cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 said: Senelerdir paticiki takip ederim ancak ilk kez bu kadar terbiyesizlesilebilen bir konu goruyorum, acaba sayfalardir fotograflarini paylastiginiz Gozde ve Kamil ciftini taniyaniniz mi var da defalarca fotograflarini paylasip altina "zenciye veren" v.b bircok agir ithamda bulunuluyor, bahsettiginiz ciftin olay ile alakasinin olabilmelere icin ilk once sanirim ciftin cocuk beklemeleri gerekmekte, eger ailenin bile bilmedigi bir hamilelikten haberdar degilseniz sacma sapan mesaj yazanlar hala editleyebiliyorlarsa mesajlarini degistirsinler, geri kalanlar icin de modlar lutfen mesajlari silsin. Not: telefondan yazdim imlasiz duzensiz olabilir kusurabakmayin sinirlendim. Ihanetin siyah meyvesi konusunda bunu yazmis arkadas Cevap vermeden duramazdim hemen surdan yardirayim Ciragan da adamlarim var 9 ay oncesi tek dugun var onlarda bu ciftin 8 ve 10 ay once dugun yok zaten Sonracima... Ozel bir arastirma yaptim ve dogrulugunu ortaya cikarrttim cocuk siyah degil esmer yani zenci diyemeyiz melez. Gelelim elebril midir nedir sananr kardes ! Herkes burda tartisiyor. Topluma mal olmus sosyete kisim magazince cikan insanlar olsun Bu kisilerin resimleri heryerde kullanilabilir. Ama gidip tv de cikmamis insanlarin normal kisileri koyamazsin buraya. Simdi demissinki ailesinin bile bilmedigi bir bebegi siz nerden biliosunuz? Sen nerden biliyorsun ? Ben ozellikle isim yazmadim google da keyword olmasin diye gittin sen yazdin konunun icine sictin... Akrabasi veya arkadasi degilsen boyle bir artislik yapma hakkin yok olsanda yapmamalisin gerci ayri konu.
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 magazini birak da cia den haber getir biraz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kapatilan konuya yeni konu acarak devam etmek yasak bu arada.
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konu elebril ben ona cevap veriyorum bagdastirmayalim
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aluriel said: hasta abi adam, şizofren bildiğin Ayip ediosun :)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 topluma mal olmuş ne lan sosyetenin neyi topluğuma mal olmuşak
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 cantug said: Konu elebril ben ona cevap veriyorum bagdastirmayalim özel mesaj diye bişey var abi
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Herkesin okumasi gereken bir mesaj ama oyle artislik yapmasin birdaha diye yanlisini gorun diye Biz yanlis yapmadik o isim vererek yanlis yapti
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Flassh said: topluma mal olmuş ne lan sosyetenin neyi topluğuma mal olmuşak Siraladim orda arada virguller olmasi gerekio :) ama yok malesef Unluler zengin magazince tvde gazetede gozuken insanlar...
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 cantug böyle bi konu açtığı için haksızken haksız konuma düşmüş
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Evet esnaf kardes begenemedinmi ? Konumuz var internet kisminda test account istersen acabilirim
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Kişiye özel konu açmıyoruz, bu sefer uyarı veriyorum, bir dahakine kelleyi alırım. Diğer topiğin de kilidini açtım, oradan kavga edebilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar