SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 PZero said: ultra aslan hükümetin bir numaralı adamlarıdır tarihe not düşülsün bu. galatsaray toplansın akp mitinglerine gitsin ancak. Sen de futbol kursuna gidip iki bilgi ogrensen ne guzel olacak ama, olmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 PZero said: ultra aslan hükümetin bir numaralı adamlarıdır tarihe not düşülsün bu. galatsaray toplansın akp mitinglerine gitsin ancak. UA politik takıldı yanlış yaptı ama GS'liler zaten kendi içinde biliolar neyin ne olduğunu. Bunu siyasi bir unsur haline getirmek doğru değil, çarşı destek verir UA vermez öle ötekileştirme yapmayın. UA ..o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bir galatasaraylı olarak yıllardır ultraslandan nefret ettim; tekelleşme çabalarından yeni grupların önünü kesmesinden galatasaray eğitim kurumlarının tribün gruplarını tehdit etmesinden üniversite dahilinde kurulan gsülü aslanlar grubuna yönelik yaptıkları yaftalamalardan ve ultraslan uni bunyesinde oluşturdukları kalitesiz ortamdan. unifebden onlarca arkadaşım var ve keşke sizin gibi bir oluşumumuz olsa diye içgeçirmekten sıkıldım, umarım parçalanır dağılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://galeri7.uludagsozluk.com/213/miroslav-stoch-galatasaray-da_306803.png şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ua ile gfb işte. al birini vur ötekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Carlinhos hayirli olsun beyler. "bu takimdaki son macim olabilir " demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 forgiver zekan hakkinda suphemiz yoktu daha onceden ancak su son 1 ayda bizi her hareketin, her postunla yaniltmadigin icin sagol havaalaninda jetlaga girmissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Fabiano'ya niye teklif yapmışız ya? http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaraydan-teklif-aldikSXHBQ332051SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Kolpadır Fabiano haberi. Yabancı oyuncu alacağımız son mevkidir ileri uç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Artık orta saha olmadan direkt 3 forvet 2 kanat falan oynayacak heralde FT. Direk aklıma Burak gidiyor mu diye sorular geliyor. Ayrıca bence Sneijder'i Chelsea alack. Van Gaal falan açıklama yapmış TR de başka takıma git diye. Mourinho zaten ikinci babam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 spor haberlerini de takip edemedim he şu ara. chedju yu aldık onu biliyorum sdfs öncelik sol bek ve melo olsa gerek şuan. sanmıyorum fabiano gelsin. elmander umut burak hakkında gelişmeler var mı ki kim gidecek kim kalacak. bunlar kesinleşmeden forvet almazlar. ayrıca sneijder gidiyor diye gördüydüm. açıkcası terim bu adamın üzerine hiç bi zaman sistem kurmayacakmış gibi geliyor.öyle olacaksa adamdan verim alamıcaksak satsınlar o da rahat rahat normal 4-4-2 sine geri dönsün. ben devamlı emre çolağın yerine giren ya da oyundan çıkıp yerini emre çolağa bırakan bir sneijder izleyip kahrolmak istemiyorum. adam biraz da drogba'nın gölgesinde kaldı. öyle bir koydu ki taşakları sneijder bildiğin rotasyon topçusu muamalesi görüyor sfddfs.sneijder en kötü haliyle bile şampiyonluk yolunda çok kritik 2 gol attı. transfer politikasında sneijder'in kalıp kalmaması önemli. o kesinleşmeden de fantezi yapmazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Şu Carlinhos ne nazlandı be arkadaş. Başka adam mı yok dünyada. Bu kadar istemeyen adamı sırf para için getirsen de artık fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 http://www.galatasaray.org/ Giriş müziği bomba olmuş. Edit: Basketbol başlığı varmıydı yav? Edit 2: Oha onca zamandır burdayım basketbol başlığını görmemişim bile. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Red said: adam biraz da drogba'nın gölgesinde kaldı. öyle bir koydu ki taşakları sneijder bildiğin rotasyon topçusu muamalesi görüyor sfddfs.sneijder en kötü haliyle bile şampiyonluk yolunda çok kritik 2 gol attı. Drogba'nın gelmesi Sneijder için bir şans adeta. Drogba boss gibip çıkıp , takır takır oynamasaydı , Sneijder devamlı eleştirelecekti. Drogba sayesinde işler yolunda gitti , puan kayıpları çok olmadan şampiyonluğa ulaşıldı. Kendisi de ben hazır değilim, sene inşallah diye konuşuyor , oyundan çıkması gerektiğinin farkında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 emre çolak oynadığı maçların %90'ında sneijder'in en en berbat halinden daha kötü oynuyor. bırak faydayı zararı var. adam hazır değildi evet ama drogba var takımı kurtarıyor nasılsa diye adama tahammul edilmedi. hamit'e gösterilen sabrın 10'da biri gösterilmedi mesela. hazır değil bahanesiyle hep sneijder'i çıkardı terim. oysa bakıyorsun sahada çıkması gereken adam o değil. drogba'nın gelişi ile adam hem yabancı kontenjanına takıldı hem de yeterli ilgi göremedi. yolanthe daha çok ilgi gördü sdfs bu onun için iyi mi kötü mü bilemedim ama ben sneijder seneye kalsa bile terim'in gözdesi olacağını düşünmüyorum. yine onu çıkarıp emre'yi sokacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 hamit'ten ben hiç bişe anlamadım, bu sene de ilk 11'i garanti, bunu daha da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 alper potuk gelseydi muhtemelen hamit'i kesecekti. hamit schalke'ye attığı golle ömrünü uzattı ama azıcık performans gösteren biri çıksa yedeğe düşecek ilk adam o. mucadalesini takdir ediyorum. hani koşmuyor yatıyor diyemem. ama yetemiyor adam. hamit altıntop bende bi boğazlı kazak bi prezervatif etkisi yapıyor. daralıyorum adamı izlerken. devamlı o topu köşeye sıkıştırıp saklamaya çalışması ve sonunda kaptırması ya da taç olması baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Emre çolak göbek oyuncusu değil ya. Ne fizik var, ne öyle adam kovalıyor, ne de pas atabiliyor oyun kurabiliyor. Fatih terim kanada devşirse aslında, ciddi teknik var çünkü herifte. Çalımı adam eksiltmesi falan baya baya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Hamit özellikle ikinci yarı sağ iç gibi oynadığından alternatif sıfır. Fizik olarak çok üstün. Ne Emre Çolak ne Ambrabat ne de Aydın falan oraya bu fizik ile gelemez. İkili mücadeleler de çok göze batıyorlar. Yekta'yı da Melo ile değişimli kullandı. Hamit hem Cluj hem de Schalke maçında çok kilit işler yaptı. Cluj maçında iki gol pası verdi Schalke maçında on numara gol attı. İkinci yarı da fena değildi. Savunma anlamında epey açık kapatıyor fiziği sayesinde. Ama beklenti daha büyük tabi. Profosyonelliği kurtardı. Hiç pes etmedi. Alman altyapısı sayesinde adam bu kadar kötü başlangıca rağmen iyi düzeltti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 emre çolaka göbek oyuncusu değil diyen ilk defa duydum. tam tersi adam tam bir forvet arkası.ki o fizikle orda da oynatmazlar onu yani. halısahada oynar. emre çolak gibi kısa ve çelimsiz adamların hedefi stoch, sneijder gibi olmalı. ufak ama güçlü ve hızlı. ünal başgan paraya kıyıp takıma sneijeri getirmiş işte az örnek alsın. aynı şekilde semih'te bu fizikle devam ederse işi zor. kimse bunlara fitness yapın demiyor mu anlamıyorum. extra program falan vermiyorlar mı yoksa nasılsa artık gs topçusu oldukları için umursamıyorlar mı her türk genci gibi. emre çolak'a bi yumruk atsam ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 amrabat da celimsiz, ama guclu. yazlari cesme'de gecirirlerse olmaz tabi vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Potansiyeli çok aslında da, işte az biraz kendini geliştirmeye uğraşır insan yoksa E.Çolak Hamit filan bence Amrabat'ın yanında hikaye. Potansiyel olarak Amrabat fark yaratabilecek bir oyuncu. Hamit'e ise hiç değinmeyeyim, kesinlikle beğenmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ben amrabat'I beğeniyorum. aslında beklenti yüksek bir şekilde geldiği için hayalkırıklığı gibi görüyor herkes. ama kayseri'deki gibi şımarık oynamıyor. baya baya her ataktan sonra geriye depar atıp rakibini kovalıyor. evet zaman zaman bencillik problemi yaşıyor ama şuan takımda onun gibi topu alıp götürebilen ve onun kadar hızlı bir adam yok. ha şu kıçını rakibe dayama problemi var bi de dfs aslında biraz da yaptıkları görmezden geliniyor. şampiyonlar liginde çok iyi oynadı. ligde girdiği her maçta takımı olumlu etkiledi. bonservisi dolayısı ile sanırım asla beğenilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Kadroyu snijdere göre kurmak dışında problem yok gibi Bu sene de cl de tur atlasak yeter Takımı gençleştirmek önemli Uefa kupasından sonra patlayan takım gibi olmamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar