Ahahah siz küme düştünüz diyip ülkeyi uçlarından tutup afrikaya taşıdıkları bi umut sarıkaya karikatürü düşledim.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sostizm said: fenn said: İcimizde ya tutarsa diye az umut var. Matematiksel olarak 0 olsa durum konusmayiz bu kadar Bir maç daha kaybedersek matematik umut da sıfır oluyor mu? Berabere kalsak?? Bitsin istiyorum bu süreç. Bir mac kaybetsek ihtimal gene 0 olmuyor :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 mevlana said: said: Milli Takım'ın başına geçen Fatih Terim yardımcısını seçti... Görev süresince Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ile beraber çalışacaklarını söyleyen Terim, "Aynen benim gibi Hamza da Akhisar'ı çalıştıracak" dedi. işte bunlar hep akhisar'ı bitirme süreci
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bu milli takımı ayağa kaldırcak tek isim fatih terim. şu şartlarda yapılan en iyi hamle . milli takım fatih terimle bence kalan maçları kazanır .
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Matematik 0 olmayinca bizde olamiyoruz. Milli duygular iste
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Aysal, iki takım çalıştırmanın zorluğunu şöyle savundu: “Fatih hoca da dahil hiçbir teknik direktör, bu iki büyük futbol organizasyonu beraber götüremez. Mevsim sonunda hocanın, Milli Takım’ı mı yoksa Galatasaray’ı mı istediğini çok net bugünden açıklaması hem etik hem faydalı olur. Bu kurumlar planlamalarını şahıslara göre değil, kendi hedeflerine göre yapmalıdır."
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Peki "ben milli takimi burdan alip cikartirim" demis mi samet!
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 DarKRideR said: mevlana said: said: Milli Takım'ın başına geçen Fatih Terim yardımcısını seçti... Görev süresince Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ile beraber çalışacaklarını söyleyen Terim, "Aynen benim gibi Hamza da Akhisar'ı çalıştıracak" dedi. işte bunlar hep akhisar'ı bitirme süreci ahahahashahaha
Öne çıkan mesajlar