Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 said: Ünal Başgan @UnalBasgan 2m Gizli forvet aldım ifşa olmasın diye açıklamıyoruz. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 said: Bülent Timurlenk @timblnt Olympiakos'un Elmander'e teklifi var. Kabul ederse gider, etmezse başka takıma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 erman hamit'ten formayı kapar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hamitten daha yetenekli olabilir belki ama hamit kadar mücadele edebileceğini zannetmiyorum zor biraz forma işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hamit kadar orta sahada dirençli oynayamaz, hani yavaş, şutları dışında hücuma katkısı yok falan ama 4-2-3-1 ise sistem Hamit oynar bu kadroda. Erman iyi performans gösterirse Sneijder'i filan yedekler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/3761/B_8430e666f5681488cd1b9b0792c5b101.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ya direk aklıma şu geldi ahahah https://p.twimg.com/AvGGNdhCQAEZICb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ne güzelmiş bu sezonun antrenman kitleri, aşortan on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hamit geçen seneki mallığını affetirir bu sezon inş. http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BulletRide said: Hamit kadar orta sahada dirençli oynayamaz, hani yavaş, şutları dışında hücuma katkısı yok falan ama 4-2-3-1 ise sistem Hamit oynar bu kadroda. Erman iyi performans gösterirse Sneijder'i filan yedekler işte Hamit 4-2-3-1e olmaz. Yani o "2"nin sahibi Selcuk ve Melo, eee öndeki üclü Hamit'in mevkisi degil. Hamit'in taktigi 4-3-1-2, yani gecen sezonun sonlarındaki "3"lünün sag tarafı. Erman'ın mevkisi Sneijder'in mevkisi iste. Onun da rakibi Hamit degil yani. Bu arada transfer mevzusunda umarım sol beke şu Ali Adnan denen adam icin girisimler vardır. Adam Digne kadar var neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya bu Eboue manyak ya. Kazım da çanakçı :D http://instagram.com/p/bpANxlx4Xf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 4-2-3-1 oynamicaz 4-3-1-2 devam. hamit'i kesebilecek başka adam yok. alper gelseydi o kesebilirdi beinm tek umudum erman. terim zaman zaman eminim melo ve selcuğun yanına ermanı koyar. adam kariyerinin sonlarında gs görmüş. kıçını yırtar belki sdfs hamit'in o insanı daraltan kendi kendine topla savaşını görmeye vucudum dayanmıyor. engin baytar'da var ama bakalım napcak bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Evet Nani Farfan vs alınmayacak gibi görünüyor. O zaman taktik 4-3-1-2 den devam eder. Ancak Erman o üçlüye giremez. Ancak 4-2-2-2 gibi bir taktik olabilir Erman ve Sneijder bir arada oynayacaksa. Onda da forvet arkasındaki ikilinin ciddi defansif yardımı gerekir ki pek mümkün görünmüyor bana kalırsa. Hamit uzun süre oynamamıştı ve geçen sene bir açılış yaptı. Topsuz alanda Hamit çok çok iyi işler yapıyor özellikle savunma anlamında. Bu sene Hamit geçen sezonun üzerine biraz daha koyarsa çok çok iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben hamit'ten geçen senekinden fazla bişi beklemiyorum. çünkü adam koşmuyor formsuz falan desek neyse ama bildiğin götünü yırtıyor. yapacağı iyi kamp ile o sağ taç çizgisinde boş yere topu sıkıştırma huyundan vazgeçebileceğini sanmıyorum. takımı bu sene de gerileteceğini düşünüyorum. adam muhteşem top kayıpları ile oynuyor. hani uyum sürecini geçiniz. adam geldiği ilk günden itibaren hep ilk 11'de. o kadar igrenç performanslara rağmen sabır gösterildi. şalke'ye o golü atması biraz götünü kurtardı. ama bu sene yine yuhlanabilir. sonuç olarak yıllardır hamit hamit dedik sonunda geldi ama balon çıktı. hani 1 maç aksarsın 2 maç aksarsın. ama hamit o mevkisinde devamlı aksadığı için takımın genel oyununu da tökezletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 başta ben de huy edinmiş top kaybını filan diyodum ama dikkatli bakınca adamın tam bir cenabet olduğunu anlıyosun sdkfjskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adamın yeri zaten çizgi değil. Onu oraya hapsettik zorla. Sonra 4-3-1-2'ye dönünce biraz daha toparladı bana kalırsa. Ama tabi ki yıllardır beklenen Hamit bu değildi. O yüzden bir hayal kırıklığı var. Beklenti yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Budur... Beklenti aşırı yüksek olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz, o kadar. Orta sahanın GENE DE en iyi isimlerinden biri adam. Selçuk Melo Hamit + 1 kişi... koy oynasın Sneijder, Amrabat, Erman ... kim olursa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bende bu sene hamit ten baya umutluyum. emre ilk fenere geldiğinde beklentilerin altında kalmıştı ama sonraki senesinde baya iyi oynamıştı.hamit tende aynı şeyi bekliyorum.sonuçta adam 2 yıl doğru düzgün top oynamadan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hamit'ten 3 kişi çalımlayıp rovaşata gol atmasını beklemedik tabi. ama bayern görmüş real görmüş adam yanındaki adama pas atamayınca , çok top kaptırınca insan sinirleniyor tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu arada AB statüsü için oyuncularımız başvuruya başlamış bugün itibarı ile. Sedat Doğan çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ab statusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sedat-dogan-konusuyorSXHBQ336303SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hah drogba actı davayı seneye ab serbest gg wp sadece azizi ve hukumeti yalıycam diye herseyi yokusa surersen olacagı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 drogba neden dava açıyor ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Su sporx denen iğrenç siteyi kullanmayın abi. Tahir Kum denen Aziz'in köpeğinin sitesine hit kazandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar