Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

ben bu wellington'i fm'de almistim, ooo iyi adam falan demistim hatta. sonra bi baktim cok sakatlaniyo. google'ladim adam 3 yillik kariyerinin 2 yilinda 6'sar aylik 2 sakatlik gecirmis.

fm diyorsa dogrudur diyip sattim adami.

benimki regen wellingtonmis fsds.

gs almis orjinal wellington'i. 2014-2018 yillari arasinda toplam bi 12 aylik falan sakatligi var. 3 yilda 40 maca cikmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

well gelmicekmiş zaten melo gelcekmiş

Umarım. Çirkeflikten dolayı 1 maç 2 maç idare edilir de melo nun. Sakatlık iyi değil ya 2. urfa istemiyoruz. Belkide bu Urfa nın sakatlık olmasa reali bile eleyebilirdik belli mi olur.( dalga geçecekler geçebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve "Mourinho, Drogba'ya aradı. Kendisini Chelsea'da görmek istediğini söyledi. Drogba, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu, kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi.

Ceylan Çalışkan, "Drogba, bu yıl geçen sezona oranla çok daha iyi olacaktır; çünkü geçen sezon hazırlık yapamadan, Galatasaray'a transfer oldu. Bu sezon kamp çalışmalarına katılacak. Kendisi de bunu hep söyledi. Yüzde 60-65 performansla oynadı; ama bu sezon çok daha iyi olacak" dedi.

Chedjou Ocak ayında bir girişimde bulunduk; ama Lille Kulübü 12 milyon euro gibi bir rakam istedi. Bu astronomik bir rakam; bu nedenle Ocak'ta transferi gerçekleşmemişti. Ama şimdi bu transfer döneminde yarı fiyatına transfer ettik.Chedjou lider özellikli, çok çabuk; Ujfalusi'nin daha iyisi. Onu Ujfalusi'nin daha iyisi olarak tarif edebilirim. Lille'nin kaptanıydı. Topu iyi oyuna sokar, güçlü. Lille'den ayrılırken, 50 bin taraftar onu ağlayarak uğurladı" diye konuştu.

http://www.siyahgazete.com/mourinho-drogbayi-aradi-ve...-11943h.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Melo gayet iyi adam.

O kadar para verilir mi, orasını tartışabilirsiniz de Türkiye'de bu mevkide görülebilecek en kaliteli seviyeye ait adam. Daha iyisinin gelme ihtimali pek yok.

http://www.haberexen.com/d/other/cristian-baroni-gorev-tanimim-degisti-IHA-20120706AW000471-2-t.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...