Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

ultra aslan hükümetin bir numaralı adamlarıdır tarihe not düşülsün bu. galatsaray toplansın akp mitinglerine gitsin ancak.

UA politik takıldı yanlış yaptı ama GS'liler zaten kendi içinde biliolar neyin ne olduğunu.

Bunu siyasi bir unsur haline getirmek doğru değil, çarşı destek verir UA vermez öle ötekileştirme yapmayın.

UA ..o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir galatasaraylı olarak yıllardır ultraslandan nefret ettim;

tekelleşme çabalarından
yeni grupların önünü kesmesinden
galatasaray eğitim kurumlarının tribün gruplarını tehdit etmesinden
üniversite dahilinde kurulan gsülü aslanlar grubuna yönelik yaptıkları yaftalamalardan

ve ultraslan uni bunyesinde oluşturdukları kalitesiz ortamdan.

unifebden onlarca arkadaşım var ve keşke sizin gibi bir oluşumumuz olsa diye içgeçirmekten sıkıldım, umarım parçalanır dağılır
Sosyal ağlarda paylaş

spor haberlerini de takip edemedim he şu ara. chedju yu aldık onu biliyorum sdfs

öncelik sol bek ve melo olsa gerek şuan. sanmıyorum fabiano gelsin. elmander umut burak hakkında gelişmeler var mı ki kim gidecek kim kalacak. bunlar kesinleşmeden forvet almazlar.

ayrıca sneijder gidiyor diye gördüydüm. açıkcası terim bu adamın üzerine hiç bi zaman sistem kurmayacakmış gibi geliyor.öyle olacaksa adamdan verim alamıcaksak satsınlar o da rahat rahat normal 4-4-2 sine geri dönsün.

ben devamlı emre çolağın yerine giren ya da oyundan çıkıp yerini emre çolağa bırakan bir sneijder izleyip kahrolmak istemiyorum. adam biraz da drogba'nın gölgesinde kaldı. öyle bir koydu ki taşakları sneijder bildiğin rotasyon topçusu muamalesi görüyor sfddfs.sneijder en kötü haliyle bile şampiyonluk yolunda çok kritik 2 gol attı.

transfer politikasında sneijder'in kalıp kalmaması önemli. o kesinleşmeden de fantezi yapmazlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adam biraz da drogba'nın gölgesinde kaldı. öyle bir koydu ki taşakları sneijder bildiğin rotasyon topçusu muamalesi görüyor sfddfs.sneijder en kötü haliyle bile şampiyonluk yolunda çok kritik 2 gol attı.

Drogba'nın gelmesi Sneijder için bir şans adeta. Drogba boss gibip çıkıp , takır takır oynamasaydı , Sneijder devamlı eleştirelecekti.

Drogba sayesinde işler yolunda gitti , puan kayıpları çok olmadan şampiyonluğa ulaşıldı.

Kendisi de ben hazır değilim, sene inşallah diye konuşuyor , oyundan çıkması gerektiğinin farkında yani.
Sosyal ağlarda paylaş

emre çolak oynadığı maçların %90'ında sneijder'in en en berbat halinden daha kötü oynuyor. bırak faydayı zararı var. adam hazır değildi evet ama drogba var takımı kurtarıyor nasılsa diye adama tahammul edilmedi. hamit'e gösterilen sabrın 10'da biri gösterilmedi mesela. hazır değil bahanesiyle hep sneijder'i çıkardı terim. oysa bakıyorsun sahada çıkması gereken adam o değil.

drogba'nın gelişi ile adam hem yabancı kontenjanına takıldı hem de yeterli ilgi göremedi. yolanthe daha çok ilgi gördü sdfs

bu onun için iyi mi kötü mü bilemedim ama ben sneijder seneye kalsa bile terim'in gözdesi olacağını düşünmüyorum. yine onu çıkarıp emre'yi sokacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

alper potuk gelseydi muhtemelen hamit'i kesecekti. hamit schalke'ye attığı golle ömrünü uzattı ama azıcık performans gösteren biri çıksa yedeğe düşecek ilk adam o. mucadalesini takdir ediyorum. hani koşmuyor yatıyor diyemem. ama yetemiyor adam.

hamit altıntop bende bi boğazlı kazak bi prezervatif etkisi yapıyor. daralıyorum adamı izlerken. devamlı o topu köşeye sıkıştırıp saklamaya çalışması ve sonunda kaptırması ya da taç olması baydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit özellikle ikinci yarı sağ iç gibi oynadığından alternatif sıfır. Fizik olarak çok üstün. Ne Emre Çolak ne Ambrabat ne de Aydın falan oraya bu fizik ile gelemez. İkili mücadeleler de çok göze batıyorlar. Yekta'yı da Melo ile değişimli kullandı.

Hamit hem Cluj hem de Schalke maçında çok kilit işler yaptı. Cluj maçında iki gol pası verdi Schalke maçında on numara gol attı. İkinci yarı da fena değildi. Savunma anlamında epey açık kapatıyor fiziği sayesinde.

Ama beklenti daha büyük tabi. Profosyonelliği kurtardı. Hiç pes etmedi. Alman altyapısı sayesinde adam bu kadar kötü başlangıca rağmen iyi düzeltti bence.
Sosyal ağlarda paylaş

emre çolaka göbek oyuncusu değil diyen ilk defa duydum. tam tersi adam tam bir forvet arkası.ki o fizikle orda da oynatmazlar onu yani. halısahada oynar.

emre çolak gibi kısa ve çelimsiz adamların hedefi stoch, sneijder gibi olmalı. ufak ama güçlü ve hızlı. ünal başgan paraya kıyıp takıma sneijeri getirmiş işte az örnek alsın. aynı şekilde semih'te bu fizikle devam ederse işi zor. kimse bunlara fitness yapın demiyor mu anlamıyorum. extra program falan vermiyorlar mı

yoksa nasılsa artık gs topçusu oldukları için umursamıyorlar mı her türk genci gibi.

emre çolak'a bi yumruk atsam ölür.
Sosyal ağlarda paylaş

ben amrabat'I beğeniyorum. aslında beklenti yüksek bir şekilde geldiği için hayalkırıklığı gibi görüyor herkes. ama kayseri'deki gibi şımarık oynamıyor. baya baya her ataktan sonra geriye depar atıp rakibini kovalıyor. evet zaman zaman bencillik problemi yaşıyor ama şuan takımda onun gibi topu alıp götürebilen ve onun kadar hızlı bir adam yok. ha şu kıçını rakibe dayama problemi var bi de dfs

aslında biraz da yaptıkları görmezden geliniyor. şampiyonlar liginde çok iyi oynadı. ligde girdiği her maçta takımı olumlu etkiledi.

bonservisi dolayısı ile sanırım asla beğenilmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...