Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

umut'un fenere gideceğini sanmıyorum ya. aysal başgan formaliteden pazarlıklar sürüyor demişti. fener uçuk para teklif etmedikçe zor.

o değilde farfan olayı bana aşırı mantıksız geliyor. tamam farfan bizde bi keita etkisi yapar kanatta. ama hem yabancı kontenjanı konusunda hala bir netlik olmaması ve de sneijder-drogba ve burak üçlüsünden birinin gitmeyecek olmasından ötürü mantıksız tranfer.

drogba gitmeyeceğine , başgan da sneijder kalak dediğine göre tek gidecek isim burak. burak giderse formasyon değişir. bu seferde kontenjan sıkıntısı oluyor. falan filan görücez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçen seneden beri Beşiktaş bölümünde diyordum, burada da tekrarlarım. Bu adam çok büyük topçu olacak, eğer Salih'ten bile daha çok forma verecekse Fatih Terim gelsin ŞL'de pişsin en güzeli.

Almanlar yeni Mesut Özil gözüyle bakıyorlar. Alman milli takımına katmak içinde çalışıyorlar sürekli. Bir an önce hem ülke olarak hemde kulüpler bazında kapatmak gerek ama geçen sezon 500k'ya alabiliyorken bu adamı Samet beğenmemişti, Altınsay'a inat aldırmamıştı. Hamburg aldı, bonservisini direkt 7.5 milyon euro yaptılar.

O civarlara kesin çıkılır. Çıkması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Farfan gibi aciklar alinirsa 4231e donulurse GS sicar. Burak ve Drogba beraber cok iyiler ama tek kalirlarsa performanslari duser.
Drogbanin gencligi olsa parcalardi yine, ama haliyle eskisi kadar hizli ve yirtici degil. Tek forvet anca Burak olur ama o da Drogbasiz kalinca perf dusecektir. Hepsini gectim Drogbayi yedek birakamazsin.

Ayrica arkada Melo tamam ama Selcuk biraz narin kalabilir, 4231de gobekteki ikili cok sert olmali 442 veya 4321e gore, cunku aciklar pek yardim etmeyecek geriye.

Sirf taraftari gazlayacak kanat akinlari gorecem diye taktik degistirip, Drogba ve Selcuk gibi iki muthis adamin yeri bozulursa faydadan cok zarar gelir.

Cok guzel analiz valla eskiden bulletride diye bi adam vardı burada onu anımsattı.

Kesinlikle katılıyorum ama. Arkada muslera ortada melo selçuk önde de burak zaten iskeleti bu başarılı ekibin, oynanmamalı. Burak da tek forvet olmaz gibi. 442 kalıyor geriye tek seçenek. Sneidera yer bulmak zaten sorundu şimdi Farfan noolacak başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

fenn said:

Sarı-lacivertli ekiple dün 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'dan öğrencisi olan Umut Bulut'u F.Bahçe'de görmek istediğini söyledi; yönetim kolları sıvadı..

kaynak da fotomaç fanatik falandır kesin

Şunun kaynağı Google de bol hangisini seçip yazdım hatırlamıyorum. Kaynak olayını googleden bakarsınız diye üstüne olmadım ama kaynaklı yazayım o zaman

Tecrübeli teknik adam, geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan ve bonservisi Toulouse kulübünde bulunan Umut Bulut'un transfer edilmesi halinde takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. Hatırlanacağı gibi Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Umut Bulut attığı gollerle yıldızını parlatmıştı. Deneyimli oyuncu, Yanal'ın teknik patronluğundaki Trabzonspor'da 57 maçta, 22 gol kaydetmişti.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/06/29/ersun-yanal-umut-bulutu-istedi
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Valla geçen seneden beri Beşiktaş bölümünde diyordum, burada da tekrarlarım. Bu adam çok büyük topçu olacak, eğer Salih'ten bile daha çok forma verecekse Fatih Terim gelsin ŞL'de pişsin en güzeli.

Almanlar yeni Mesut Özil gözüyle bakıyorlar. Alman milli takımına katmak içinde çalışıyorlar sürekli. Bir an önce hem ülke olarak hemde kulüpler bazında kapatmak gerek ama geçen sezon 500k'ya alabiliyorken bu adamı Samet beğenmemişti, Altınsay'a inat aldırmamıştı. Hamburg aldı, bonservisini direkt 7.5 milyon euro yaptılar.

O civarlara kesin çıkılır. Çıkması gerek.
OHA abi eğer samet cidden bu adamı beğenmeyin aldırmamışsa kendini köprüden felan atsın abi.beşiktaş hayatının fırsatını kaçırmış resmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

orda burda hamit veya sabri sağa geçecek eboue tribünde oturacak,melo gelmezse hamit ortada oynacak falan gibi haberler dönüyor. gerçekliğine inanmak istemiyorum ahha

gerçekleşmese bile kafalarından bu düşünce geçmiyordur umarım.o bile kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...