eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BlackRose said: "Fenerbahçe iki gündür Lille'in kapısında yatıyor" sözünü Aziz söylese kıyamet kopardı. Azizin söylediklerini savunacak değilim nefret ettirdi artık ama böyle de bir çifte standart var ne yazık ki. Böyle bir laf ettiğini duydun mu hiç Ünal Aysal'ın, ben de Ünal Aysal'ı savunacak dğeilim. Adam özel sohbetinde falan böyle de konuşuyordur ancak rakibe hakaret eden bir demecini duymadım.
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Eternal said: Yahu bu iş paraya bakıyor dimi.. gs kaç veriyosa 2-3 fazlasını veriyoruz ve peşin diyosun. tartışma bitiyor.bu kadar.eziyosun işte böylelikle rival'ını.. aa hayır biz gs'a saygılıyız ve söz kestik kusura bakmayın mı dicek elin fransızı .. sold to fenerbahçe der işine gücüne bakar.. Bastır aziz. Fransa adamların çöplüğü. Nah sözü geçer Aziz'in orada. :) Allah aşkına zaten bu kadar da ezikliğe ne gerek var? Yurtiçinde eyvallah zaten 2-3 topçu var salça olursun da Avrupa piyasasında da adamlar kime giderse oraya mı koşucaz elimizde tuzlukla?
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fizban said: Valla ben chedjouya sulandigimizi hala dusunmuyorum. Anlami yok. Gs bi turke yonelse sulaniriz evet onu anlarim da.. Ha şöyle itiraflar gelsin
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ha cunku ben deyince yönetim yapıyo hemen, o yüzden itiraf oldu. fenn cidden çok başka bi kafa ya.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Wyand said: Avrupa piyasasında da adamlar kime giderse oraya mı koşucaz elimizde tuzlukla? Şu lafı gs li etse kavga çıkardı
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ünal Aysal prosedür gereği istifa etmiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/847316-unal-aysal-istifa-etti
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yönetim kurulunu değiştirmek için yapmış
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20111227/212941_unal-aysal.jpg İstifa etmiş gibi çek pampa.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 istifa etmeden guildbankı boşaltsaymış geri seçilemezse diye
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Adam gibi adamsa tekrar aday falan olmaz, erkek adam sozunden donmez! Gitsin yine elektrik vurgunu falan yapsin olmadi ticaretle ugrassin sdf
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 biri topic acar heyecanla diye bekledim ben ya icerigi okumadan sadece haber sitelerinde basliga gore konu acanlar vardir dedim :( yokmus hic
unity Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 istifa etmisken hakedenlere agir bir konusma yapsa aslinda nasi olsa ceza veremez kimse sdfsd.
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Cons said: istifa etmeden guildbankı boşaltsaymış geri seçilemezse diye ahahasadg bağırdım.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Haber sitelerinde öyle başlıklar atıyorlarki hadi ... diyorsun sonra olayı anlayınca lan sizin ..... diyorsun. Türkiye de habercilikte ayrı bir alem
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Galatasaray'ın 27 yaşındaki stoper için Fransa'nın Lille takımına 7,5 milyon Euro bonservis vereceği ifade edildi. 4 yıllık sözleşmeye imza atacak Aurelien Chedjou'nun yıllık alacağı maaşın ise 2.2 milyon Euro olacağı öğrenildi.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ulan yönetim yok transferi nasıl yapıcaz
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 AYSAL DEPREMİ “Bugün iktidar hırsı ile beni eleştirmeye cüret edenlerin iki yıl önceki çaresizliğini hatırladıkça devam edip etmemeyi düşüneceğim. Ciddi tereddütlerim var. “Muhtemelen birilerinin beklediği de buydu. Ünal Aysal gelsin, işleri rayına koysun, sonra biz devralırız diye bekleyenler olmuştur. Bu tür anlayışlarla yarışa girmem” milliyet
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=OrLgwweucHM
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Başkanımız Sayın Ünal Aysal’ın istifası üzerine oluşan durumu tüzüğümüzün ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirmiş, seçim sürecinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi ve tamamlanması için alınması gereken önlemleri ve yapılacak çalışmaları düzenlemiştir. Süreç zarfında toplantılara her zaman olduğu gibi fasılasız ve düzenli olarak devam edilecektir. Saygılarımızla Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 noldu ünal başgan tırstı mı? aziz mafya ile korkutmuştur kesin.
Öne çıkan mesajlar