Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alper Potuk konusunda Melo'nun yerine düşünüyorduk, olmadı. en kötü ihtimalle Melo'nun bonservisini alıp, yabancı kontejyanı azaltmayı başka yerden yapacağız dedi başkan.

alper potuğu şaka maka ciddi ciddi melo yerine kullanmayı düşünmüş yani FT..
aman iyiki olmamış transfer.
Mesaj tarihi:
Zep said:

Gs muslera icin 17mio euroluk barca teklifini reddetmis

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/05/29/4012636/galatasaray-reject-17-million-barcelona-bid-for-muslera?ICID=HP

vay başıma gelenler
Mesaj tarihi:
Muslera için 17 milyon euro teklif gelecek ve GS yönetimi bir saniye bekleyecek.

Gerizekalı olması gerekiyor insanın şöyle bir durumda o çapta bir teklifi reddetmesi için ki Muslera'ya deseler seni Barça istiyor diye gönderilmek için her şeyi yapar.

Buram buram yalandı en başından beri o haber asdfsda
Mesaj tarihi:
said:
ASİL LİSTE: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Dursun Özbek, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas

ahan aysal ın asil listesi buymuş.hiç birini tanımıyorum asdlhaldsn
Mesaj tarihi:
apsingir said:

17 ye vermemekte mantikli yol izlemisler bir sene daha G.saray la cl de takilsin daha yüksek bir bonservis bedeline gitme olasigi yuksek.
17 milyondan fazla paraya transfer olan kaleciler listesini araştır bakalım sana ödev.
Mesaj tarihi:
scorch said:
Alper Potuk konusunda Melo'nun yerine düşünüyorduk, olmadı. en kötü ihtimalle Melo'nun bonservisini alıp, yabancı kontejyanı azaltmayı başka yerden yapacağız dedi başkan.
alper potuğu şaka maka ciddi ciddi melo yerine kullanmayı düşünmüş yani FT..
aman iyiki olmamış transfer.

Cidden ucuz kurtulmus GS, Melo ile Alperin alakasi yok zira, Alper anca Selcuklan Hamite rotasyon olur.
Mesaj tarihi:
Muslera tabi ki gitmek ister adama yol vermemek dogru olmaz. Ama 17 milyon teklif gelirse Muslera icin düsük bir teklif. Zaten Cana takası ile adam 10 milyon civarina geldi bize. 20 üstü okutulur eger istenirse.
Mesaj tarihi:
ya nasıl düşük teklif bi google'a yazıp bakın be.

O paranın üstüne transfer olan 3 kaleci var tarihte. Biri Buffon, biri oliver kahn, biri neuer.

Muslera bunların hangisinden daha iyi kaleci?
Mesaj tarihi:
Bunlardan iyi demiyorum. Ama bir de ortada De Gea gibi örnekler var. Onlara da bak istersen. Muslera gayet tecrübeli, gelişimini tamamlamış komple bir kaleci. Satıyorum desen emin ol 20 milyon üzerine satarsın.
Mesaj tarihi:
fizban said:

kahn 17m euro mu almis ? nasi ya ? olm kahn bayern munich'e gectiginde ben ilkokuldaydim, o zaman euro bile yoktu.
ahaha failladım neuer'i kahn diye okumuştum ilk başta, yazarken buraya ikisini de yazmışım.
Mesaj tarihi:
Holy said:

apsingir said:

17 ye vermemekte mantikli yol izlemisler bir sene daha G.saray la cl de takilsin daha yüksek bir bonservis bedeline gitme olasigi yuksek.
17 milyondan fazla paraya transfer olan kaleciler listesini araştır bakalım sana ödev.

komik bir kisiligin var. sen de az arastir bakalim kalecinin bir takimda ki önemini :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...