Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlackRose said:

"Fenerbahçe iki gündür Lille'in kapısında yatıyor" sözünü Aziz söylese kıyamet kopardı. Azizin söylediklerini savunacak değilim nefret ettirdi artık ama böyle de bir çifte standart var ne yazık ki.

Böyle bir laf ettiğini duydun mu hiç Ünal Aysal'ın, ben de Ünal Aysal'ı savunacak dğeilim. Adam özel sohbetinde falan böyle de konuşuyordur ancak rakibe hakaret eden bir demecini duymadım.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Yahu bu iş paraya bakıyor dimi..
gs kaç veriyosa 2-3 fazlasını veriyoruz ve peşin diyosun.
tartışma bitiyor.bu kadar.eziyosun işte böylelikle rival'ını..
aa hayır biz gs'a saygılıyız ve söz kestik kusura bakmayın mı dicek elin fransızı ..
sold to fenerbahçe der işine gücüne bakar..
Bastır aziz.

Fransa adamların çöplüğü. Nah sözü geçer Aziz'in orada. :) Allah aşkına zaten bu kadar da ezikliğe ne gerek var? Yurtiçinde eyvallah zaten 2-3 topçu var salça olursun da Avrupa piyasasında da adamlar kime giderse oraya mı koşucaz elimizde tuzlukla?
Mesaj tarihi:
fizban said:

Valla ben chedjouya sulandigimizi hala dusunmuyorum. Anlami yok. Gs bi turke yonelse sulaniriz evet onu anlarim da..

Ha şöyle itiraflar gelsin
Mesaj tarihi:
Haber sitelerinde öyle başlıklar atıyorlarki hadi ... diyorsun sonra olayı anlayınca lan sizin ..... diyorsun. Türkiye de habercilikte ayrı bir alem
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın 27 yaşındaki stoper için Fransa'nın Lille takımına 7,5 milyon Euro bonservis vereceği ifade edildi. 4 yıllık sözleşmeye imza atacak Aurelien Chedjou'nun yıllık alacağı maaşın ise 2.2 milyon Euro olacağı öğrenildi.
Mesaj tarihi:
AYSAL DEPREMİ

“Bugün iktidar hırsı ile beni eleştirmeye cüret edenlerin iki yıl önceki çaresizliğini hatırladıkça devam edip etmemeyi düşüneceğim. Ciddi tereddütlerim var. “Muhtemelen birilerinin beklediği de buydu. Ünal Aysal gelsin, işleri rayına koysun, sonra biz devralırız diye bekleyenler olmuştur. Bu tür anlayışlarla yarışa girmem”

milliyet
Mesaj tarihi:
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Başkanımız Sayın Ünal Aysal’ın istifası üzerine oluşan durumu tüzüğümüzün ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirmiş, seçim sürecinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi ve tamamlanması için alınması gereken önlemleri ve yapılacak çalışmaları düzenlemiştir.

Süreç zarfında toplantılara her zaman olduğu gibi fasılasız ve düzenli olarak devam edilecektir.

Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...