katliamci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 elmavotka tüm damagei tek başına sırtladığın için tüm Beşiktaşlılar adına teşekkürü bir borç bilirim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://wholles.com/wp-content/uploads/2013/04/Didier-Drogba-Galatasaray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Drogba: "Come at me bro!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 applev0dka said: bu resim sene sonu dönüp her türlü bana giricek biliyorum :D ama adam deal with it mode açtı geliyor, savunun..!! o maçın sonu pek hayırlı olmadıydı bilic panpanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 applev0dka said: bu resim sene sonu dönüp her türlü bana giricek biliyorum :D ama adam deal with it mode açtı geliyor, savunun..!! lol maç sonu ağlıyordu la biliç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Gökhan İnler 3 Türk takımı ile antremanlara çıkıp beğenilmemiş ve Miili Takıma çağırmadıkları için İsviçre'yi tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 napoli'yi de izlemiyorum ben. inler inler diyoruz da adam balon değil di mi ? gelir melir sonra melo'ya ağıtlar yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Sırf GS değil. Zamanında İtalyan takımları da istemiş İnler'i başkan 10m den aşağı vermiyormuş. Zanettmem balon olduğunu. Napoli'ye transfer olduğunda da epey övülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Meyreles-Inler takasi yapacaz uefadan tokat gelmezse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: bu resim sene sonu dönüp her türlü bana giricek biliyorum :D ama adam deal with it mode açtı geliyor, savunun..!! lol maç sonu ağlıyordu la biliç kim olsa ağlardı. mesela gitarı eline alıp şarkı da yapabilirmiş, elinden gelirmiş ama yapmamış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 applev0dka said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bizim beğenmediğimiz Jo Brezilya kadrosunda sürekli. Sonradan giriyor ama Brezilya da ilk 18 de olmak bile başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Abi Jo brezilya milli takımında 2007den beri 6 kere oynamış. Brezilya ligindeki underdog oyuncuları böyle lesser tournamentlara hep çağırıyorlar ama. Bobo'yu hatırlayın sffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi o maç sonunda ben de aglamıstım :D agladıgım nadir milli maclardan bir tanesiydi yani :D öyle bir mac dünya tarihinde eşine az rastlanır bişeydi, ama samet aybaba gibi,aykut kocaman gibi sessiz sakin tiplerden sonra, atara atar, gidere gider bir hoca gelcek bakalım ilk haftadan olaylar olaylar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu Candan Erçetin neden yönetim kurulunda ? Şarkı mı söylicek maçlardan önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Memlekette kina stogu kalmamis lan az yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 İzleyin ibret alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Hayaldi gerçek oldu http://turkfutbol.com/images/news/care_drogba.jpg http://www.fotospor.com/haber_son-care-drogba_130477 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kithnos_1 said: Bu Candan Erçetin neden yönetim kurulunda ? Şarkı mı söylicek maçlardan önce ? Yönetime çok dağru bir isim CE. Diğerleri için de böyle sorular sordun mu? Doktor yönetici için mesela " ne yapacak maçtan önce ameliyat mı yapacak?" Dedin mi? Demedin. CE daha önce de görevler almış düzgün temiz bir spor insanı peşin hükümlü olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Diğerlerini tanımıyorum ve demedim. Candan'ı sorgulamam , hepsini inceleyip sorgulamam gerekliliğini getirmez. Mahkeme yapmıyoruz burda , o dikkatimi çekti onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 candan erçetine ben de sevindim. sanırım ilk defa bu kadar göz önünde bir rolü olacak. ayrıca yakışmış kadına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kaspar said: applev0dka said: Hangi macti bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 semihin son dakika attığı gol ile penaltılarda elediği hırvatistan - türkiye maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Candan ercetin dunyanin en kaprisli sanatcisi olabilir de yonetimde ne yapacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yoneticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar