scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Alper Potuk konusunda Melo'nun yerine düşünüyorduk, olmadı. en kötü ihtimalle Melo'nun bonservisini alıp, yabancı kontejyanı azaltmayı başka yerden yapacağız dedi başkan. alper potuğu şaka maka ciddi ciddi melo yerine kullanmayı düşünmüş yani FT.. aman iyiki olmamış transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Zep said: Gs muslera icin 17mio euroluk barca teklifini reddetmis http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/05/29/4012636/galatasaray-reject-17-million-barcelona-bid-for-muslera?ICID=HP vay başıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Muslera'ya teklif olayı kolpaymış bu arada. Bende başta o şekilde duymuştum ama gerçek değilmiş teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 20m ye gider. onuru alırız tirapzondan 6-7'ye. onur muslera tier değil ama potansiyeli var, olabilir. bu sene cl'de bizi yakma potansiyeli de var onurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Muslera için 17 milyon euro teklif gelecek ve GS yönetimi bir saniye bekleyecek. Gerizekalı olması gerekiyor insanın şöyle bir durumda o çapta bir teklifi reddetmesi için ki Muslera'ya deseler seni Barça istiyor diye gönderilmek için her şeyi yapar. Buram buram yalandı en başından beri o haber asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 said: ASİL LİSTE: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Dursun Özbek, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas ahan aysal ın asil listesi buymuş.hiç birini tanımıyorum asdlhaldsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 17 ye vermemekte mantikli yol izlemisler bir sene daha G.saray la cl de takilsin daha yüksek bir bonservis bedeline gitme olasigi yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Haldun Üstünel yok. Bir tek Sedat Doğan var insanların tanıdığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 apsingir said: 17 ye vermemekte mantikli yol izlemisler bir sene daha G.saray la cl de takilsin daha yüksek bir bonservis bedeline gitme olasigi yuksek.17 milyondan fazla paraya transfer olan kaleciler listesini araştır bakalım sana ödev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 scorch said: Alper Potuk konusunda Melo'nun yerine düşünüyorduk, olmadı. en kötü ihtimalle Melo'nun bonservisini alıp, yabancı kontejyanı azaltmayı başka yerden yapacağız dedi başkan. alper potuğu şaka maka ciddi ciddi melo yerine kullanmayı düşünmüş yani FT.. aman iyiki olmamış transfer. Cidden ucuz kurtulmus GS, Melo ile Alperin alakasi yok zira, Alper anca Selcuklan Hamite rotasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hamit yerine sağ iç güzel olurdu Alper. En azından iyi alternatif. Yedeklerden Aydın veya Emre girmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Muslera tabi ki gitmek ister adama yol vermemek dogru olmaz. Ama 17 milyon teklif gelirse Muslera icin düsük bir teklif. Zaten Cana takası ile adam 10 milyon civarina geldi bize. 20 üstü okutulur eger istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya nasıl düşük teklif bi google'a yazıp bakın be. O paranın üstüne transfer olan 3 kaleci var tarihte. Biri Buffon, biri oliver kahn, biri neuer. Muslera bunların hangisinden daha iyi kaleci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kahn'a o kadar para verilmedi, de gea'ya 19m pound verdiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bunlardan iyi demiyorum. Ama bir de ortada De Gea gibi örnekler var. Onlara da bak istersen. Muslera gayet tecrübeli, gelişimini tamamlamış komple bir kaleci. Satıyorum desen emin ol 20 milyon üzerine satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fizban said: kahn'a o kadar para verilmedi, de gea'ya 19m pound verdiler ama.heh evet kahn 15m pound almış, yaklaşık 17m euro. de gea da en yenisi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kahn 17m euro mu almis ? nasi ya ? olm kahn bayern munich'e gectiginde ben ilkokuldaydim, o zaman euro bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tamam sen satarsın 20m üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sendeki bu heyecan nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fizban said: kahn 17m euro mu almis ? nasi ya ? olm kahn bayern munich'e gectiginde ben ilkokuldaydim, o zaman euro bile yoktu.ahaha failladım neuer'i kahn diye okumuştum ilk başta, yazarken buraya ikisini de yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 serjuhan said: Sendeki bu heyecan nedir peki?hayal dünyandan çıkarmaya çalıştım da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o zamanin paralari onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bugün webaslanda okudum daha türkiyeyi aramadığım için öğrenemedim işin aslını. yakında yönetim içinde kaynağım olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Holy said: apsingir said: 17 ye vermemekte mantikli yol izlemisler bir sene daha G.saray la cl de takilsin daha yüksek bir bonservis bedeline gitme olasigi yuksek.17 milyondan fazla paraya transfer olan kaleciler listesini araştır bakalım sana ödev. komik bir kisiligin var. sen de az arastir bakalim kalecinin bir takimda ki önemini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar