fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben bu wellington'i fm'de almistim, ooo iyi adam falan demistim hatta. sonra bi baktim cok sakatlaniyo. google'ladim adam 3 yillik kariyerinin 2 yilinda 6'sar aylik 2 sakatlik gecirmis. fm diyorsa dogrudur diyip sattim adami. benimki regen wellingtonmis fsds. gs almis orjinal wellington'i. 2014-2018 yillari arasinda toplam bi 12 aylik falan sakatligi var. 3 yilda 40 maca cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hasssssss..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 well gelmicekmiş zaten melo gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Umut Bulut transferiyle ilgili de konuşan Aysal, "Sanıyorum bu hafta içerisinde bu transfer de bitecek" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: well gelmicekmiş zaten melo gelcekmiş Umarım. Çirkeflikten dolayı 1 maç 2 maç idare edilir de melo nun. Sakatlık iyi değil ya 2. urfa istemiyoruz. Belkide bu Urfa nın sakatlık olmasa reali bile eleyebilirdik belli mi olur.( dalga geçecekler geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 11 de 41 12 de 28 13 te 29 mac oynamis oynamayada devam ediyo brezilyanin salak sisteminden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 transfermarkt'ta 2012-14, 2013-23 diyor. iki tane buyuk diz sakatligi var. shakhtar bos yatirim yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nerde diyo la ben bulamadım benimkinde 1 operasyon var sadece 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Esnaf said: batista neysede amaral ne ya. amaral iyi adamdı abi. MÜSLÜM BABA! http://terceirotempo.bol.uol.com.br/img/galeria/2010/09/46257.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kithnos_1 said: Sol bek , TR'nin en büyük sıkıntısı, hiç yerli çıkmıyor doğru düzgün. En son küçük Hakan falan yani :) bana hiç şans verilmedi dostum.. soldan soldan yardıran bek olurudm ben SOYADIMDA BİLE VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Babacum senin baba olma vaktin gelmiş. baba muhabbeti şu yaptığın resmen ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: well gelmicekmiş zaten melo gelcekmiş e-hadi inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gelme melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gelsin melo. Sırf fenerlileri kudurttuğu, fener maçında oynadığı yeter geçen seneler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve "Mourinho, Drogba'ya aradı. Kendisini Chelsea'da görmek istediğini söyledi. Drogba, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu, kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Ceylan Çalışkan, "Drogba, bu yıl geçen sezona oranla çok daha iyi olacaktır; çünkü geçen sezon hazırlık yapamadan, Galatasaray'a transfer oldu. Bu sezon kamp çalışmalarına katılacak. Kendisi de bunu hep söyledi. Yüzde 60-65 performansla oynadı; ama bu sezon çok daha iyi olacak" dedi. Chedjou Ocak ayında bir girişimde bulunduk; ama Lille Kulübü 12 milyon euro gibi bir rakam istedi. Bu astronomik bir rakam; bu nedenle Ocak'ta transferi gerçekleşmemişti. Ama şimdi bu transfer döneminde yarı fiyatına transfer ettik.Chedjou lider özellikli, çok çabuk; Ujfalusi'nin daha iyisi. Onu Ujfalusi'nin daha iyisi olarak tarif edebilirim. Lille'nin kaptanıydı. Topu iyi oyuna sokar, güçlü. Lille'den ayrılırken, 50 bin taraftar onu ağlayarak uğurladı" diye konuştu. http://www.siyahgazete.com/mourinho-drogbayi-aradi-ve...-11943h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 1. Melo fener maclarinda iyi falan oynamadi. 2. Senede 3 fenerbahce maci icin meloya yillik 5m euro uzeri para baglayin lutfen. Allahtan yoneticilerin kafa birazcik daha iyi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 evet iyi oynayan küçük meloydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 melo yine korku salmis ahahaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Meloyu aşırı abartmışsınız ya. Tribüne oynayınca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fizban said: 1. Melo fener maclarinda iyi falan oynamadi. 2. Senede 3 fenerbahce maci icin meloya yillik 5m euro uzeri para baglayin lutfen. Allahtan yoneticilerin kafa birazcik daha iyi calisiyor. Sizin şl den elenip de bize verdiğiniz paralarla çok melo alınıyo ya, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Melo gayet iyi adam. O kadar para verilir mi, orasını tartışabilirsiniz de Türkiye'de bu mevkide görülebilecek en kaliteli seviyeye ait adam. Daha iyisinin gelme ihtimali pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ben yaptığı saçmalıklardan dolayı kızıyordum ediyordum da, adamı oynarken görünce de takdir ediyorum abi. Hakikaten kaliteli. Siz gözünüzde küçültmüşsünüz asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Rewendor said: Melo gayet iyi adam. O kadar para verilir mi, orasını tartışabilirsiniz de Türkiye'de bu mevkide görülebilecek en kaliteli seviyeye ait adam. Daha iyisinin gelme ihtimali pek yok. http://www.haberexen.com/d/other/cristian-baroni-gorev-tanimim-degisti-IHA-20120706AW000471-2-t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Rewendor said: Melo gayet iyi adam. O kadar para verilir mi, orasını tartışabilirsiniz de Türkiye'de bu mevkide görülebilecek en kaliteli seviyeye ait adam. Daha iyisinin gelme ihtimali pek yok.ap-pi-ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Appiah da aynı klasman adamdı zaten. Melo mu Appiah mı dersen düşünmeden Appiah derim, ama Appiah tam göbek ortasahaydı, bizim daha defansif adama ihtiyacımız var, Melo oradan avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar